MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#27515 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-28 15:32

#27498: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 .. Slováků je  hodně  v Irsku i v Norsku, tak nevím, jestli se dá říci, že si tam u vas se všim poradíte..  Kdyby  u vas  lidi nebrali na vyplatu 350 Eur, tak určitě nebude v Oslo každý druhý  řidič busu Slovák ??

Ale vy zdůraznujete, že je u vas vše v pořádku a že si se vším poradíte...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#27626 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-29 08:02:56

#27515: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Slovákom sa nehnusí práca ako Tebe. Pán Havel rečnil pred Kongresom USA o etike politiky a v rámci tejto NOVEJ HUMANISTICKEJ DOKTRÍNY vytýčil líniu okamžitého zastavenia špeciálnej výroby, ktorá bola za RVHP koncentrovaná prezieravo na Slovensku. Preto sme začiatkom 90. rokov museli prekonať ekonomický šok:-), ktorý vás vtedy predbežne minul. A s vývozom zbraní ste to tiež až tak vážne nakoniec nemysleli:-), AKO TO AVIZOVAL VÁŠ SV. VÁCLAV H.. Slováci vďaka tej SLOVNE DEKLAROVANEJ etike, rýchlo pochopili, že ak si nepomôžu sami, ani pánboh im nepomôže. A mali aj nejaké historické skúsenosti: Aj za prvej republiky sa česká buržoázia a české banky najprv zbavovali "slovenskej skaly priviazanej o nohu"... takže my sme boli už na rozdiel od vás vycvičení:-).

Po zhodení slovenskej záťaže sa český centralizmus posunul o krok ďalej a urobil si nové Slovensko na Morave a v Sliezsku.:-)

:-)))

Spomeňte si na teraz mimoriadne aktuálne slová p. Churchilla: Nemôžem vám sľúbiť nič než krv, drinu, slzy a pot.

A uvidíte, že pod vedením pražských majdanistov sa budete môcť i zodrať a vycediť aj posledné kvapky sĺz a potu, a ten pánboh sa vám aj tak vyserie na hlavu.