MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#27626 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-29 08:02

#27515: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Slovákom sa nehnusí práca ako Tebe. Pán Havel rečnil pred Kongresom USA o etike politiky a v rámci tejto NOVEJ HUMANISTICKEJ DOKTRÍNY vytýčil líniu okamžitého zastavenia špeciálnej výroby, ktorá bola za RVHP koncentrovaná prezieravo na Slovensku. Preto sme začiatkom 90. rokov museli prekonať ekonomický šok:-), ktorý vás vtedy predbežne minul. A s vývozom zbraní ste to tiež až tak vážne nakoniec nemysleli:-), AKO TO AVIZOVAL VÁŠ SV. VÁCLAV H.. Slováci vďaka tej SLOVNE DEKLAROVANEJ etike, rýchlo pochopili, že ak si nepomôžu sami, ani pánboh im nepomôže. A mali aj nejaké historické skúsenosti: Aj za prvej republiky sa česká buržoázia a české banky najprv zbavovali "slovenskej skaly priviazanej o nohu"... takže my sme boli už na rozdiel od vás vycvičení:-).

Po zhodení slovenskej záťaže sa český centralizmus posunul o krok ďalej a urobil si nové Slovensko na Morave a v Sliezsku.:-)

:-)))

Spomeňte si na teraz mimoriadne aktuálne slová p. Churchilla: Nemôžem vám sľúbiť nič než krv, drinu, slzy a pot.

A uvidíte, že pod vedením pražských majdanistov sa budete môcť i zodrať a vycediť aj posledné kvapky sĺz a potu, a ten pánboh sa vám aj tak vyserie na hlavu.


Nepřihlášený uživatel

#27627 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Řekl bych, že příznivci komunistického nácka Miloše Zemana vůbec nev

2014-12-29 08:13

#27622: Asenad - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Řekl bych, že příznivci komunistického nácka Miloše Zemana vůbec neví co 

 Pořád platí, že Kalousek ani v době krize nezdvojnásobil státní dluh za 4 roky a co více cena pězen v roce 1998 a 2008 je vskutku diametrálně odlišná. 


Nepřihlášený uživatel

#27628 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2014-12-29 08:17

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#27629 Místopředseda SPOZ Radek Augistin z pozice úředníka lže - porušuje Ústavu.

2014-12-29 08:18

Dopis panu Němcovi od místopředsedy SPOZ  Radka Augustina....obsahuje fatální lež (mimo vulgárního oslovení, překlepu a obecné plytkosti) a to, kdy tvrdí, že si Miloš Zeman "vypůjčil slova některých čelných českých politiků" pro obhájení jeho oplzlostí - to je ale odporná lež, nic takového se nestalo, neboť žádný český politik dosud nikdy neprezentoval takovou oplzlost ve veřejném mediu a co více nikdo dokonce ani nikdo z nich "jadrnou mluvu" (např. kdy Rusnok hovořil s Fischerem) pro samou jadrnou mluvu, ale protože to mělo i v případě Rusnoka s Fischerem nějaký kontext, nebylo proto, že chtějí mluvit "jadrně" pro "jadrnost" samu. 

Je potřeba tedy místopředsedovi SPOZ připomenout Ústavu konkrétně článek 2 odstavec 3. 

(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.

Žádný a to skutečně žádný zákon natož ústava nedovoluje úředníkovi státní správy ve věci úřední lhát. 

Mistopředseda SPOZ Radek Augistín ale z pozice úředníka lže. Jediným postihem v takovém případě je, že se nejen musí nejprve za své lži omluvit, ale musí také z nich vyvodit osobní zodpovědnost, tedy podat výpověď a více se o žádnou pozici ve veřejné správě neucházet, samozřejmě pokud jej Miloš Zeman neodvolá sám, což se evidentně nedá předpokládat. 


Nepřihlášený uživatel

#27630 Jak Andrej Babiš k voličům post-bolševické ODS přišel....

