MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#28151 Mičurin gastronomie, to Rusko to je maso....

2014-12-31 13:06

Pro koho je jeseter příliš drahá pochoutka - jakkoli podle šéfkuchaře se na Silvestru šetřit nesmí - může si dopřát alespoň „velmi dobré a laciné“ sledě, které servírují prý i v Kremlu na jednom z nejlevnějších druhů tmavého chleba, spolu s moskevskou horčicí, bylinkovým máslem a plátkem uvařené brambory a snítkou kopru na ozdobu


Nepřihlášený uživatel

#28152 Jediný kdo dělá puč a vraždí na Ukrajině je min. zatím soudruh V.I.Putin.....

2014-12-31 13:11

 ....neboť to je on, kdo okupuje Krym a rozpoutal vraždění na východě Ukrajiny tzv. "dobrovolníky" tedy normálními žoldáky, které navíc vyzbrojil.   

Je zvláštní, že vlastně okupuje hraniční přechod Ukrajiny a tváří, že je to přece normální. 

Vedl boje tak, aby propojil Rusko s Krymem právě přes tento přechod a přitom se tváří, že je "mírotvorce sám". 

Vždyť je to naprosto směšné. Ukrajina vznikla referendem, pro samostatnost na Rusku hlasovali i Ukrajinci Ruské národnosti, Rusko se zavázalo k neměnnosti hranic Ukrajiny. Tak co tam Rusko tedy řeší? Proč byly na Ukrajině ještě do nedávna stovky soch zločince Lenina? Jak je taková věc vůbec možná, že nezávislý stát tyto sochy dávno nesešrotoval. Přestava, že tady někd stojí socha Lenina je přitom naprosto nemyslítelná, tak proč mají stát na Ukrajině, proč vůbec oslavují zločince Lenina v Rusku? 


Nepřihlášený uživatel

#28153 Boje na Ukrajině se nezastavili proto, že by "někdo zavelel", ale proto, že Rusko nemá na to....

2014-12-31 13:12

 

....aby zločince na Ukrajině vyplácelo, neboť ti zadarmo evidentně nebojují, dolary na vyplácení Rusko nemá a za 68 rublů za dolar se tam evidentně nikomu bojovat nechce. 

Bylo by velmi dobré, kdyby se potvrdilo, že fond "národního bohatsví" byl KGBáky z Kremlu vykraden a tedy centrální banka Ruska nemá na intervence. 

Zatím tomu vše nasvědčuje, včera utratili z celkového teoretické objemu 2 mld. dolarů a dnes evidentně utrácí to samé ne-li více. Celkově ohlásili, že "mají" 7 mld., přitom fond by měl mít celkem 100 mld. dolarů. 

Je možné, že velká část fondu je rozkradena na soukromých účtech, které jsou aktuálně zablokovány sankcemi. Nasvědčuje tomu ona šílená úroková sazba, kterou centrální banka Ruska vyhlásila, je vcelku možné, že skutečně masivně již musí tisknout peníze a tedy dojde v rusku opět když ne k hyperinflaci tak masivní inflaci. 

 


Nepřihlášený uživatel

#28154 O Ukrajině....

2014-12-31 13:14

Volby v roce 2010 měli klíčové téma asociační dohodu s EU. Janukovič byl zvolen proto, že se naprosto jasně a transparentně zavázal asociační dohodu nejen dojednat ale také uzavřít. Byl tedy tolerován a byly tolerovány jeho excesy, dokud tuto část dohody s voliči plnil. Byla mu dokonce tolerována změna Ústavy, což obvykle dělají bolševici a náckové, že se jednou demokratickou ústavou dostanou k moci a totalitní s větší mocí pro sebe či absoltní si zavedou.  I to Janukovičovi prošlo. Občané v přímé přenosu sledovali dojednávání asociační dohody, neboť nejen vládní server Ukrajiny ale předvším EU servery všechny dílčí smlouvy, dohody a průběh jednání zveřejňovaly. 

"Náhle" ale věci vzaly opravdu podivný spád, jeden den Janukovič zrušil dojednávání asocičaní dohody a prakticky následující den podepsal cosi s Ruskem, o čem nevěděli občané a dokonce ani poslanci, že se dojednává.  

