MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#25542 Re: Zatím to ještě není evidentní, zatím si ještě místní blbečkové myslí....

2014-12-17 20:02

#25535: - Zatím to ještě není evidentní, zatím si ještě místní blbečkové myslí.... 

Zemanovi Ty nesaháš ani k patám. Seš jen nevzdělanej kretén, který plácá nesmysly a chybí mu základní slovní zásoba. Tak jsem se rozhod, že Tě dovzdělám v některých pojmech, kterým nerozumíš. 

Novinářský výraz: „Disident“.

Překlad: Havlista.Význam slova u českých novinářů: Disident, bojovník za svobodu, antikomunista, antifašista, dlouhodobá oběť systému, lidský vzor, chrabrý člověk, západní člověk, demokrat.
Překlad: Většinou totalitář požadující perzekuci všech, se kterými nesouhlasí. Ke své slávě přišel, protože se hodil starým strukturám, zatímco jiní, skuteční hrdinové, žijí v opomnění.
Poznávací znamení: Alkohol.
Vzkaz novinářům: 21 let jsem ve svém životě abstinoval, poslední rok a půl tak nečiním. Jak dlouho a na jaké úrovni se musí alkohol užívat, abych dosáhl statusu disident?

Novinářský výraz: „Demokrat“.

 Překlad: Totalitář!

Význam slova u českých novinářů: Demokrat, člověk ctící a bojující za svobodný režim.
Překlad: Člověk volající co nejvíce o omezování svobody slova, internetu, zasazující se o zákazy politických stran. Věznění lidí pro názory považuje za vrcholné stádium ochrany demokracie. Bombardování a okupace je pro něj přirozený prostředek pro dosažení demokracie.
Vzkaz novinářům: Nevíte o původní a jediné platné demokracii a demokratech vůbec nic.
Bohužel.

Novinářský výraz: „Rus“.

Překlad: Rus.
Význam slova u českých novinářů: Totalitáři, zlo, diktátoři, válečné bestie, ukrutný režim, lidský póvl, okupanti, Stalin, plynové komory, Osvětim.
Překlad: Rus.
Vzkaz novinářům: Ta rusofóbní kampaň už je skutečně přehnaná. Nejsem ten, který by si některou zemi či její představitele idealizoval, ale na druhou stranu by to chtělo trošku objektivity do toho počínání.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#25544 Re: Re: Zatím to ještě není evidentní, zatím si ještě místní blbečkové myslí....

2014-12-17 20:08:23

#25542: - Re: Zatím to ještě není evidentní, zatím si ještě místní blbečkové myslí.... 

 Děkuji soudruhům z FSB za vyjádření se k problému jejich spolupracovníka.

 


Nepřihlášený uživatel

#25545 Re: Re: Zatím to ještě není evidentní, zatím si ještě místní blbečkové myslí....

2014-12-17 20:17:33

#25542: - Re: Zatím to ještě není evidentní, zatím si ještě místní blbečkové myslí.... 

 Vám hrabe řádně, jen co je pravda. 

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 

Vy takové osobě důvěřujete? Nebo si snad myslíte, že to celé bylo nějak jinak? 


Nepřihlášený uživatel

#25547 Re: Re: Zatím to ještě není evidentní, zatím si ještě místní blbečkové myslí....

2014-12-17 20:27:31

#25542: - Re: Zatím to ještě není evidentní, zatím si ještě místní blbečkové myslí.... 

 Demokracie je úžasná v tom, že je to život sám, neni to hraní si na život, je to život a jako taková není dokonalá, stejně jako život není dokonalý. Skvělé je, že demokracie sleduje proměny života lidí v demokracii a ti sledují, jak se vyvíjí demokracie a více či méně do tohoto zasahují, podle toho, jak moc se jim zdá, že se demokracie vytrácí. Je to povinnost občanů se o demokracii starat, je to jejich veřejný prostor, demokracie jim jej přisuzuje a občané si jej také svým přístupem k němu vzali pod svou ochranu a do své správy. 

To je demorkacie a ne to vaše blábolení. 


Nepřihlášený uživatel

#25551 Re: Re: Zatím to ještě není evidentní, zatím si ještě místní blbečkové myslí....

2014-12-17 20:34:32