MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#23751 Re:

2014-12-11 04:56

Zhebni kryso.

 


Nepřihlášený uživatel

#23752 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak.

2014-12-11 06:19

#23702: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak. 

 Ahoj Gyorgy Jánosik. Tvoje prarodiče učil český učitel a před Maďary je hlídal český policajt. Díky Československé vládě v Londýně a zbabranému SNP jste nebyli mezi poraženými a nemuseli jsme za vás platit válečné náklady.Stali jste se vítězi.

Na návštěvu ČSSR přijel sovětský generál a chtěl mluvit s nějakým slovenským partyzánem. Problém. Už jich moc nebylo, ale našli. Kopal v Bratislavě kanály. "Jak to, že ty, slovenský partyzán kopeš kanály ?"

"Měl jsem bráchu u Hlikové gardy." "A co dělá brácha ?" "Je ministrem vnitra."

"Jak je to možné ?" "Měl bráchu u partyzánů."

A takoví jako ty, bohužel, existují. Starej se o Fica a nám dej pokoj.


Nepřihlášený uživatel

#23753 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak.

2014-12-11 06:28

#23731: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak. 

 Áno, sila je v duchu. Dav duchom slabých v tejto odpadovej jame, ktorí tu predvádzajú svoju úbohosť nadávajúc bezhlavo Zemanovi a ľuďom, ktorí ho podporujú a odmietajú Vaše hlúpe urážky hlavy štátu, silný duchom určite nie je. To sú tí, čo mu odolávajú.

Včera na ČT bol celkom pekný dokument o podobnej poľovačke na Paroubka. Tí vrhači vajec na stenu s Paroubkovými fotografiami boli vaša krvná skupina a ich psychologický profil presne súhlasí s tým vaším. Pekne to povedal jeden z opýtaných: je to ako tie "revolty" v Anglicku, kde masy "revolucionárov"  vykrádajú obchody a ničia všetko, čo im príde do cesty. Keď sa ich opýtate, o čo im ide, nevedia - hlavne, že si vybijú svoje napätie z frustrácie. Ešte že vám vaši "ideoví vodcovia" našli cieľ a sformulovali zopár sloganov, ktoré tu hulákate. 

Samozrejme, že nikto neodpovie na moju otázku, či signatári tejto petície pôjdu demonštrovať pred americkú ambasádu, že v Poľsku CIA za úplatky prevádzkovala mučiarne v koncentráku. Aj nacistické koncentráky boli utajované. Ako povedal Snowden, toto konanie a neochota USA potrestať vinníkov vyvoláva otázku, kam smeruje ten režim v USA... Ale vy máte plné ústa "ruských švábov" a zatiaľ vám z nich lezú americké:-).


Nepřihlášený uživatel

#23754

2014-12-11 06:32

Zdravím,

mám pocit, že na tomto fóru upadla diskuze do úrovně 4. cenové. Tím nechci urazit slušné hospodské. Pojďte si užít klídek před Vánocemi, pojďte se dát trochu do pohody. A nenechte si Vánoce zkazit nějakým pánem, který na nás bude mžourat z obrazovky, snažit se o svoje přiopilé bonmoty, trénovat svoje stupidní ego atd. On si totiž vymyslel, že místo Nového roku bude urážet národ o Vánocích. Já osobně radši půjdu někam ven, do přírody, abych se nemusel stydět za "hlavu" státu.

Přeji všem klidný předvánoční čas a užijte to především v pohodě, klidu a míru.


Nepřihlášený uživatel

#23755 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak.

2014-12-11 06:40

#23752: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak. 

To sa mýliš, už mojich pra-pra-pra rodičov učili slovenskí učitelia  na slovenskom gymnáziu:-), kde študovali aj českí študenti. A  tí slovenskí učitelia boli tisíckrát vzdelanejší, ako si Ty a ktokoľvek, koho poznáš. Ovládali bežne napr. 5-6 jazykov, vrátane klasických. SNP nebolo nijaké symbolické povstanie až po kapitulácii Nemecka a jeho organizáciu po*ala vláda v Londýne, Beneš, ktorý zradil už pred vojnou a potom podpísal zmluvu so Stalinom a rozhodol o povojnovom osude Československa. V 48. sa tiež zachoval ako zbabelec. A to nepočítam jeho podiel na perzekúcii slovenskej DS, ktorá povstanie doma organizovala. Nevieš nič o dejinách a trepeš hlúposti. 