Důsledkem byla občanská neposlušnost a další změna klíčových demokratických zákonů. Vznikly účelové a drakonické zákony, proti občanům vyjadřující svůj nesouhlas v ulicích. Co více policie a soudy podle těchto zákonů zavřely a dosoudily několik lidi k mnohaletým trestům.  V ulicích se objevily titušky a omon soukromé armády Jnukoviče a začaly také vraždy aktivistů. 

Janukov následně dojednal opět změnu ústavy, tedy návrat k ústavě dmeokratické, zrušení drakonických zákonů, pak ale ještě před ralizací uprchl k oupantovi Krymu psát zvací dopis.  Následně došlo k totální okupaci Krymu, výměně kompletně politického vedení a ukradení Krymu za současného rozpoutávání války na východě Ukrajiny. Vykrádání skladů zbraní a terorizováí obyvatel profesionální ruskou armádou. 

Dnes se evidentně Ukrajinci na Krymu s jakoukoliv národnstí velmi diví, jak se mohlo stát, že mají najednou pasy zločinného státu a místo reálných peně ruské bony a padesátiprocentní hodnotou, oproti době, kdy jim je ruská pakáž vyměnila. 


Nepřihlášený uživatel

#28155

2014-12-31 13:16

Sansa stark and Sandor Clegane - the Little Bird and the Hound

www.youtube.com/watch?v=IWqkAZzn4CM


Nepřihlášený uživatel

#28156

2014-12-31 13:18

Echo24.cz: Kreml zveřejnil Putinovy gratulace státníkům, Zemana nezmínil :)))


Nepřihlášený uživatel

#28157

2014-12-31 13:19

Echo24.cz: článek pro pobavení: Jak estébačce Kleslové na režimu nezáleží, prostě si to zařídí.....:))))

Všichni podvodníci by se měli přestěhovat na Prahu 10, tam pro ně bude mít radnice pochopení :))))


Nepřihlášený uživatel

#28158

2014-12-31 13:22

Kosovo a Krym je rozdíl obrovský např. v tom, že válku v Jugoslávii z venčí nikdo nevyprovokoval a pokud ano tak jedině Rusko, které má tak vřelé vztahy s prvním velkým válečníkem tam, tedy se Srbskem.  Další vývoj již byl nevyzpytatelný a v případě Kosova bohužel hrozila a byla realizována genocida etnika v takovém rozsahu, že by to už Evropa nemusela přežít, zásah tedy musel přijít. Je také velmi zajímavé, že Rusko bylo Pristyně zcela mimo mezinárodní právo daleko dříve než síly UN a dokonce vyvolávalo konflikt s UN. 

Druhý fatální rozdíl byl v tom, k neměnnosti hranic Srbska nikdo nezavázal, neboť ani nemohl, stát neexistoval. To, jestli součásti nově se tvořící Srbska bude či nebude Kosovo mohlo být právě důvodem k oné genocidě, která započala a kterou Evropa skutečně již dále nemohla jen tak sledovat s tím, že si to mezi sebou nějak vyřídí. 

Kosovo tedy nejen, že nebylo ukradeno ale ani nebylo komu jej ukrást, státy bývalé Jugoslávie v době kosovské krize neexistovaly. Tedy vzniklo Kosovo na základě mezinárodních dohod, aby se zabránilo velké genocidě v Evropě. 

Vidíte to jinak? Tak neváhejte a napište jak? 

Pokud toto Václav Havel ve velmi složitém a mnohaetnickém konfliktu v Jugoslávii dokázal přečíst a jasně vyjádřit názor, že se žádná genocida jednoho etnika v Evropě již nesmí opakovat, pak je potřeba mu vyjádřit obrovský obdiv, neboť drtivá většina občanů ČR ani netušila, kolik stran vlastně v bývalé Jugoslávii mezi sebou válčí. 


Nepřihlášený uživatel

#28159 Důvodem je evidentně ruská propaganda.

2014-12-31 13:25

#28156: -  

 To má bohužel s největší pravděpodobností smysl propagandistický. Zmiňovat Zemana nemusí, neb mu vysloví "osobní" pozdrav soudruh KGBák Remek. Zeman prostě nyní nebude nějakou chvíli s Ruskem Putinem a jeho bandou, tedy i KGBákem velvyslancem veřejně spojován, neb je naprosto zřejmé, z toho co Zeman naviváděl, že je to "KGBák", tak se teď chvíli budou tvářít, že KGBákem není. 

