MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#25535 Zatím to ještě není evidentní, zatím si ještě místní blbečkové myslí....

2014-12-17 18:58

#25532: -  

 ....mnozí, že ukrást Krym byla jen taková hra, stejně jako rozpoutání války na Ukrajině a "kdo ví kdo za to může" znáte ty přemoudřelé poznámky. 

Pokud se by ovšem spadla Putinova aura nadsamce např. tak, že by se provalilo, že ta jeho pakáž vykradla ten jejich honosně nazvaný "fond národního bohatsví" tak, to by pak prohlédli snad  blbé blondýny, které volily Zemana. 

Myslím si, že klid zbraní na Ukrajině ani není tak z důvodu, že by ruská pakáž z Kremlu zavelela, protože prostě neposílá ty správné peníze tamním zabijákům, za 68 ruských bonů za dolar se jim vraždit už evidentně moc nechce a dolary v hotovosti se jim tam soudruh Putin poslat bojí, neb kdyby je snimi chytili, byla by to obrovská švanda. Zjevně si tamní hrdlořezové na dovolené aktuálně vyjednávají se soudruhy z Kremlu novou kolektivní smlouvu :-/

Snad se to celé pohne a místní opilec si půjde léčit alkoholismus do blázince. Mohl by to dát Ježíšek nám i Evropě k Vánocům, bylo by to skvělé. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#25542 Re: Zatím to ještě není evidentní, zatím si ještě místní blbečkové myslí....

2014-12-17 20:02:08

#25535: - Zatím to ještě není evidentní, zatím si ještě místní blbečkové myslí.... 

Zemanovi Ty nesaháš ani k patám. Seš jen nevzdělanej kretén, který plácá nesmysly a chybí mu základní slovní zásoba. Tak jsem se rozhod, že Tě dovzdělám v některých pojmech, kterým nerozumíš. 

Novinářský výraz: „Disident“.

Překlad: Havlista.Význam slova u českých novinářů: Disident, bojovník za svobodu, antikomunista, antifašista, dlouhodobá oběť systému, lidský vzor, chrabrý člověk, západní člověk, demokrat.
Překlad: Většinou totalitář požadující perzekuci všech, se kterými nesouhlasí. Ke své slávě přišel, protože se hodil starým strukturám, zatímco jiní, skuteční hrdinové, žijí v opomnění.
Poznávací znamení: Alkohol.
Vzkaz novinářům: 21 let jsem ve svém životě abstinoval, poslední rok a půl tak nečiním. Jak dlouho a na jaké úrovni se musí alkohol užívat, abych dosáhl statusu disident?

Novinářský výraz: „Demokrat“.

 Překlad: Totalitář!

Význam slova u českých novinářů: Demokrat, člověk ctící a bojující za svobodný režim.
Překlad: Člověk volající co nejvíce o omezování svobody slova, internetu, zasazující se o zákazy politických stran. Věznění lidí pro názory považuje za vrcholné stádium ochrany demokracie. Bombardování a okupace je pro něj přirozený prostředek pro dosažení demokracie.
Vzkaz novinářům: Nevíte o původní a jediné platné demokracii a demokratech vůbec nic.
Bohužel.

Novinářský výraz: „Rus“.

Překlad: Rus.
Význam slova u českých novinářů: Totalitáři, zlo, diktátoři, válečné bestie, ukrutný režim, lidský póvl, okupanti, Stalin, plynové komory, Osvětim.
Překlad: Rus.
Vzkaz novinářům: Ta rusofóbní kampaň už je skutečně přehnaná. Nejsem ten, který by si některou zemi či její představitele idealizoval, ale na druhou stranu by to chtělo trošku objektivity do toho počínání.