2014-12-29 08:20

Je naprosto evidentní, že Nebureš přesně ví, že bývalí voliči post-bolševické ODS byli volní a přesně také zná typ těchto lidí. ODS postavila svůj úspěch na bolševických dětičkách, které potřebovaly rozhřešení, že jejich pilná účast na pionýrských schůzkách, táborech míru, svazácká promenádach v modrých košilích s rudou kravatou a žádost o členství v KSČ z nich dělala obět bolševického režimu, stejně jako to, že jejich rodiče byli donašeči StB či alespon prospěchářskými členy KSČ. Mnozí prospěcháři také potřebovali rozhřešení a také chtěli být obětí a ne přisluhovači. Toho se jim od Klause dostalo mírou vrchovatou a na oplátku nežádal mnoho, "buďte elitou, nakradte si kolik potrebuje na "akumulaci kapitálu" a především tolerujte "naše" přesnějí mé osobní zloděje." 

Pak ale najednou došla trpělivost, neboť už prostě nebylo kde ten kapitál akumulovat. Taky si to Klaus rozdal s tín nenáviděným socanem soudruhem Zemanem a zlodějská banda, kterou tito dva vygenerovali byla i na voliče ODS po čase trochu moc, neb už se nejednalo o bývalé pionýry, svazáky a studenty VŠE, sociologie a práv, ale o prachsprosté zloděje. 

Tito voliči byli před volbami 2013 volní, ODS byla a je pro ně mrtvá - zklama je,, obdobně jako bolševici, cítí se jí nyní podvedeni a chtějí být opět obět, ne spolupachatel viz. výše. Navíc  zestárli, se svými bolševickými rodiči se dávno smířiil  a tudít teď mohou volit svorně ruku v ruce stranu, která jim nabízí "pořádek"  řádně po bolševicku. Ale to přece znají, v tom byli vychování a to žili jejich rodiče., ostalgie je tu. Tedy utíkají hodit lístek soudruhovi Babišovi za pobrukování si písně "rudé šítky". 


Nepřihlášený uživatel

#27631 O Václavu Havlovi...

2014-12-29 08:22

je obrovská škoda, že tu není. Zeman by v takovém případě nikdy neseděl na Hradě.....

Václav Havel nikdy žádnou modlou nebyl, ale byl člověkem, jasně si trvajícím na mravních principech demokracie, svobody jednotlivce i celé společnosti. Utkával se bohužel s odpornou zločineckou post bolševickou bandou nejspíše velmi intenzivně podporovanou z Ruska, viditelně reprezentovanými zločinci a komunisty Klausem a Zemanem. V tomto utkávání byl do velké míry dosti osamocen, neboť na politické scéně a s touto pakáží vždy museli menší politické subjekty nějak spolupracovat, aby vůbec země měla vládu. Úlohy, ale utkat se s touto pakáží, že vždy prezident Havel zhostil se ctí a to přesto, že jasně ve vypjatějších situacích věci pojmenovával velmi jasně. 

Podařilo se mu prosadit všchny zásadní demokratické instituce, jediné co nepodařilo ani do dnešních dnů, je základní zákon demoracie, tedy zákon o úřednících, který by oddělil politika od úředníka a postavil mezi ně v případě konfliktu moc soudní. 

Základním zákonem demokracie je to proto, že státní moc lze uplatňovat jen a pouze podle zákona, žádná jiná možnost neexistuje. Občan se může covat libovolně, pokud mu to takové jednání zákon výslovně nezakazuje. Pro státní moc nic takového neplatí a proto úředník má vždy postup, jak má jednat, pokud jej nemá, nemůže jednat libovolně, ale naopak, nesmí jednat vůbec a je povinností politika, tedy zákon pro takový případ navrhnout a je také odpovědností politika, aby úředník se do situace kdy "nejedná" nikdy nedostal. Nemá-li ovšem úředník zastání u soudu proti politikovi, v případě kdy se striktně drží zákona a politik po něm "požaduje" "mírné uhnutí", pak v situaci, kdy politik má moc nad úředníkem fatální úřaduješ - zítra neúřaduješ vzniká opravdu prostředí děsivé, které ale velmi vyhovovalo a vyhovuje dvěma hlavním porevolučním komunistům Klausovi a Zemanovi. 