Již včera to rozjel Ovčáček a to hned na několika frontách. 


Nepřihlášený uživatel

#28160 Na naprostou a jasnou kritiku ovšem komunista Miloš Zeman neodpověděl.....

2014-12-31 13:26

....vybíral si ty kritické příspěvky, které skutečně byly spíše v rovině obecného pocitu ze Zemana.  Tak jako vždy se zachoval jako naprostý zbabělec, prostě komunista střižený náckem. 

Kritika na kterou Zeman v LN nereagoval. 

Masivně jste porušoval Zákon o volbě prezidenta odporným lhaním o vás, o vaší rodině o vašem týmu, o oponentech, o privatizacích, atd. Masivně jse porušovali Zákon o volbě prezidenta podivným financováním a délkou kampaně. Nejste demokrat, nelze vás respektovat. OdstupteOdkaz na LN - odpovědiOdkaz na vzkazy v LNZeman je bohužel skutečně ubožák a opět se jako ubožák projevil. 


Nepřihlášený uživatel

#28161 Proč byl volen Miloš Zeman, aneb blbá blondýna v akci.

2014-12-31 13:27

Voliči Miloše Zemana nejsou schopni říci, proč jej volili, dnes už to možná ani nechápou, stejně nechápou, proč si vzali kdysi ten spotřebitelský uvěr, který je následně uvrhl do těžkých životních situací, ale když někdo oblepí zemi za stovky milionů korun sliby na úžasné věci, proč si ten "spotřebitelský úvěr nevzít". To, že je potřeba nyní ony stovky milionů jeho sponzorům splatit a přidat k tomu desetinásobky, to jeho voličům nedošlo, stejně jako jim nedošlo, že budou muset zaplatit ony krvavé úroky ze spotřebitelského úvěru. Prostě blbá blodnýna

To je také důvod, proč Zákon o volbě prezidenta přikazuje transparetní účty, max. objem prostředků a délku kampaně. Jak tedy vlastně korelují ony stovky milionů o kterých Miloš Zeman tak "elegantně mlčí" a které utratil za ty jeho retro komunistické bilbordy a big boardy se Zákonem o volbě prezidenta? Nijak? Ano nijak s tím nekorelují, bylo to přesně to, co bylo nepřípustné, ale blbá blondýna volčika Zemana, co s tím člověk nadělá. 


Nepřihlášený uživatel

#28162

2014-12-31 13:29

Semelová blábolí

Veleba vříská

Vyvadil se přátelí

Ovčáček píská

Zeman se raduje,

s Putinem si připije.


Nepřihlášený uživatel

#28163 Jak Andrej Babiš k voličům post-bolševické ODS přišel....

2014-12-31 13:29

Je naprosto evidentní, že Nebureš přesně ví, že bývalí voliči post-bolševické ODS byli volní a přesně také zná typ těchto lidí. ODS postavila svůj úspěch na bolševických dětičkách, které potřebovaly rozhřešení, že jejich pilná účast na pionýrských schůzkách, táborech míru, svazácká promenádach v modrých košilích s rudou kravatou a žádost o členství v KSČ z nich dělala obět bolševického režimu, stejně jako to, že jejich rodiče byli donašeči StB či alespon prospěchářskými členy KSČ. Mnozí prospěcháři také potřebovali rozhřešení a také chtěli být obětí a ne přisluhovači. Toho se jim od Klause dostalo mírou vrchovatou a na oplátku nežádal mnoho, "buďte elitou, nakradte si kolik potrebuje na "akumulaci kapitálu" a především tolerujte "naše" přesnějí mé osobní zloděje." 

Pak ale najednou došla trpělivost, neboť už prostě nebylo kde ten kapitál akumulovat. Taky si to Klaus rozdal s tín nenáviděným socanem soudruhem Zemanem a zlodějská banda, kterou tito dva vygenerovali byla i na voliče ODS po čase trochu moc, neb už se nejednalo o bývalé pionýry, svazáky a studenty VŠE, sociologie a práv, ale o prachsprosté zloděje. 

