MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#25638 Re: Vy víte, proč jste volil alkoholického komunistického dementa Miloše Zemana?

2014-12-18 10:45

#25635: - Vy víte, proč jste volil alkoholického komunistického dementa Miloše Zemana?  

 Zemana jsme volili protože je moudrý,nadmíru vzdělaný,není ješitný,je to rozený vůdce,který se nepachtí za bohatstvím,ale se vší sílou pracuje pro blaho národa.Tyto hodnoty nesplnoval ani jeden s dalších uchazečů na prezidenta.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#25641 Re: Re: Vy víte, proč jste volil alkoholického komunistického dementa Miloše Zemana?

2014-12-18 10:54:43

#25638: - Re: Vy víte, proč jste volil alkoholického komunistického dementa Miloše Zemana?  

Neni jesitny?  To si delate asi legraci.  Nejen jesitny, take prolhany a pomstychtivy.    mozna je rozeny vudce, nebo spis diktator.   O jeho moudrosti lze take pochybovat.   Ze stale mele ty svoje radobyvtipne bonmoty, ktre jeho volici ani nechapou, to vubec nevypovida o jeho moudrosti.


Nepřihlášený uživatel

#25643 Re: Re: Vy víte, proč jste volil alkoholického komunistického dementa Miloše Zemana?

2014-12-18 11:11:04

#25638: - Re: Vy víte, proč jste volil alkoholického komunistického dementa Miloše Zemana?  

 Zeman je stará struktura, která se nehodí do dnešní doby. Ten je rád, když vede sám sebe. Vzdělaného a skromného člověka si představuji úplně jinak. I při setkání s ostatními ten náš prostě vyniká svými grimasami a vystupováním.


Nepřihlášený uživatel

#25649 Re: Re: Vy víte, proč jste volil alkoholického komunistického dementa Miloše Zemana?

2014-12-18 11:33:32

#25638: - Re: Vy víte, proč jste volil alkoholického komunistického dementa Miloše Zemana?  

 Vykřiknout takvou hloupost jistě může, ale je potřeba jí doložit argumenty. Abych neztrácel čas, tak vám rovnou sdělím své protiarguemnty. 

Je moudrý - jak by se to Zemanovi mohlo přihodit, když šel studovat něco tak veskrze zbytečného jako bolševikou ekonomii a vstoupil do zločinecké organizce KSČ. Že je moudrý až teď? Tedy moudrý člověk se zaživot takto zdevastuje přejídáním, chlastem a hulením? 

Nadmíru vzdělaný - jak se mu taková věc přihodila, když nedospunuje nástrojem, kterým by se vzdělat mohl, tedy znalostí alespoň angličtiny. Nebo se nadmíru vzdělal právě v jeho "oboru" na bolševické VŠE, případně z knih přeložených do češtiny? Jaké má vzdělání politologické a jak jej Zeman utrpěl? Tedy nevídím nijak s jeho vzděláním žhavě. Např. publikoval jedinou vědeckou práci, která by se vůbec zařadila do citačního rejstříku? 

Není ješitný - jak se taková věc pozná? 

Rozený vůdce - jak se to pozná? Že je obklopen lidmi, které byste si domů v žádném případě nepozval, protože hrozí, že by vás zatáhli do kriminálního prostředí?

Nepachtí se za bohatstvím - to usuzujete na to, že vám ukázal jeho nafukovací člun? Nebo z toho, jak se podílel na spoluukradení 15 mld. hotovosti z MUS? 

Pracuje pro blaho národa - tak, že v době vládní krize zničí zvolený parlament a vládu předá bandě členů KSČ kdy mnozí byli ještě členy neonacistické bandy Zemanovů, byť ani NSDAP si do názvu nedala Hitlerovci a doprovodí to slovy, že se jedná o dárek voličům? Četl jste někdy ústavu, četl jste někdy slib prezidenta republiky? 

Tedy neváhejte a přidejte ony vaše argumenty, rád si je přečtu si výše uvedené o Zemanovi myslíte.