Nepřihlášený uživatel

#27632 Re: Místopředseda SPOZ Radek Augistin z pozice úředníka lže - porušuje Ústavu.

2014-12-29 08:30

#27629: - Místopředseda SPOZ Radek Augistin z pozice úředníka lže - porušuje Ústavu.  

 Dopis panu

Němcovi  musí připomenout Ústavu konkrétně také z nich vyvodit osobní zodpovědnost, tedy podat výpověď a více se o žádnou pozici ve veřejné správě neucházetčlánek 2 odstavec 3 zodpovědnost, tedy podat výpověď a více se o žádnou pozici ve veřejné správě neucházet, sod místopředsedy SPOZ  Radka Augustina....obsahuje fatální lež žádný český politik dosud (mimo vulgárního oslovení,samozřejmě pokud jej  neodvolá sám, což se evidentně "jadrnou mluvu" (např. hovořil s Fischerem ale z pozice úředníka lže. ) nedá a to skutečně žádný zákon za své lži omluvit natož ústava nedovoluje úředníkovi státní Státní mock dy Rusnok slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen (3)  v případech, v mezích a způsoby, které stanoví SPOZ zákon. správy ve věci i v případě Rusnoka předpokládat překlepu a obecné plytkosti) a to, kdy tvrdí, že si Miloš Zeman "vypůjčil slov některých čelných českých politiků" pro Mistopředseda Radek Augistín obhájení jeho oplzlostí - to je ale odporná lež, nic takového se nestalo, neboťMiloš Zeman nikdy Jediným postihem v takovém případě je, že se nejen musí nejprve , ale ,neprezentoval takovou oplzlost ve veřejném mediu a co více nikdo dokonce ani nikdo z nich pro samou jadrnou mluvu, ale protože to mělo s Fischerem nějaký kontext. Žádný úřední lhát, nebylo proto, že chtějí mluvit "jadrně" pro "jadrnost" samu. Je potřeba tedy místopředsedovi SPOZ  . 

 


Nepřihlášený uživatel

#27633 Zatím je to tak, že jeden StBáckéj idiot od vás se ukazuje v televizi.....

2014-12-29 08:32

#27626: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 ....jak splatil část státního dluhu na druhé straně si 5x tolik okamžitě půjčuje.  Další nejspíš také debilní StBačka ani nepromluví na zásadním jednání pražského zastupitelstva. 

Co je zatím naprosto evidentní, že Slováci v politice zde jsou tedy ruští švábi. 


Nepřihlášený uživatel

#27634 Re: O Václavu Havlovi...

2014-12-29 08:39

#27631: - O Václavu Havlovi... 

 

 O Václavu Havlovi...

2014-12-29 09:22

je , že tu není. Zeman by v takovém případě nikdy neseděl na Hradě.....

Václav Havel nikdy žádnou modlou nebyl Zemanovi. Základním Klausem demokracie Pro státní moc nic takového neplatí a proto úředník má vždy postup, jak má jednat, pokud jej nemá, nemůže jednat libovolně, ale naopak, nesmí jednat vůbec a je povinností politika, tedy zákon pro takový případ navrhnout a je také odpovědností politika, aby úředník se do situace kdy "nejedná" nikdybyl člověkem , ale Podařilo se mu prosadit, jasnězítraneúřaduješ si trvajícím na mravních principech demokracie, svobody jednotlivce i celé společnosti.s odpornou zločineckou post bolševickou bandou nejspíše velmi intenzivně podporovanou z Ruska, viditelně  vzniká opravdu prostředíreprezentovanými zločinci sadní demokratické instituce, jediné co nepodařilo ani do dnešních dnů, je základní zákon demoracie, tedy zákon obrovská škoda o úřednících, který by oddělil politika od úředníka a postavil mezi něa komunisty a Zemanem. V tomto utkávání byl do velké míry dosti osamocen, neboť Nemá-li bohužel a politik ovšúředník zastáníem u soudu proti politikovi, po něm "požaduje"v případě kdy se striktně drží zákona na politickévé, které ale velmi v dvěma hlavním porevolučním komunistům  scéně azákonem s touto pak politik má v situaci, pakážívždy museliyhovovalo a vyhovuje menší politické subjekty nějak spolupracovat, aby vůbec země měla vládu. Úlohy, ale utkat se s touto pakáží, že vždy prezident Havel zhostil se ctí a to přesto, že jasně ve vypjatějších situacích věci pojmenovával velmi jasně. 