Tito voliči byli před volbami 2013 volní, ODS byla a je pro ně mrtvá - zklama je,, obdobně jako bolševici, cítí se jí nyní podvedeni a chtějí být opět obět, ne spolupachatel viz. výše. Navíc  zestárli, se svými bolševickými rodiči se dávno smířiil  a tudít teď mohou volit svorně ruku v ruce stranu, která jim nabízí "pořádek"  řádně po bolševicku. Ale to přece znají, v tom byli vychování a to žili jejich rodiče., ostalgie je tu. Tedy utíkají hodit lístek soudruhovi Babišovi za pobrukování si písně "rudé šítky". 


Nepřihlášený uživatel

#28164 O demokracii....

2014-12-31 13:35

Demokracie je úžasná v tom, že je to život sám, neni to hraní si na život, je to život a jako taková není dokonalá, stejně jako život není dokonalý. Skvělé je, že demokracie sleduje proměny života lidí v demokracii a ti sledují, jak se vyvíjí demokracie a více či méně do tohoto zasahují, podle toho, jak moc se jim zdá, že se demokracie vytrácí. Je to povinnost občanů se o demokracii starat, je to jejich veřejný prostor, demokracie jim jej přisuzuje a občané si jej také svým přístupem k němu vzali pod svou ochranu a do své správy. 


Nepřihlášený uživatel

#28165 Místopředseda SPOZ Radek Augistin z pozice úředníka lže - porušuje Ústavu.

2014-12-31 13:38

Dopis panu Němcovi od místopředsedy SPOZ  Radka Augustina....obsahuje fatální lež (mimo vulgárního oslovení, překlepu a obecné plytkosti) a to, kdy tvrdí, že si Miloš Zeman "vypůjčil slova některých čelných českých politiků" pro obhájení jeho oplzlostí - to je ale odporná lež, nic takového se nestalo, neboť žádný český politik dosud nikdy neprezentoval takovou oplzlost ve veřejném mediu a co více nikdo dokonce ani nikdo z nich "jadrnou mluvu" (např. kdy Rusnok hovořil s Fischerem) pro samou jadrnou mluvu, ale protože to mělo i v případě Rusnoka s Fischerem nějaký kontext, nebylo proto, že chtějí mluvit "jadrně" pro "jadrnost" samu. 

Je potřeba tedy místopředsedovi SPOZ připomenout Ústavu konkrétně článek 2 odstavec 3. 

(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.

Žádný a to skutečně žádný zákon natož ústava nedovoluje úředníkovi státní správy ve věci úřední lhát. 

Mistopředseda SPOZ Radek Augistín ale z pozice úředníka lže. Jediným postihem v takovém případě je, že se nejen musí nejprve za své lži omluvit, ale musí také z nich vyvodit osobní zodpovědnost, tedy podat výpověď a více se o žádnou pozici ve veřejné správě neucházet, samozřejmě pokud jej Miloš Zeman neodvolá sám, což se evidentně nedá předpokládat. 

Dopis Augustina panu Němcovi. 


Nepřihlášený uživatel

#28166 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2014-12-31 13:46

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 


Nepřihlášený uživatel

#28167 Tedy vážné téma ......

2014-12-31 13:47

Domnívám se, že je skutečně velmi zásadní věcí, že voliči Miloše Zemana už neví, proč jej zvolili. Miloš Zeman vedl kampaň více jak rok naprosto v rozporu se Zákonem o volbě prezidenta republiky. Tuto kampaň opět v rozporu se Zákonem o volbě prezidenta republiky neplatil z Volebního účtu, jak mu ukládá zákon, k tomu všemu opět v rozporu se Zákone... odporně lhal o všem, o čem promluvil, ať už se to týkalo jeho samotného, jeho rodiny, volebního týmu, financování kampaně, jeho působení v pozici premíéra, privatizací atd. 

Neví-li dnes jeho voliči, proč Zemana volili, je velmi pravděpodobné, že se stali obětí odporné zločinné manipulace naprosto mimo Zákon o volbě prezidenta republiky a je bohužel nutné toto znovu začít zkoumat a to přesto, že Nejvyšší správní soud Zemana z voleb nevyřadil, což je velmi podivné, což je v kontextu se současnou situací velmi podivné. Je klidně možné, že Jiří Vyvadil někdejší předseda nejvyššího správního soudu a zakladatel "Přátel Ruska" do věci zasahoval. Pokud by se dokonce potvrdilo toto, bylo by nutné věc řešit u Ústavního soudu.  

 


Nepřihlášený uživatel

#28168 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A čím chce Miloš Ubu prokázat, že není KGBáke?

