MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#28147 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A čím chce Miloš Ubu prokázat, že není KGBáke?

2014-12-31 12:17

#28146: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A čím chce Miloš Ubu prokázat, že není KGBáke? 

 Co je šíleného na tom, že kritizuji vyznavače totalitních ideologií, které dokonce zavedly Svět do světové války. 

Právě vy slovensko ruský pisálku komunisty Zemana byste měl velmi vážít slova o "psychotikách", potom co jste předvedl oplzlostí, vulgarit, ruské propagandy v této diskusi. 

Je skutečně zvrácené a to také říkám se vší vážností, v situaci, kdy máme přístup ke vzdělání, informacím dělat propagandu ruským zločincům z KGB kteří ovládají Kreml a rozpoutávají válku v Evropě a stejně zrůdné je za takové situace podporovat komunistu Miloš Zemana, kterého si na Hrad nejspíše dopravil právě Putin a právě proto, aby Zeman narušoval konzistenci EU. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#28168 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A čím chce Miloš Ubu prokázat, že není KGBáke?

2014-12-31 15:14:53

#28147: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A čím chce Miloš Ubu prokázat, že není KGBáke? 

 Názov krajiny sa píše s veľkým písmenom, neprihlásený užívateľ. :-)

Do III. svetovej vojny ženú svet vojnoví štváči, ktorí podnietili Majdan, mocenský puč v Kyjeve, a to len preto, lebo potrebovali preventívne oslabiť a obkľúčiť Rusko.  Využili na to tie najnižšie pudy a emócie - zobudili primitívny ukrajinský nacionalizmus, ktorý už v Európe neraz zanechal krvavú stopu - povstanie Chmeľnického, ktoré sa zvrhlo na bezuzdné pogromy, alebo táto história, teraz starostlivo utajovaná. V krajine, kde vďaka mafiánskym oligarchom ľudia trú biedu, nie je ťažké vyvolať davovú psychózu. A tváriť sa, že ide o "demokratickú revolúciu" , na to stačí ten puč obliecť pred svetom do vhodného kostýmu - čo sa tiež celkom nevydarilo, pretože každý videl pochodujúcich hajlujúcich banderovcov, vykrikujúcich protiruské heslá a zločiny proti ľudskosti, ktoré spáchali ukrajinskí nacionalisti sa nedali utajiť. A každý rozumne uvažujúci človek vidí, čo za LÚZA je tam v mocenských pozíciách dnes! O nič lepšie ako Janukovič. Teraz je tam feudálna anarchia s lúpežnými rytiermi, ktorí bojujú medzi sebou.