MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Anonym

#25557

2014-12-17 20:42

V Evropě se šíří tichá revoluce. Bunt proti diktátu bruselských pánů, tak zvaným liberálním pořádkům a pošlapávání tradičních hodnot. Odmítání pseudotolerance v jménu menšiny a falešného idealismu se šíří z Východu na Západ. Tento kurz má svou logiku. Právě státy východní a střední Evropy, jako mladí členové EU, si uvědomily zhoubnost unijní nepřirozenosti.

Maďarsko, Česko, Slovensko a částečně také Polsko se z poslušných psíků, jež Brusel vodil na vodítku, mění na důstojné partnery Německa a Francie. Už se nebojí nekompromisně hájit své přirozené národní zájmy.

Praha se po dvou desetiletích naučila vzdorovat bruselskému diktátu. Zasloužil se o to experezident Václav Klaus a jeho nástupce Miloš Zeman. Díky nim se Česká republika může pyšnit nezávislým hlasem na mezinárodní politické scéně.

Revanšisté ale nespí. Některým politickým silám napojeným na zahraniční struktury je proti srsti naše nezávislost, svobodná pozice a vlastní rozum. Odtud pochází i tlak, kterému čelí Zeman. Obvinění z hrubosti a vulgarit je jen levná záminka – krátká paměť havlistů zapomněla na sprostá gesta a výroky některých ministrů předchozích vlád. Nařčení z opilosti jsou nízkým pokusem dehonestovat hlavu státu.

Operace „Pryč se Zemanem“ ne náhodou vyvrcholila 17. listopadu. Kavárenský majdan proti prezidentovi měl navodit dojem, že společnost znovu čelí totalitnímu režimu, který je nutné svrhnout. Když po ruce nejsou argumenty, tak alespoň vajíčky a zeleninou.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#25559 :-) A co si pod pojmem bruselští pánové představujete? :-)

2014-12-17 20:48:44

#25557: Anonym -  

 Je to snad Evropská rada, v které zasedají přemíéři a případně prezidenti národních států, podle kdo má v daném národním státě výkonnou moc? 

Nebo to snad jsou členové Rad ministrů - tedy ministři národních vlád podle daných kompetencí?

Nebo je to snad přímo volený Evropský parlament? 

Nebo tím snad myslíte Evropskou komunisi kterou nominují národní vlády a schvaluje EP a úkoluje Evropská rada a Rady ministrů? 

Nebo je to snad Evropský soud pro lidská práva? 

Koho tím máte na mysli, mluvíte jak soudruh Klaus a ten opravdu vůbec neví o čem mluví. 


Nepřihlášený uživatel

#25563 Zve-li člověk v pozici prezidenta do země post bolševické diktátory....

2014-12-17 20:56:48

#25557: Anonym -  

 ....tak tu nikdo dojem, že se znovu čelí totalitnímu režimu vytvářet nemusí, to je bohužel naprostá realita. 


Nepřihlášený uživatel

#25564 Re:

2014-12-17 20:57:51

#25557: Anonym -  

 To jim poradila FSB?