MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#27942 Re: prezident Havel

2014-12-30 14:29

#27941: -  

Souhlasím, můj prezident byl také pouze Václav Havel, ti dva další jsou pouze sebestředné kreatury, Klaus byl namyšlený a arogantní narcis, Zeman je opilecká ostuda.

Zeman a Klaus-hlásné trouby Putina, oba dva zločinci.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#27975 Re: Re: prezident Havel

2014-12-30 15:48:13

#27942: - Re: prezident Havel 

 Že Klaus je narcis a Zeman egoistický opilec nejhrubšího zrna s tím lze souhlasit.

Ale co na to politické strany ? Kde jsou vyjádření lídrů těchto stran? Kde je odpor vůči Zemanovi ? Kde jsou doporučení voličům, jak se mají zachovat ve věci prezidenta Zemana ?

Je to fraška. Proti cestě Filipa do Ruska uspořádali celodenní sněmovní šou a vydali usnesnesení sněmovny, aby nakonec souhlasili s tím, že tu cestu dostal Filip proplacenou z našich peněz. A tak i jejich šou a usnesení za naše peníze šlo do prdele. Já to sledoval, tak jsem se alespoň pobavil, ale za to platím ČTV.

Nebezpečně se někteří naši zvolenci přiklánějí ke Kollárovu DUBISKU (viz Jiří Vyvadil - to opravdu stojí za přečtení). Ono totiž: situace je vážná a již dochází k nové studené válce. A v takové situaci se budou muset lidé (ale zejména politici) rozhodnout, na které straně stojí (ovšem mimo manipulátorů a agentů).

Přeji Finům, aby se v referendu o vstupu do NATO rozhodli na základě svých krví vykoupených zkušeností.

Přeji Ukrajincům, aby ubránili svou státnost (byť územně menší).

Přeji tomu slovákovi, který na stránkách této diskuze provozuje slovní onanii, aby se dožil autonomního Horního Uherska, protože nic jiného si nezaslouží.

A všem přeji mnoho štěstí a zdraví v r. 2015.