MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#27626 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-29 08:02

#27515: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Slovákom sa nehnusí práca ako Tebe. Pán Havel rečnil pred Kongresom USA o etike politiky a v rámci tejto NOVEJ HUMANISTICKEJ DOKTRÍNY vytýčil líniu okamžitého zastavenia špeciálnej výroby, ktorá bola za RVHP koncentrovaná prezieravo na Slovensku. Preto sme začiatkom 90. rokov museli prekonať ekonomický šok:-), ktorý vás vtedy predbežne minul. A s vývozom zbraní ste to tiež až tak vážne nakoniec nemysleli:-), AKO TO AVIZOVAL VÁŠ SV. VÁCLAV H.. Slováci vďaka tej SLOVNE DEKLAROVANEJ etike, rýchlo pochopili, že ak si nepomôžu sami, ani pánboh im nepomôže. A mali aj nejaké historické skúsenosti: Aj za prvej republiky sa česká buržoázia a české banky najprv zbavovali "slovenskej skaly priviazanej o nohu"... takže my sme boli už na rozdiel od vás vycvičení:-).

Po zhodení slovenskej záťaže sa český centralizmus posunul o krok ďalej a urobil si nové Slovensko na Morave a v Sliezsku.:-)

:-)))

Spomeňte si na teraz mimoriadne aktuálne slová p. Churchilla: Nemôžem vám sľúbiť nič než krv, drinu, slzy a pot.

A uvidíte, že pod vedením pražských majdanistov sa budete môcť i zodrať a vycediť aj posledné kvapky sĺz a potu, a ten pánboh sa vám aj tak vyserie na hlavu.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#27633 Zatím je to tak, že jeden StBáckéj idiot od vás se ukazuje v televizi.....

2014-12-29 08:32:53

#27626: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 ....jak splatil část státního dluhu na druhé straně si 5x tolik okamžitě půjčuje.  Další nejspíš také debilní StBačka ani nepromluví na zásadním jednání pražského zastupitelstva. 

Co je zatím naprosto evidentní, že Slováci v politice zde jsou tedy ruští švábi. 


Nepřihlášený uživatel

#27667 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-29 10:00:54

#27626: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 ... a ty makas kedy ? ved tu stale sedis...