MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#28133 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A čím chce Miloš Ubu prokázat, že není KGBáke?

2014-12-31 11:27

#28125: - Re: Re: Re: Re: Re: A čím chce Miloš Ubu prokázat, že není KGBáke? 

 Mění to snad něco na tom, že jste pakáží? Copak omlouvá davová ubohost 2 mil. ubožáků? 

Jsme si samozřejmě vědom, že důsledně nebolševických rodin je skutečné minimum. Nic to ovšem nemění na tom, že ty bolševické jsou pakáž a proto je také odporný zločinec Miloš Zeman na Hradě, neboť je naprosto jasné, že jej volila právě taková pakáž, jakou jste i vy a to především. 

Je to smutné, ale je to tak. Nic to také nemění na tom, že je Miloš Zeman komunisticko - nacistická zrůda. Komunisticko nacistická neboť komunisté a nacísté porušují volební zákony aby získaly moc a zrůda proto, že je zrůdné politickou moc zneužívat na dehonestaci oponentů, lidí odvážných a na relativizaci obecných hodnot. Stejně tak je zrůdné zneužívat absolutní beztrestnost na to, aby se mohl oplzle vyjadřovat. Miloš Zema je jedním slovem vlastně ubožák, zajatec svých vlastních lží především o sobě samotném. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#28139 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A čím chce Miloš Ubu prokázat, že není KGBáke?

2014-12-31 11:39:49

#28133: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A čím chce Miloš Ubu prokázat, že není KGBáke? 

 Podľa týchto rečí o "boľševickej pakáži" to tu vyzerá, že tí, čo k nej napatrili, sú VŠETCI  prítomní tu, v tejto podnetnej "diskusii". Ešte raz, kreténik: Vážim si ľudí, čo neštia po vetre. Ľudí, ktorí majú svoje presvedčenie (pokiaľ nie je založené na slepej nenávisti a túžbe zničiť, vyhladiť ľudí s iným presvedčením, pôvodom, rasou atď.). Vážim si ľudí, ktorí sa snažia pochopiť uhol pohľadu tých druhých - a nemusia mať ten istý a súhlasiť so všetkým. Ale nevážim si krikľúňov ako si Ty, čo sú hrdinami po boji. Bolo hnusné v decembri/januári 1989 vidieť podobné krysy, ako začali vyliezať z nory a tváriť sa ako nevinné obete. Mnohých človek poznal roky osobne a ešte si ich pamätal, keď ho s arogantným ksichtom kádrovali. Vyser si oko!