MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#27641 Re: Re: Re: Zatím je to tak, že jeden StBáckéj idiot od vás se ukazuje v televizi.....

2014-12-29 09:03

#27637: - Re: Re: Zatím je to tak, že jeden StBáckéj idiot od vás se ukazuje v televizi..... 

 Najednou už vadí všem i Babiš, největší a nejukrutnější nepřítel americké demokracie a svobody. Nepřítel západního vzoru ekonomiky. Ruský šváb, který se chce stát prezidentem, ale předtím musí projevovat přátelství s prezidentem a načež je nucen mu vrazit nůž do zad, jako ve starověkém Římě.

Bože kdo volil Babiše??? Která zaprděná babka s poslintaným dědkem sakra????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lidi jste kreténi, kterým se nikdo nezavděčí. Drtivá výhra ve volbách koblížkové strany ANO BUDE HŮŘ a už to přišlo. Ovečky, které poslušně papaly koblížky (snad ne koňské...???) už ječí - "hoďte ho do Vltavy, je to komouš, STBák, Ruský šváb a imperialistický AGENT, chce se zmocnit prezidentského trůnu a bla bla bla".

Příště až půjdou uslintaní důchodci volit ANO a podobné dementní strany, rozhlédněte se okolo a nakopejte ty lidi do pr.... teda do hlavy!!! Nemuseli by jste momentálně plakat, že je na dosah hradního trůnu agent STB KGB NKVD.

Kdyby studenti neseděli vylepení na fesbůku, mohl vyhrát na plné čáře TOP 09 a byl by teď klid...

 

HRA O TRŮN ZAČALA...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#27648 Re: Re: Re: Re: Zatím je to tak, že jeden StBáckéj idiot od vás se ukazuje v televizi.....

2014-12-29 09:22:23

#27641: - Re: Re: Re: Zatím je to tak, že jeden StBáckéj idiot od vás se ukazuje v televizi..... 

 ANO a Nebureš mi vadilo vždy. Můj názor se na tuto bandu nijak nezměni a nemění.  Dostali se k moci na základně naprostých lží, že se tu rozkrádají desítky či dokonce stovky miliard ročně. Nic takového tato banda ani pro roce ve vládě nedokázala potvrdit a co hůře, tato banda tedy ani nedokázala zajistit, aby se tak nedělo a tedy byl např. státní rozpočet vyrovnaný, když se tu dle nich měly rozkrádat desítky či stovky miliard ročně. 

Už ona hloupost, že se tu rozkrádají desítky miliard ročně jen na DPH pohonných hmot, je idiocie, demagogie a propaganda hodná skutečně StBáka, neboť kdybycho všichni v tomto státě skutečně museli zaplatit DPH z pohonných hmot, vybralo by se cca 24 mdl., tedy představa, že se tato i dokonce jen teoretická částka celá rozkradě by znamenala, že veškeré prodané pohonné hmoty v ČR pocházejí z černého trhu. 

Soudruh Babiš se pak opravil, přišel s tím, že to nejsou desítky, ale že je to "přesně"  6 mdl. což je samozřejmě také naprostá hovadina. Teď už o této věci mlčí a obecně mlčí o "rozkradených miliardách", aby také ne, když navrhl deficit v objemu 100 mld. korun. To je zločin, co tu páchá on a tato vláda. 

Nebureš nezajistit za celý rok této zemi ani u jedné ratingové agentury, aby ČR dostala i jen o stupeň lepší hodnocení. Jak je taková věc možná, co tam ten zločinec tedy vlastně dělá? Kde ušetřil i jen jedinou miliardu korun? (směšné proti oněm desítkám či stovkám údajně rozkradených miliard) Jaký navrhl jediný zákon, který by nepřijala jakákoliv jiná vláda? (Jo třetí sazbu DPH tak s tím opravdu žádná jiná vláda, než vláda tří volů Babiš, Sobotka, Bělobrádek, skutečně nepřišla.) 

Babiše nevolili babky a dědkové, bohužel. Babiše volili bývalí komunisté a jejich povedené dětičky, tedy bývalí voliči post bolševické ODS.