MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#28125 Re: Re: Re: Re: Re: A čím chce Miloš Ubu prokázat, že není KGBáke?

2014-12-31 11:04

#28120: - Re: Re: Re: Re: A čím chce Miloš Ubu prokázat, že není KGBáke? 

 Nuž, ty CHUJNANEBEVZATÝ, nerád sa opakujem, ale ľahko si dohľadáš v štatistických databázach, že v ČSFSR bol každý TRETÍ dospelák člen KSČ! V armáde zrejme všetci s nejakou hodnosťou. Neviem, nebol som príslušník armády ani inej mocenskej zložky. Bolo množstvo radových členov tej štátostrany, ktorí z toho, že ich tam natlačili CHUJI ako si Ty,  ktorí šťali po vetre, mali akurát VEĽKÉ HOVNO, ale potrebovali ich tam (10:1), lebo tam chceli kvôli platovému postupu prdnúť jedného takého INTELIGENTA, ako si Ty, KOKOT NEBESKÝ! Ak by si sa zaujímal o ĽUDÍ a DEJINY,  musel by si sa zo seba zgrcať, lebo Ty si URVÁLEK ako namaľovaný!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#28126 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A čím chce Miloš Ubu prokázat, že není KGBáke?

2014-12-31 11:16:32

#28125: - Re: Re: Re: Re: Re: A čím chce Miloš Ubu prokázat, že není KGBáke? 

 Člověče, vždyť vy jste plný jedu. Kdo vám tak ublížil, že se projevujete takovým způsobem ?

Své jedovaté "sliny" plivete na všechny strany. Asi jste velmi nešťastný člověk. řekněte nám, kdo vám tak ublížil ? Zkuste se obrátit k Bohu. Snad vám to ještě pomůže.

Doporučji vám obrátit se na světícího biskupa Msgr. Václava Malého nebo pokud chcete na nějakého biskupa ze Slovenska. Věřte, že se vám uleví a stanete se úplně jiným člověkem.

Pane, proste Boha za odpuštění.


Nepřihlášený uživatel

#28133 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A čím chce Miloš Ubu prokázat, že není KGBáke?

2014-12-31 11:27:02

#28125: - Re: Re: Re: Re: Re: A čím chce Miloš Ubu prokázat, že není KGBáke? 

 Mění to snad něco na tom, že jste pakáží? Copak omlouvá davová ubohost 2 mil. ubožáků? 

Jsme si samozřejmě vědom, že důsledně nebolševických rodin je skutečné minimum. Nic to ovšem nemění na tom, že ty bolševické jsou pakáž a proto je také odporný zločinec Miloš Zeman na Hradě, neboť je naprosto jasné, že jej volila právě taková pakáž, jakou jste i vy a to především. 

Je to smutné, ale je to tak. Nic to také nemění na tom, že je Miloš Zeman komunisticko - nacistická zrůda. Komunisticko nacistická neboť komunisté a nacísté porušují volební zákony aby získaly moc a zrůda proto, že je zrůdné politickou moc zneužívat na dehonestaci oponentů, lidí odvážných a na relativizaci obecných hodnot. Stejně tak je zrůdné zneužívat absolutní beztrestnost na to, aby se mohl oplzle vyjadřovat. Miloš Zema je jedním slovem vlastně ubožák, zajatec svých vlastních lží především o sobě samotném. 


Nepřihlášený uživatel

#28231 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A čím chce Miloš Ubu prokázat, že není KGBáke?

2014-12-31 18:32:49