MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#26811 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-25 11:21

#26805: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re:  

 "...Apelujeme na médiá, aby pristupovali k poslaniu nezaujatého vysvetľovania udalostí presvedčivejšie než predtým. Analytici a komentátori démonizujú celé národy, bez úcty k ich histórii. Každý novinár, ktorý stojí mimo politiky, chápe obavy Rusov, ktoré vznikli na základe pozvania Gruzínska a Ukrajiny do NATO v roku 2008. Štátni lídri prichádzajú a odchádzajú. Reč je o Európe. Reč je o tom, že je nevyhnutné zbaviť ľudí strachu z vojny. Pomôžu tomu zodpovedné interpretácie udalostí, založené na solídnom zhromaždení materiálov. ..."

to si treba uvedomiť, kým niekto začne poúčať iných o PRAVEJ DEMOKRACII

 

Odpovědi

Svarun

#26861 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-25 23:17:45

#26811: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Bodejť by Rusko nemělo strach a nezvyšovalo svoje výdaje na zbrojení, když kolem něj NATO každým dnem utahuje smyčku. Porušilo dohodu o nerozrůstání se dál na východ a hle, už je u Ruských hranic a medvěda ještě provokuje vojenským cvičením v Pobaltí. Na Ukrajině se jede podle stejnýho scénáře „barevných“ revolucí jako při arabským jaru či v Sýrii, kde se to krapet protáhlo. Oranžová revoluce se jim vymkla z rukou, leč majdan sklízí svoje dílčí úspěchy. Vojenská základna na Krymu sice nebude, ale i tak je úspěch vytrhnout Ukrajinu ze spárů Euroasijskýho svazu. Chytře to načasovali na dobu olympijských her, na kterých si Putin dával tak záležet. Už se jedná dokonce s Gruzií, už chybí jen zatvrzelé Bělorusko. Každým dnem se sužuje Ruský prostor, proto se zcela logicky brání, jako by se bránil každej jinej, což našim chronickým kolaborantům zajisté nejde do hlavy. My bysme za to NATu ještě poděkovali. Je třeba pochopit mentalitu ruskýho medvěda, ten se nikdy nevzdá. Ve světle toho všeho je zcela logickým vyústěním, že se Rusko angažuje na Ukrajině. Ale nemůže si dovolit jako agresor USA a NATO vtrhnout kdy chce kam chce a klidně i bez požehnání Rady bezpečnosti. Pokud by Rusko konalo dle zvyků US army, už by dávno vjelo do Kyjeva a svrhlo pučistickou vládu během několika hodin. Ale nejedná. Asi tolik stručně k otázce Ruska a Ukrajiny.

Roman Skácel
Hodonín

#26976 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-26 12:56:31

#26811: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

To, co je třeba si uvědomit v souvislosti se skutečnou demokracií nejdříve, je skutečnost, že nikdo nemá právo rozhodovat za jiné státy (Gruzie a Ukrajina a mnohé jiné) a obavy Ruska jsou mi v této souvislosti naprosto a dokonale ukradené.

Rusko na rozdíl od nás a jiných skutečně vyspělých demokracií Západu, žádnou demokracii nemá, v Rusku se od dob báťušky cara uznává jen a pouze různá forma autokracie a tedy autoritativní moci úzké skupinky lidí kolem "mocnáře". Je jedno, zda postotrokářské samoděržaví, nebo rovnou odsud do socialistické totality a po ní dokonale nedemokratické oligarchické autokracie.

Pravá demokracie je jen jedna a ta ruská to teda není a ještě dlouho, předlouho nebude, v Rusku jsou na tom lidé většinově tak, jako naše česká socialisticko-komunistická Pátá kolona, dokonale zblblí ideologiemi a žeroucí vše, co jim autokrat ve sdělovacích prostředcích servíruje dnes a denně, jako na běžícím pásu.

Pokud se Vám to tak líbí, a euro-americkou demokracií tak moc pohrdáte, zbalte si svých pět švestek a vypadněte do Ruska a tam si užívejte Východní demokracie až do alelujá...

P.S. Vy jste nepoučitelný a ze všeho nejvíc polítování hodný.

P.P.S. Rozumím tomu, proč neumíte pochopit "interpretace událostí" zveřejněné našimi a jinými evropskými médii. Nemůže Vám to samozřejmě sedět s tím, co Vám straší na majáku, víme...?

Budete se všem rozumným závěrům samozřejmě bránit a kdyby už hrozilo, že se z toho musíte zhroutit a přijmout konečně Pravdu o dění ve světě kolem Vás, ještě pořád je zde "imperialistická i jiná Konspirace a Spiknutí", které Vás vždy zachrání, ...v hodině dvanácté... :-)

Trpíte hlubokým sebeklamem, který Vám neumožní uvěřit vlastním uším a očím.