 všchny zá v případě konfliktu moc soudní. je proto, že státní moc lze uplatňovat jen a pouze podle zákona, žádná jiná možnost neexistuje. Občan se může covat libovolně, pokud mu to takové jednání zákon výslovně nezakazuje.Utkával se  "mírné uhnutí"nedostal kdymoc nad

Klausovi a

 

. , úředníkem fatální úřaduješ -  děsi

 


Nepřihlášený uživatel

#27635 Re: Zatím je to tak, že jeden StBáckéj idiot od vás se ukazuje v televizi.....

2014-12-29 08:43

#27633: - Zatím je to tak, že jeden StBáckéj idiot od vás se ukazuje v televizi..... 

 No nazdar, Ty entomológ jeden, už si mi chýbal, reku, kokotkovia sa dnes ani len nevyhrabú z toho smrádočku vo svojom pelechu a ani sa nepokúsia postaviť :-).


Nepřihlášený uživatel

#27636 Re: Zatím je to tak, že jeden StBáckéj idiot od vás se ukazuje v televizi.....

2014-12-29 08:53

#27633: - Zatím je to tak, že jeden StBáckéj idiot od vás se ukazuje v televizi..... 

 Čo to je taký americký šváb 10 ku jednomu ruskému šviabu, len jeden, to nie  je zlé.


Nepřihlášený uživatel

#27637 Re: Re: Zatím je to tak, že jeden StBáckéj idiot od vás se ukazuje v televizi.....

2014-12-29 08:56

#27635: - Re: Zatím je to tak, že jeden StBáckéj idiot od vás se ukazuje v televizi..... 

 Máte naprostou pravdu, Babiš, Krnáčová i Zeman jsou opravdu odporní švábi. 


Nepřihlášený uživatel

#27638 Re: Re: Místopředseda SPOZ Radek Augistin z pozice úředníka lže - porušuje Ústavu.

2014-12-29 08:56

#27632: - Re: Místopředseda SPOZ Radek Augistin z pozice úředníka lže - porušuje Ústavu.  

... jdi do prcky ty dopisovateli. Vlády nám tady lžou do ksichtu od revoluce a najednou tady budeš prskat něco o lžích a nepravdě, nelásce. K čertu s takovými zmrdy.


Nepřihlášený uživatel

#27639 Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2014-12-29 09:02

#27628: - Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici? 

