MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#23334 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-09 10:03

#23309: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tak to nemáte pravdu pane kolego. Zapomeňte. Takové slova jsou komolení češtiny. Jde o tzv. obecnou češtinu - což je nespisovná forma češtiny, laicky řečeno čecháčtinu. Ve slovníku najdu max. hloupý a blbý, ale hloupej a blbej je maximáně Pražák!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#23338 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-09 10:16:28

#23334: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Zase ta typická nenávist vůči Praze, která je příčinou 90% "problémů" téhle země. Ale blbej Pražák se pouze chechtá, protože ví své. Blbej Pražák má svůj slovník, protože má k Hradu blízko a zbytek světa mu podle Vás může vylízat... to vlastně nemáte ve slovníku. Nevíte o něm nic, tak laskavě kritizujte a poučujte obyvatele ve Vaší vsi.  

Jo, a nejsem Váš kolega. A už vůbec ne blbej Pražák. Ale velice oceňuji Váš smysl pro vykání. Je vidět, že nejste jeden z mnoha ostatních a toho si vážím.


Nepřihlášený uživatel

#23353 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-09 11:39:41

#23334: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nejsem Prazak, ziju na Morave. Je zde naprosto bezne, pouzivat tzv. obecnou cestinu. I u nas je clovek spis hloupej a blbej, nez hloupy a blby. Nelibi se mi neustale utoky proti Prazanum - to je spravny vyraz, Prazak patri take do obecne cestiny. Nelibi se mi, jak se zde stale utoci proti Prazanum.  Za vsechno zle, co se odehrava v teto zemi muze prazska lumpenkavarna, ktera je podplacena USA ambasadou.  Hlavne priznivci a podporovatele opileho starce na Hrade si nepripusti, ze odpor vuci nemu jde napric celou republikou. Pouze obdivovatele Velkeho Milose vidi za protesty spiknuti a a protestujici pokladaji za vymyte mozky bez vlastniho nazoru, kteri cekaji na mrzky peniz od Americanu.  Kdyby to nebylo k placi, tak je to vlastna usmevne.