MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#23769 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak.

2014-12-11 08:22

#23753: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak. 

 Já Vám rád odpovím.

Nepůjdou, protože je to celé blábol. Vy se prostě serete do všeho, i když o tom víte úplné hovno. Vy určitě píšete i maily do amerického kongresu. Vy jste opravdu jako ti rusové (myslím tím ty brouky, i když asi vlastně nejen ty). A nám lezou z úst pouze američtí švábové, ale Vám totální nekonzistetní sračky opsané z bolševických plátků,, které máte doma na půdě snad ještě z dob Gottwalda, který mimochodem byl opravdu i Vaším presidentem. Vy tady vždycky něco vyblejete a když na Vás někdo vytáhne nějaký neotřesitelný argument, tak se stáhnete a děláte chvíli mrtvého "švába" a pak vyblejete ještě něco neuvěřitelnějšího. Navíc si vůbec už nepamatujete, co jste psal minule, natož, co tu psal někdo jiný.

A jen tak pro zajímavost: Vy před tu US ambasádu u vás půjdete? I když odpověď je předem jasná.

Jo už jste našel tu kalkulačku? Je zajímavé, že tady jenom dokola blejete a na konkrétní dotaz, který tady sice mnozí asi nechápou, ale Vy dobře víte, proč se na to ptám, jste za cca. 4 dni nebyl schopen odpovědět. Ale je to asi logické. Já, když zapnu automatickou pračku pouze na ždímání, tak mi taky nevypere.  

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#23798 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak.

2014-12-11 10:30:33

#23769: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak. 

 Vidím, že ste sa po mojom príspevku do diskusie správne rozparádili. To ma teší:-). Spočítajte si v ňom svoje ho.ná a s.ačky. Aká IV. cenová... vy ste tu /k/anál.