 Znovu tedy, proč nelze desítky milionů respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což npředpokládá, ale dokonce je Zeman to nutnáejen ústava před založením podmínka, aby  korun jestli ne více než sto milionůkorun. s Ústavou a tedy vnt a na skoro  složenouNSDAPNelhatHitlerovci -  lhal Vole ou buď komunisté nebo nacisté, kteří následně chtějí moc diktátoryzatnul .  Shodou npraktz volebníh případě prezidenta prezidenta dokonce nepáchalinebyly má tři limity:Zemanapokud bychom plně věděli, co  (asi nějaká k jmenoval a neonacistická bandavelezradu, byť si do názvu  dát nedovolila).Lějicky rovláduvýhradně z  volebníhoprakticky o všembní o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUSemě zvali KSČ či co to vlastně Zákon o volbách tedy bylo, podstatné je, že to Ze mamrozhodně nebylo financováné akých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlameo účtu a bez nejmenších pochyb spoluvytvářel to stálo min. bní účet a délka kampaně - těžko porušujíříci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaňy dokteří  vole zákon js účtu obecně zločinci, resp. kdybychom to nazvali například zneužívat např. na to, ab post-bolševické nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou v rozporutam a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. to bylo ídé, Voleu ústavních činitelů členů , bní účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy ovcůZnovu tedy, proč nelze desítky milionů respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což npředpokládá, ale dokonce je Zeman to nutnáejen ústava před založením podmínka, aby  korun jestli ne více než sto miliokorun. s Ústavou a tedy vnt a na skoro  složenouNSDAPNelhatHitlerovci -  lhal Vole ou buď komunisté nebo nacisté, kteří následně chtějí moc diktátoryzatnul .  Shodou npraktz volebníh případě prezidenta prezidenta dokonce nepáchalinebyly má tři limity:Zemanapokud bychom plně věděli, co  (asi nějaká k jmenoval a neonacistická bandavelezradu, byť si do názvu  dát nedovolila).Lějicky rovláduvýhradně z  volebníhoprakticky o všembní o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUSemě zvali KSČ či co to vlastně Zákon o volbách tedy bylo, podstatné je, že to Ze mamrozhodně nebylo financováné akých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlameo účtu a bez nejmenších pochyb spoluvytvářel to stálo min. bní účet a délka kampaně - těžko porušujíříci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaňy dokteří  vole zákon js účtu obecně zločinci, resp. kdybychom to nazvali například zneužívat např. na to, ab post-bolševické nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou v rozporutam a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. to bylo ídé, Voleu ústavních činitelů členů , bní účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy 


Nepřihlášený uživatel

#27640 Re: Re: Zatím je to tak, že jeden StBáckéj idiot od vás se ukazuje v televizi.....

2014-12-29 09:03

#27636: - Re: Zatím je to tak, že jeden StBáckéj idiot od vás se ukazuje v televizi..... 

 Tato země je členem NATO a EU naše Ústava jasně říká, mimo jiné....

"vobodný a demokratický stát, založený na úctě k lidským právům a na zásadách občanské společnosti, jako součást rodiny evropských a světových demokracií,"

Tedy nikoliv CCCP, či součástí nějaký podivných bolševicko nacistických diktatur. 

Tedy zde vskutku žádný americký šváb být nemůže, to si jen ve své zvrhlé představě představujete, že spolupráce s rodinou evropských a světových demokracií, je něco podivného, nepatřičného. 

Nebyla to ale ČR, která by Ruskou federaci, tedy nyní nové CCCP, když za ně opět mluví Tisková agentura souvětskovo sajůza - TASS vyřadila či zařadila do rodiny demokratických států, byl to soudruh KGBák Putin, kdo rozpoutal válku na Ukrajině a okupoval Krym a tím se definitivně zařadil mezi post bolševické či bolševické dikátory a mezinárodní zločince. 


Nepřihlášený uživatel

#27641 Re: Re: Re: Zatím je to tak, že jeden StBáckéj idiot od vás se ukazuje v televizi.....

2014-12-29 09:03

#27637: - Re: Re: Zatím je to tak, že jeden StBáckéj idiot od vás se ukazuje v televizi..... 

 Najednou už vadí všem i Babiš, největší a nejukrutnější nepřítel americké demokracie a svobody. Nepřítel západního vzoru ekonomiky. Ruský šváb, který se chce stát prezidentem, ale předtím musí projevovat přátelství s prezidentem a načež je nucen mu vrazit nůž do zad, jako ve starověkém Římě.

Bože kdo volil Babiše??? Která zaprděná babka s poslintaným dědkem sakra????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lidi jste kreténi, kterým se nikdo nezavděčí. Drtivá výhra ve volbách koblížkové strany ANO BUDE HŮŘ a už to přišlo. Ovečky, které poslušně papaly koblížky (snad ne koňské...???) už ječí - "hoďte ho do Vltavy, je to komouš, STBák, Ruský šváb a imperialistický AGENT, chce se zmocnit prezidentského trůnu a bla bla bla".

