MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#27629 Místopředseda SPOZ Radek Augistin z pozice úředníka lže - porušuje Ústavu.

2014-12-29 08:18

Dopis panu Němcovi od místopředsedy SPOZ  Radka Augustina....obsahuje fatální lež (mimo vulgárního oslovení, překlepu a obecné plytkosti) a to, kdy tvrdí, že si Miloš Zeman "vypůjčil slova některých čelných českých politiků" pro obhájení jeho oplzlostí - to je ale odporná lež, nic takového se nestalo, neboť žádný český politik dosud nikdy neprezentoval takovou oplzlost ve veřejném mediu a co více nikdo dokonce ani nikdo z nich "jadrnou mluvu" (např. kdy Rusnok hovořil s Fischerem) pro samou jadrnou mluvu, ale protože to mělo i v případě Rusnoka s Fischerem nějaký kontext, nebylo proto, že chtějí mluvit "jadrně" pro "jadrnost" samu. 

Je potřeba tedy místopředsedovi SPOZ připomenout Ústavu konkrétně článek 2 odstavec 3. 

(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.

Žádný a to skutečně žádný zákon natož ústava nedovoluje úředníkovi státní správy ve věci úřední lhát. 

Mistopředseda SPOZ Radek Augistín ale z pozice úředníka lže. Jediným postihem v takovém případě je, že se nejen musí nejprve za své lži omluvit, ale musí také z nich vyvodit osobní zodpovědnost, tedy podat výpověď a více se o žádnou pozici ve veřejné správě neucházet, samozřejmě pokud jej Miloš Zeman neodvolá sám, což se evidentně nedá předpokládat. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#27632 Re: Místopředseda SPOZ Radek Augistin z pozice úředníka lže - porušuje Ústavu.

2014-12-29 08:30:55

#27629: - Místopředseda SPOZ Radek Augistin z pozice úředníka lže - porušuje Ústavu.  

 Dopis panu

Němcovi  musí připomenout Ústavu konkrétně také z nich vyvodit osobní zodpovědnost, tedy podat výpověď a více se o žádnou pozici ve veřejné správě neucházetčlánek 2 odstavec 3 zodpovědnost, tedy podat výpověď a více se o žádnou pozici ve veřejné správě neucházet, sod místopředsedy SPOZ  Radka Augustina....obsahuje fatální lež žádný český politik dosud (mimo vulgárního oslovení,samozřejmě pokud jej  neodvolá sám, což se evidentně "jadrnou mluvu" (např. hovořil s Fischerem ale z pozice úředníka lže. ) nedá a to skutečně žádný zákon za své lži omluvit natož ústava nedovoluje úředníkovi státní Státní mock dy Rusnok slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen (3)  v případech, v mezích a způsoby, které stanoví SPOZ zákon. správy ve věci i v případě Rusnoka předpokládat překlepu a obecné plytkosti) a to, kdy tvrdí, že si Miloš Zeman "vypůjčil slov některých čelných českých politiků" pro Mistopředseda Radek Augistín obhájení jeho oplzlostí - to je ale odporná lež, nic takového se nestalo, neboťMiloš Zeman nikdy Jediným postihem v takovém případě je, že se nejen musí nejprve , ale ,neprezentoval takovou oplzlost ve veřejném mediu a co více nikdo dokonce ani nikdo z nich pro samou jadrnou mluvu, ale protože to mělo s Fischerem nějaký kontext. Žádný úřední lhát, nebylo proto, že chtějí mluvit "jadrně" pro "jadrnost" samu. Je potřeba tedy místopředsedovi SPOZ  .