MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#28060 Re:

2014-12-31 05:15

#28028: -  

 Profesor ? Paul Robinson (neplést s Paul Robsonem, ten je po smrti a v SSSR byl asi častěji než pan Robinson). Pro ty, kteří nerozuměli textu:

Pan profesor papouškuje názory Moskvy a tedy Putina a Lavrova. Jeho názor se dočteme v poslední větě: " Pouze jedniná země má vůli a schopnost poskytnout lidem Donbasu to, co potřebují. Tou zemí je RUSKO."

Aby bylo jasno pro všechny, kteří neumí anglicky.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#28067 Re: Re:

2014-12-31 07:31:24

#28060: - Re:  

 Asi keď sa niekto profesionálne zaoberá Ruskom resp. Ukrajinou, bolo by smiešne, keby tam bol len prstom na mape:-) a spoliehal sa na informácie od Psaki&Harf:-). Pán profesor na rozdiel od Teba niečo o ruskej/ukrajinskej realite vie, je to politológ, a nevyučuje niekde v Plzni. Ty si iba naivný konzument masových médií, príslušník cieľovej skupiny ich marketingovej stratégie. Problém u vás, cieľových skupín, je, že okrem toho "rýchleho čítania" aktuálně.cz, novinky.cz a Blesku si málokedy namáhate mozog, aby ste do nejakej problematiky vnikli hlbšie. A pán Robinson alebo tie jeho dve kolegyne Ti taký  n e z a u j a t ý  pohľad ponúkli a podložili ho argumentami - Ty svoj očakávaný záver len nepodloženým tvrdením, že P. R. je často v Moskve:-))... a teda čo? No predsaa - je to Putinov agent:-))). Tak som vizionár, alebo nie? :-))))