Příště až půjdou uslintaní důchodci volit ANO a podobné dementní strany, rozhlédněte se okolo a nakopejte ty lidi do pr.... teda do hlavy!!! Nemuseli by jste momentálně plakat, že je na dosah hradního trůnu agent STB KGB NKVD.

Kdyby studenti neseděli vylepení na fesbůku, mohl vyhrát na plné čáře TOP 09 a byl by teď klid...

 

HRA O TRŮN ZAČALA...


Nepřihlášený uživatel

#27642 Re: Re: Re: Místopředseda SPOZ Radek Augistin z pozice úředníka lže - porušuje Ústavu.

2014-12-29 09:08

#27638: - Re: Re: Místopředseda SPOZ Radek Augistin z pozice úředníka lže - porušuje Ústavu.  

 Tak se KGBáku ukaž, najdi jediný podobně lživý text libovolné vlády od roku 1990 jaký napsal neonacistia (mítopředseda Zemanovců podle vzoru Sládkovců či Hitlerovců) Radek Augistun. 

Rád si takový lživý text přečtu. Snad opoziční smlouvu je podobě opodným textem, neboť popírá článek 5 Ústavy ČR. 

"Politický systém je založen na svobodném a dobrovolném vzniku a volné soutěži politických stran respektujících základní demokratické principy a odmítajících násilí jako prostředek k prosazování svých zájmů."

 

Pítr Porošenko mladší.

#27643 Re: Re: Re: Zatím je to tak, že jeden StBáckéj idiot od vás se ukazuje v televizi.....

2014-12-29 09:16

#27640: - Re: Re: Zatím je to tak, že jeden StBáckéj idiot od vás se ukazuje v televizi..... 

 Jdi a skoč do Vltavy.

Pokud někdo bude poučovat, že americký šváb je terminus výplodus a nic takového vlastně neexistuje a hned v zápětí píše o soudruhovi, KGBákovi a rozpoutání války na UK by Putin, tak je debííííííl...

Ach ano, vlastně Putin hodil raketu volně do prostoru holýma rukama, poté se ujal v řídícím centru kniplu po aktivaci "řůčny palot" a hrdinně skrze malé okénko ve střeše bungalovu s provizorním přívodem elektřiny od sousedů z paneláku pospojovanou dvojlinkou zasáhl letící Boeing s přesností kolem 99,98 %. Původně chtěl raketu navést těsně do pilotova levého oka, ale na tu dálku nedokázal poznat, zda míří na levé nebo na pravé, tak to poslal mezi...

Existují důkazy, že na demonstraci v Kyjevě poskakoval s molotovem dokonce sám Putin. Fotky však ukázat nemůžu, protože by došlo k odhalení fotografovy identity... Jeho věrní agenti z Kremlu po vykoupení všech seconhandů v okruhu 2500 km od Moskvy změnili image na západní demonstrační styl a vypravili se pěším pochodem na přelomu jara a léta směr KYJEV.

Občas po cestě malovali nějaké ty klikyháky na výraz toho, že mají z prdele kliku. Tento vzor je divný, vypadá jako nůž od zahradní sekačky, který 4x dostal ránu o krtičinec.

Revoluce se vyvíjela nad míru dobře. Putin jako velitel barikád s neprůhlednou kuklou vyzval všechny demonstranty k útoku a poté nabrali směr prezidentský dům. Janukoviče nikdo nikdy neviděl prchat, protože tlupa agentů maskovaných za demonstranty vpadla do domu, násilně oblékla Janukoviče do stejného dresu a rychle mazala směr Moskva. Po cestě se Putin odhalil, aby zmírnil Janukovičův strach. 

No a zbytek znáte. Po návratu do Kremlu začali vysílat tiskové prohlášení nahrané o čtvrt roku vpřed, jelikož Putin nebyl v té době k zastižení. Obvinili západ z intervence a zahájení války. Putin pomohl dosadit Pítra Porošenka, aby si lidi nemysleli, že bude hned válka. Pítr se snaží na oko bojovat proti Putinovi, ale je nadmru jasné, že v pozadí plní Putinovy rozkazy...