Svoje rady, o koho sa mám starať si strč za ten apartný klobúčik z bavorského kroja, kolaborant:-).


Nepřihlášený uživatel

#23756 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak.

2014-12-11 06:49

Slovač

#23757 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak.

2014-12-11 06:50

#23755: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak. 

 Tvůj děda byl nejdřív gardista a potom komunista? Árizovali jste jak vzteklí?


Nepřihlášený uživatel

#23758 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak.

2014-12-11 06:51


Nepřihlášený uživatel

#23759 Re:

2014-12-11 06:53

#23754: -  

 Všem krásné klidné,pokojné Vánoce a bolševikům smrt!


Nepřihlášený uživatel

#23760 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak.

2014-12-11 06:57

#23753: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak. 

 Áno. Slovenský soudruh se probudil. Už jsi po snídani ?

Ještě mám plná ústa Amerického brouka z 50. let (pro nepamětníky = mandelinka bramborová. Sice neměla hvězdy, ale pruhy byly vpravdě americké).

Jako dítě školou povinné jsem tu americkou pomstu musel sbírat.

Pokud jde o brouky, nejsem entymolog. Ale ani nebožtík Grosmann neznal ruského švába. V r. 1969 v divadle Alfa v Plzni hovořil o dvou broucích. "žiju v zemi, kde kdejaký rus i šváb se usadil."

Mimochodem, byl jsem v r. 1983 v SSSR (Leningrad a Moskva, 6 dní). Teprve tam jsem pochopil co to znamená rus, jako brouk. Byly toho svinstva plné hotely. Prostě rusi byli všude.

Dávám přednost americkému brouku. Ten mi neleze do domu. A na bramborách si snim poradíme.


Nepřihlášený uživatel

#23761 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak.

2014-12-11 06:59

#23758: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak. 

 k tomu českému žandárovi, ktorý by bol v Čechách nezamestnaný, keby nebol žandárom na Slovensku,  Ti poviem toto: 

pokojné zhromaždenie robotníkov, ktorí chceli a žiadali vyššie platy, pretože boli zúfalí. Boli zúfalí z toho, že v čase vrcholiacej svetovej hospodárskej krízy nevedeli nasýtiť svoje rodiny.

Odpoveď moci bola nepochopiteľná, obzvlášť brutálna. Žandári začali do pokojného zhromaždenia strieľať. Strieľali na ľudí ako na zajace. Tadeto utekali dolu ulicou, niektorých zastrelili od chrbta. Najmladšou obeťou bol Janko Gyevát, mal sedemnásť rokov. Dostal ranu priamo do srdca.

Žandári potom vyvádzali ďalej. Vtrhli do robotníckych bytov, všetko rozhádzali, deti, ženy, starcov, bili pažbami pušiek. Niektorých pobrali do väzenia len preto, lebo boli rodinní príslušníci, a vôbec, správali sa tak, ako to poznáme hádam len z filmov o fašizme.

Košúty neboli jediným miestom takéhoto zločinu. Len za jediný rok od júna 1920 do júla 1921 bolo zavraždených 18 robotníkov, a zranených 183. A za celé obdobie, až po vrcholiacu hospodársku krízu v roku 1931, boli zavraždené desiatky robotníkov. Stovky boli zranené. To sú počty, ktoré môžete porovnať s počtami ľudí, ktorí boli popravení počas komunistického teroru v päťdesiatych rokoch.

 


Nepřihlášený uživatel

#23762 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak.

2014-12-11 07:16

#23755: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak. 

 ÁNO. Jsi už po snídani ? Na to jsi mi neodpověděl.

Pokud jde o tvé pra-pra-pra rodiče, tak to muselo být na začátku 18. století anebo je ti tak odhadem 18 let. Slovenské gymnázium v K.U.K ? To je snad legrace.

Potěšil jsi mě, že jsi vypěnil. Konečně (bavorský kroj a kolaborant).

S tvým soukmenovcem Husákem jsem seděl na Mírově.

Pokračuj. Jsem uchvácen (pouze doufám, že nemáš české občanství).


Nepřihlášený uživatel

#23763 Re: Re: Re:ROLLING STONES

2014-12-11 07:23

#23750: - Re: Re:ROLLING STONES  

 Vykat, soudruhu, Vykat.