2014-12-31 15:14

#28147: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A čím chce Miloš Ubu prokázat, že není KGBáke? 

 Názov krajiny sa píše s veľkým písmenom, neprihlásený užívateľ. :-)

Do III. svetovej vojny ženú svet vojnoví štváči, ktorí podnietili Majdan, mocenský puč v Kyjeve, a to len preto, lebo potrebovali preventívne oslabiť a obkľúčiť Rusko.  Využili na to tie najnižšie pudy a emócie - zobudili primitívny ukrajinský nacionalizmus, ktorý už v Európe neraz zanechal krvavú stopu - povstanie Chmeľnického, ktoré sa zvrhlo na bezuzdné pogromy, alebo táto história, teraz starostlivo utajovaná. V krajine, kde vďaka mafiánskym oligarchom ľudia trú biedu, nie je ťažké vyvolať davovú psychózu. A tváriť sa, že ide o "demokratickú revolúciu" , na to stačí ten puč obliecť pred svetom do vhodného kostýmu - čo sa tiež celkom nevydarilo, pretože každý videl pochodujúcich hajlujúcich banderovcov, vykrikujúcich protiruské heslá a zločiny proti ľudskosti, ktoré spáchali ukrajinskí nacionalisti sa nedali utajiť. A každý rozumne uvažujúci človek vidí, čo za LÚZA je tam v mocenských pozíciách dnes! O nič lepšie ako Janukovič. Teraz je tam feudálna anarchia s lúpežnými rytiermi, ktorí bojujú medzi sebou.  

Vladimir

#28169 Нас много!

2014-12-31 15:17

My vás čechy slováky a poláky naučeme, jak se máte chovat k našemu národu!!! Hned potom co to naučíme Ukrajince!!!

Těšte se!!!


Nepřihlášený uživatel

#28170 Re: Místopředseda SPOZ Radek Augistin z pozice úředníka lže - porušuje Ústavu.

2014-12-31 15:21


Nepřihlášený uživatel

#28171 Re: Нас много!

2014-12-31 15:23

#28169: Vladimir - Нас много! 

 Ale ty si falošný Rus:-)) ... Ty si TEN STROMA VÝKRIČNÍKMI!


Nepřihlášený uživatel

#28172 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A čím chce Miloš Ubu prokázat, že není KGBáke?

2014-12-31 15:23

#28168: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A čím chce Miloš Ubu prokázat, že není KGBáke? 

 Nemám co bych měnil na svém názoru psychotiku. Jediný, kdo se snaží vyvolat nějaký "dojem" jste vy, kteří se tváříte, že Rusko má "nárok" na Krym, že Rusko je ohroženo NATO, že Rusko je ohroženo EU a že Miloš Zeman není přisluhovačem Ruska. 

Jestli někdo aktuálně tře bídu, tak jsou to Rusové, kterým soudruh Putin zdevalvoval jejich úspory o 50 %. 

To je realita toho, kde je či není bída. 

Váš příspěvek nic nemění na věci, že Ukrajina vznikla referendem, v tomto referendu se vyjádřilo 90 procent tehdejších obyvatel Ukrajiny pro naprostou nezávislost na Rusku či dnes novém CCCP, když je za ně opět mluví TASS, tedy tisková agentura sovětskovo sajůza. To je realita, vše ostatní jsou věci nezajímavé a pro dnešní situaci jež vlastně také nezajímavé, neb podstatné pro politiky jsou události, které ještě může někdo fyzicky dosvědčit, pak je to již historie, která má jistě přesah do současnosti, ale nemá politickou podstatu. 

 


Nepřihlášený uživatel

#28173 Re: Нас много!

2014-12-31 15:24

#28169: Vladimir - Нас много! 

DĚKUJEME, PANE NĚMČE, ODEJDĚTE!

 


Nepřihlášený uživatel

#28174 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A čím chce Miloš Ubu prokázat, že není KGBáke?

2014-12-31 15:34


Nepřihlášený uživatel

#28175 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A čím chce Miloš Ubu prokázat, že není KGBáke?

2014-12-31 15:36

#28172: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A čím chce Miloš Ubu prokázat, že není KGBáke? 

 Psychóza bola diagnostikovaná Vám, nesnažte sa ju presúvať zo seba na mňa. Taký argument neplatí. :-)