MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#29702 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-04 07:22

#29693: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 To jsem sice nebyl já, ale pokud patříš k těm, kteří zde šíří klepy o dcerunkách, vzdychají nad chuděrou manželkou, nadávají prezidentu do zrůd, zločinců a pod. , tak to bych ti vrazil tu facku osobně a rád. To, že se Ti Zemanovy názory, to tzv. rusofilství, nelíbí, není důvod přání smrti, chorob atd., jak to tu většina Zemanových odpůrců dělá. Pak ať takoví lidé nemluví o slušnosti a morálce. Jsou to vulgární primitivové a neslušní lidé.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#29706 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-04 07:29:46

#29702: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Níkdo z Zemanových skutečných odpůrců mu nepřeje nic zlého, ale mnozí poukazují na to, že se do stavu v kterém se nachází dostal sám.  Problém se Zemanovými "názory" je v tom, že pokud už něco řekne, není to názor, ale v podstatě vždy lež a ve většíně lež účelová a mnohdy velice odporná lež, snažící se poškodit kritiky. 

Důvodem,, proč lze Zemana charakterizovat jako komunistickou nacistickou zrůdu, je ten, že porušoval maisivně základní limitu volebního zákona, tedy Zákona o volbě prezidetna repubiliky, která stanoví, že kandidát nesmí lhát.  Zákony o volbách porušují typicky komunisté a nacisté, právě proto, aby následně mohli zrůdně zneužívat politickou moc, např. proto, aby relativizovali hodnoty vyznameáním StBáka. Proto ona zrůda v charaktristice Miloše Zemana. 

 


Nepřihlášený uživatel

#29714 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-04 07:38:06

#29702: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nesirim klepy o dcerunkach, nevzdycham nad chuderou manzelkou ani nepreji nikomu smrt.  Prave naopak.  Chtel bych, aby Zeman vydrzel co nejdele aby mel dostatek casu znemoznit se sam.  A ze ma na to dobre nakroceno je mnoha lidem davno jasne.