MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#29706 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-04 07:29

#29702: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Níkdo z Zemanových skutečných odpůrců mu nepřeje nic zlého, ale mnozí poukazují na to, že se do stavu v kterém se nachází dostal sám.  Problém se Zemanovými "názory" je v tom, že pokud už něco řekne, není to názor, ale v podstatě vždy lež a ve většíně lež účelová a mnohdy velice odporná lež, snažící se poškodit kritiky. 

Důvodem,, proč lze Zemana charakterizovat jako komunistickou nacistickou zrůdu, je ten, že porušoval maisivně základní limitu volebního zákona, tedy Zákona o volbě prezidetna repubiliky, která stanoví, že kandidát nesmí lhát.  Zákony o volbách porušují typicky komunisté a nacisté, právě proto, aby následně mohli zrůdně zneužívat politickou moc, např. proto, aby relativizovali hodnoty vyznameáním StBáka. Proto ona zrůda v charaktristice Miloše Zemana. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#29730 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-04 08:28:27

#29706: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tak ďalší už napíšem po slovensky, pretože v češtine mi to predsa len ide trochu horšie:-).

Slovo zrůda po slovensky obluda, netvor, rusky asi tvar /tvor/, u nás podobné archaické stvora, znamená ne-ľudský, z ľudského hľadiska opovrhnutiahodný, zatrateniahodný, niečo, na čo treba vziať kosy, krompáče a sekery a hromadne sa na to vrhnúť...  To slovo vyvoláva jednoducho tieto asociácie a mobilizuje podvedome k takému jednaniu...

Takže, aj keď sa snažíte písať ako kultivovaný človek a nepoužívate pouličné vulgarizmy ako to robím ja (KOKOT, CHUJ, ČURÁK...), keď chcem ukázať vulgaritu schovanú za navonok uhladenými slovami tých, čo sami seba pasujú za "slušných občanov", v podstate ste ešte hrubší, len nie tak priamočiaro, ale zákerne.