MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#26340 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-21 17:19

#26339: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ne byl napaden jako naprostý sprosťák, nikoliv jako nepohodlný oponent a to především proto, že ti kdož jej napadli nebyli nikde angažovaní, nebyli členy žádné strany, prostě to byla otázka aktuálně pronášených sprosťáren a následné prchlivosti těch dvou. 

Je možné, že dokonce nejprve vyzvali policii, aby zakročila, Sládek měl tehdy ovšem imunitu a policisté byli zmateni, pácháli poslanec trestný čin, nikoliv pomluvou prezidenta to možné není, ale ostatních politků, má policie právo jej zadržet. 

Vykradení jeho vlastní strany právě Sládkem je jen důsledek toho, jakým byl, tedy skutečně na počátku je jeho patologie, které se projevila i v tehdejším jeho projevu při kterém byl napaden. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#26345 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-21 17:45:22

#26340: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Možná ho napadli na objednávku a to v momentě, kdy mluvil o něčem jiném, než na co se útočníci vymlouvali jako na důvod proč ho napadli.    :-) :-)

Sládek se nehodil tak se mu nepřálo  :-)  :-) nešlo o nic jinýho než o zvůli proti němu v REÁLNÉM ČASE, výmluvy na to co se z něj vyklubalo později jsou bezpředmětné, do té doby to prostě bylo bezbpráví. ....

Nejsem nácek a DSSS mně nezajímá. To vy fízlové pracujete z kanceláří expozitury cizí tajné služby pod záštitou neziskovky. A jste vzteklý, uchylujete se k urážkám.

Já jsem jen amatér a chvíli tu diskuzi sleduji jak je vedená. A je vidět, že se tu angažují ne že zaujatí, ale placení agenti. To ve mne důvěru, že je tato petice nějak morálně oddůvodněná nevyvolává.

A teď si ze mne udělejte debila ....nebo nácka....jsem splachovací na polointeligentní urážky. I já dovedu lidi urážet, ale ani mi to nestojí už za to.