MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#25649 Re: Re: Vy víte, proč jste volil alkoholického komunistického dementa Miloše Zemana?

2014-12-18 11:33

#25638: - Re: Vy víte, proč jste volil alkoholického komunistického dementa Miloše Zemana?  

 Vykřiknout takvou hloupost jistě může, ale je potřeba jí doložit argumenty. Abych neztrácel čas, tak vám rovnou sdělím své protiarguemnty. 

Je moudrý - jak by se to Zemanovi mohlo přihodit, když šel studovat něco tak veskrze zbytečného jako bolševikou ekonomii a vstoupil do zločinecké organizce KSČ. Že je moudrý až teď? Tedy moudrý člověk se zaživot takto zdevastuje přejídáním, chlastem a hulením? 

Nadmíru vzdělaný - jak se mu taková věc přihodila, když nedospunuje nástrojem, kterým by se vzdělat mohl, tedy znalostí alespoň angličtiny. Nebo se nadmíru vzdělal právě v jeho "oboru" na bolševické VŠE, případně z knih přeložených do češtiny? Jaké má vzdělání politologické a jak jej Zeman utrpěl? Tedy nevídím nijak s jeho vzděláním žhavě. Např. publikoval jedinou vědeckou práci, která by se vůbec zařadila do citačního rejstříku? 

Není ješitný - jak se taková věc pozná? 

Rozený vůdce - jak se to pozná? Že je obklopen lidmi, které byste si domů v žádném případě nepozval, protože hrozí, že by vás zatáhli do kriminálního prostředí?

Nepachtí se za bohatstvím - to usuzujete na to, že vám ukázal jeho nafukovací člun? Nebo z toho, jak se podílel na spoluukradení 15 mld. hotovosti z MUS? 

Pracuje pro blaho národa - tak, že v době vládní krize zničí zvolený parlament a vládu předá bandě členů KSČ kdy mnozí byli ještě členy neonacistické bandy Zemanovů, byť ani NSDAP si do názvu nedala Hitlerovci a doprovodí to slovy, že se jedná o dárek voličům? Četl jste někdy ústavu, četl jste někdy slib prezidenta republiky? 

Tedy neváhejte a přidejte ony vaše argumenty, rád si je přečtu si výše uvedené o Zemanovi myslíte. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#25661 Re: Re: Re: Vy víte, proč jste volil alkoholického komunistického dementa Miloše Zemana?

2014-12-18 11:59:37

#25649: - Re: Re: Vy víte, proč jste volil alkoholického komunistického dementa Miloše Zemana?  

 Ty Vaše arguenty,jsou opravdu jenom Vaše.Soudný člověk by tak nepsal.