Nepřihlášený uživatel

#27644 Re: Zatím je to tak, že jeden StBáckéj idiot od vás se ukazuje v televizi.....

2014-12-29 09:16

#27633: - Zatím je to tak, že jeden StBáckéj idiot od vás se ukazuje v televizi..... 

 A co tím chtěl "básník" říci? Že se stane menším, a ještě menším? 

Tá Tvoja malosť, čecháčku, je práve v tom, že si hľadáš vinníka  v - podľa Teba - ešte menších, ešte bezvýznamnejších a ešte morálne spustlejších Slovákoch, než si Ty sám! Potrebuješ stále niekoho, kto by bol zodpovedný za Teba a za Tvoje hlúpe rozhodnutia, lenivosť, nepoctivosť, rozosievanie nenávisti... Dejte mi lidi, ať si to za mne odserou... teda, u nás sa povie, odserú, česká koncovka je tam preto, lebo chápem, že Ty už nerozumieš po slovensky:-)).

Ešte že ste si nezvolili toho Japonca! Teraz, keď už ruskí turisti neprídu do Prahy, prišli by ste ešte aj o tých japonských:-))).


Nepřihlášený uživatel

#27645 Re: Re: S jakými názory souhlasíte? S tím, že neprivatizoval MUS?

2014-12-29 09:16


Nepřihlášený uživatel

#27646 Re: Re: Re: Re: Místopředseda SPOZ Radek Augistin z pozice úředníka lže - porušuje Ústavu.

2014-12-29 09:19

#27642: - Re: Re: Re: Místopředseda SPOZ Radek Augistin z pozice úředníka lže - porušuje Ústavu.  

 Lhal už Venca Chrchla, když říkal po revoluci, že si musíme utáhnout na pár let opasky a do dvaceti let se budeme mít tak jako v západních zemích. Jen namátkou tři roky zpět tvrdil mistr Kalous Chocholouš, že nebudou v žádném případě zvedat daně, just to vzali rovnou skokem, atp.

Takových lží by se dalo najít tisíc. Tak se hoď do klídku. Lžou i dnes, viz muničák ve Vrběticích, atd.


Nepřihlášený uživatel

#27647 Re: Re: Re: Re: Zatím je to tak, že jeden StBáckéj idiot od vás se ukazuje v televizi.....

2014-12-29 09:19


Nepřihlášený uživatel

#27648 Re: Re: Re: Re: Zatím je to tak, že jeden StBáckéj idiot od vás se ukazuje v televizi.....

2014-12-29 09:22

#27641: - Re: Re: Re: Zatím je to tak, že jeden StBáckéj idiot od vás se ukazuje v televizi..... 

 ANO a Nebureš mi vadilo vždy. Můj názor se na tuto bandu nijak nezměni a nemění.  Dostali se k moci na základně naprostých lží, že se tu rozkrádají desítky či dokonce stovky miliard ročně. Nic takového tato banda ani pro roce ve vládě nedokázala potvrdit a co hůře, tato banda tedy ani nedokázala zajistit, aby se tak nedělo a tedy byl např. státní rozpočet vyrovnaný, když se tu dle nich měly rozkrádat desítky či stovky miliard ročně. 

Už ona hloupost, že se tu rozkrádají desítky miliard ročně jen na DPH pohonných hmot, je idiocie, demagogie a propaganda hodná skutečně StBáka, neboť kdybycho všichni v tomto státě skutečně museli zaplatit DPH z pohonných hmot, vybralo by se cca 24 mdl., tedy představa, že se tato i dokonce jen teoretická částka celá rozkradě by znamenala, že veškeré prodané pohonné hmoty v ČR pocházejí z černého trhu. 

Soudruh Babiš se pak opravil, přišel s tím, že to nejsou desítky, ale že je to "přesně"  6 mdl. což je samozřejmě také naprostá hovadina. Teď už o této věci mlčí a obecně mlčí o "rozkradených miliardách", aby také ne, když navrhl deficit v objemu 100 mld. korun. To je zločin, co tu páchá on a tato vláda. 