Já jsem aktivní muzikant. Sjezdil jsem řadu zemí a slyšel spoustu žánrů, o kterých možná nemáte ani tušení. Dokonce jsem hrál i v Rusku (ne v SSSR) a slyšel jejich muziku. Nachomýtl jsem se tam v Archangelsku k oslavám 9. května (2004). Viděl jsem transparenty "Čest a sláva válkám", alegorické vozy, přehlídky vojsk s technikou, no prostě hrůza. Tam v té době bylo absolutně vše při starém. 1. Máj u nás byl proti tomu "procházka růžovým sadem". Proto raději ty "Stouny" než Alexandrovce s válečným nádechem. I když musím uznat, že výkony to jsou opravdu neuvěřitelné, až nadlidské. Ale právě z toho mi trochu mrazí. V Americe jsem nic obdobného neviděl, ti to holt předvádějí pouze přímo v praxi, ale zaplaťbůh, protože jinak už bychom všichni dávno prděli do hlíny.  


Nepřihlášený uživatel

#23764 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak.

2014-12-11 07:26

#23761: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak. 

 Určitě také víš kolik českých vojáků zahynulo v r. 1919, když nás (i tebe) bránili před maďary ? Bránili Československo. Jinak bys dnes hovořil maďarsky a nikdo by ti nerozuměl. Přece češi nevyhlásili Maďarskou sovětskou republiku.


Nepřihlášený uživatel

#23765 Re: Re: Re: Re: Re: http://www.parlamentnilisty.cz

2014-12-11 07:48

#23745: - Re: Re: Re: Re: http://www.parlamentnilisty.cz 

 Tomu se říká odpuštění.  Ale pozor. Odpustit se dá pouze těm, kteří pouze z nějakých vážných osobních (a ne prospěchových) důvodů podlehli a zůstali nadále "pasivní". Navíc pak občanům této země různou formou něco pozitivního přinášeli, i když mnohdy pouze skrytě, ale lidé byli naštěstí dost vnímaví. Naprosto se ale nedá odpustit těm, kteří aktivně škodili těm "pasivním" a škodí dodnes. A těch tu běhá ještě opravdu hodně a bohužel se tu díky snahám jistých "zájmových skupin" a různých informačních služeb rekrutuje velké množství nových a ještě nebezpečnějších. A právě jeden se "vyrekrutoval" až úplně nahoru a odvádí dle předem domluveného scénáře pozornost od toho druhého, podstatně nebezpečnějšího. A to právě těm příznivcům "hlavy státu" stále nedochází, protože jsou nenápadně manipulováni právě těmi "škůdci". Samozřejmě, že to samé tvrdí obráceně o nás a někdy to zní i poměrně logicky. Ale je faktem, že Američané nám zatím nikdy neublížili. Druhá strana už ano.

A co se týče pana Mádka, já se dost bavil. A on určitě také. Ten fanatický redaktor, který se ho pořád snažil někam vmanipulovat, si potom musel asi nadrtit hodně Diazepamu. Pan Mládek si to prostě užil a já úplně chápu, proč na ten rozhovor vůbec kývl. Z mého pohledu to byl takový hezký trojský kůň. To se chlapcům z PL moc nepovedlo. 


Nepřihlášený uživatel

#23766 Re: Re: Re: Re: Prezident Západního Kokotystánu

2014-12-11 07:58

#23672: - Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak. 

 nevim, jak můžete ze sebe vyplivnout větu : Z. je nejlepší prezident..... " Dle jazyka je vaše rodná hrouda Východní Kokotystán a Zeman je prezidentem v Západním Kokotystánu...... Hezký den......


Nepřihlášený uživatel

#23767 Zeman zpět do flanelky

2014-12-11 08:07

Nerozumím, proč se problémem " Zeman " už někdo ve vládě konečně nezajímá ?????....   100 tis. podpisů už přeci o něčem vypovídá.... Zeman by se měl co nejrychleji převlíknout do flanelky a ošoupaných mrkváčů a vyrazit po D1 domů na Vysočinu......


Nepřihlášený uživatel

#23768 Re: Re: Zeman dostal PODVODEM mandát do r. 2018

2014-12-11 08:17

#23632: Asenad - Re:  

 Milý pane / paní, to že Zeman dostal PODVODEM  mandát do r. 2018 ,  je  obrovský národní průser!!!!!!!!!!  A jsou za tento šeský průšvih zodpovědní takoví, jako jste Vy !!!!!!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#23769 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak.

2014-12-11 08:22

#23753: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak. 

 Já Vám rád odpovím.

Nepůjdou, protože je to celé blábol. Vy se prostě serete do všeho, i když o tom víte úplné hovno. Vy určitě píšete i maily do amerického kongresu. Vy jste opravdu jako ti rusové (myslím tím ty brouky, i když asi vlastně nejen ty). A nám lezou z úst pouze američtí švábové, ale Vám totální nekonzistetní sračky opsané z bolševických plátků,, které máte doma na půdě snad ještě z dob Gottwalda, který mimochodem byl opravdu i Vaším presidentem. Vy tady vždycky něco vyblejete a když na Vás někdo vytáhne nějaký neotřesitelný argument, tak se stáhnete a děláte chvíli mrtvého "švába" a pak vyblejete ještě něco neuvěřitelnějšího. Navíc si vůbec už nepamatujete, co jste psal minule, natož, co tu psal někdo jiný.

A jen tak pro zajímavost: Vy před tu US ambasádu u vás půjdete? I když odpověď je předem jasná.

Jo už jste našel tu kalkulačku? Je zajímavé, že tady jenom dokola blejete a na konkrétní dotaz, který tady sice mnozí asi nechápou, ale Vy dobře víte, proč se na to ptám, jste za cca. 4 dni nebyl schopen odpovědět. Ale je to asi logické. Já, když zapnu automatickou pračku pouze na ždímání, tak mi taky nevypere.  


Nepřihlášený uživatel

#23770 Re: Zeman zpět do flanelky

2014-12-11 08:25

#23767: - Zeman zpět do flanelky 

 On se rozhodl počkat, až ji opraví.


Nepřihlášený uživatel

#23771 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezident z trunu spad. Byl opily jak rusak.

2014-12-11 08:25


Nepřihlášený uživatel

#23772 Re: Re: Re: Re: Re: Re: http://www.parlamentnilisty.cz

2014-12-11 08:40

#23765: - Re: Re: Re: Re: Re: http://www.parlamentnilisty.cz 

 Pokusím se osvěžit paměť (svazky StB vedené na Zemana a Klause byly zničeny v prosinci r. 1989, ale kopie byly převezeny do  SSSR). Svazek agenta Bureše viz  Babiš, byl zkartován dne 03.12.1989 jistým panem mjr. hlavní správy StB v Bratislavě, myslím, že se jmenoval Horváth).

Pro osvěžení paměti, Andropovovi pohrobci jsou (Prognostický ústav ČSSR): V.Komárek, Ransdorf, Ježek, Klaus, Dlouhý (budoucí prezident ?), Tůma, Zeman, Srovnal, Krivošejev (občan SSSR, roční stáž v Prognosťáku), Janáček, Klacek, Rita Klímová, Turek, Kouba, Kreuter, Pick, Kožušník, Šulc, Vostatek, Rudlovčák, Valeš, Šedivý, Mládek, Dolejš, Dyba, KOECHER (prokazatelný agent KGB).

Archív Prognosťáku je uzavřen do r. 2023. To já už tady nebudu. Archív NKVD, KGB, FSB je uzavřen pro nás navždy.

Všem přeji hezké prožití VÁNOC. Nashledanou v Novém Roce 2015,


Nepřihlášený uživatel

#23773

2014-12-11 08:59

Jeden stary, hodne vousaty vtip, vypraveny za komancu  -   Americky brouk (mandelinka bramborova)  stoji u ceske silnice, po ktere skace blecha. Mandelinka vola  " Halo blejsn, kde je tady bramborejsn.    Ja neznaju, ja toze turist ".


Nepřihlášený uživatel

#23774

2014-12-11 09:14

23755 - Na Slovensku se dnes nepracuje?  Uz jsem se nemohl dockat, az nas tu budete opet rozveselovat.  Je skutecne usmevne si precist, ze Vase  pra pra pra rodice ucili na slovenskem gymnaziu slovensti ucitele. Z toho mi logicky vyplyva, ze jeste nejste na svete a narodite se tak za 30 let.  A nebo uberte tech pra pra pra bla bla bla.


Nepřihlášený uživatel

#23775

2014-12-11 09:19

Zeman je poděs.