Nebureš nezajistit za celý rok této zemi ani u jedné ratingové agentury, aby ČR dostala i jen o stupeň lepší hodnocení. Jak je taková věc možná, co tam ten zločinec tedy vlastně dělá? Kde ušetřil i jen jedinou miliardu korun? (směšné proti oněm desítkám či stovkám údajně rozkradených miliard) Jaký navrhl jediný zákon, který by nepřijala jakákoliv jiná vláda? (Jo třetí sazbu DPH tak s tím opravdu žádná jiná vláda, než vláda tří volů Babiš, Sobotka, Bělobrádek, skutečně nepřišla.) 

Babiše nevolili babky a dědkové, bohužel. Babiše volili bývalí komunisté a jejich povedené dětičky, tedy bývalí voliči post bolševické ODS. 


Nepřihlášený uživatel

#27649 Re: Re: Re: Re: Re: Zatím je to tak, že jeden StBáckéj idiot od vás se ukazuje v televizi.....

2014-12-29 09:23

#27648: - Re: Re: Re: Re: Zatím je to tak, že jeden StBáckéj idiot od vás se ukazuje v televizi..... 

 

Jak Andrej Babiš k voličům post-bolševické ODS přišel....

Je naprosto evidentní, že Nebureš přesně ví, že bývalí voliči post-bolševické ODS byli volní a přesně také zná typ těchto lidí. ODS postavila svůj úspěch na bolševických dětičkách, které potřebovaly rozhřešení, že jejich pilná účast na pionýrských schůzkách, táborech míru, svazácká promenádach v modrých košilích s rudou kravatou a žádost o členství v KSČ z nich dělala obět bolševického režimu, stejně jako to, že jejich rodiče byli donašeči StB či alespon prospěchářskými členy KSČ. Mnozí prospěcháři také potřebovali rozhřešení a také chtěli být obětí a ne přisluhovači. Toho se jim od Klause dostalo mírou vrchovatou a na oplátku nežádal mnoho, "buďte elitou, nakradte si kolik potrebuje na "akumulaci kapitálu" a především tolerujte "naše" přesnějí mé osobní zloděje." 

Pak ale najednou došla trpělivost, neboť už prostě nebylo kde ten kapitál akumulovat. Taky si to Klaus rozdal s tín nenáviděným socanem soudruhem Zemanem a zlodějská banda, kterou tito dva vygenerovali byla i na voliče ODS po čase trochu moc, neb už se nejednalo o bývalé pionýry, svazáky a studenty VŠE, sociologie a práv, ale o prachsprosté zloděje. 

Tito voliči byli před volbami 2013 volní, ODS byla a je pro ně mrtvá - zklama je,, obdobně jako bolševici, cítí se jí nyní podvedeni a chtějí být opět obět, ne spolupachatel viz. výše. Navíc  zestárli, se svými bolševickými rodiči se dávno smířiil  a tudít teď mohou volit svorně ruku v ruce stranu, která jim nabízí "pořádek"  řádně po bolševicku. Ale to přece znají, v tom byli vychování a to žili jejich rodiče., ostalgie je tu. Tedy utíkají hodit lístek soudruhovi Babišovi za pobrukování si písně "rudé šítky". 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#27650 Re: Re: Re: Re: Re: Místopředseda SPOZ Radek Augistin z pozice úředníka lže - porušuje Ústavu.

2014-12-29 09:27

#27646: - Re: Re: Re: Re: Místopředseda SPOZ Radek Augistin z pozice úředníka lže - porušuje Ústavu.  

 Najděte podobně lživý text. Co vy ze slov politika vyložíte a co je realita např. díky světové krizi, jsou dvě naprosto rozdílné věci. Navíc je naprostou pomluvou, že by vláda Nečase masivně zvyšovala daně. Nic takévého se v ČR naštěstí nestalo a především nebylo to díky vládě Nečase vůbec potřeba. Státní dluh byl udržen na ještě přijatelné úrovni především díky politice ministra financí a to i v době masivního propadu HDP tady samozřejmě masivního propadu příjmu státu.