Nehoda

Quoted post

Filantrop ;-)

#12 Re: enjoy it

2014-12-08 21:53

#11: Lexi -  

 Ty máš v hlavě slušně vyhulákáno ne? :-D

Kdyby si někdo potřeboval "pohonit" ego tak si řekne o zmínce svého jména ne? K čemu by mu to bylo? Ovšem také souhlasím, že zmínění jména nemělo proběhnout. To je chyba etického kodexu novin.

 

Hele a kdyby nějaký dobrý člověk někoho zastřelil odpustila by jsi mu to? Hele on byl v těžké životní situace a měl to těžký, a jelikož chybovat je lidské a žijeme jenom jednou. :-D Taky by tě asi to bylo jedno? :-D  Ještě dodám k téhle generaci keep calm co? Beztak to máš na FB jako titulku. :-D :-D

 

Zveřejnění podléhá veřejnému zájmu. Událost jako je tato, prostě a jednoduše je věcí věřejné diskuse a zájmu. "Máme mu to odpustit či ne?!" To je veřejná debeta. Lidi prostě zajímá, kdo učí a bude učit jejich děti. Kdo bude formovat jejich myšlení a bude jejich osobnostními vůdci. A jak jsi viděla zájem o tuto diskuzi je napříč republikou.

Je zřejmé, že vlastně Miloš Zeman zde nevyhrál náhodou. Alkohol se zde velice toleruje. Proč ne? Miloš měl taky těžké období a chybovat je lidské ne? :-D Bohužel jen málo lidí umí bochnout do stolu a říct, tak takhle tedy vážení ne! Chceme přeci držet nějaké hodnoty a usilovat o jejich poslání a být tvůrci těchto hodnot či ne? Nebo vše chápu blbě, a když prostě nevím jak dál, tak se opít? Kecat nepodložené a domělé nesmysli (Miloš)? Dle mého toto jednání není hodné následování a není vhodné takovéto hodnoty podpořit.

 

S výpovědí souhlasím a věřím, že se pan učitel psychicky udraví, aby byl vzorem pro děti a mohl učit velice úspěšně další generace železnorudských dětí. Jelikož zde nejde pouze o kupování si znalostí na úkor lidského neštětí ne? Aspoň těmto hodnotám věřím.


Btw. hodně by mě zajímalo jak by se vyvíjela a zda by vznikla tato petice, kdyby se něco zlého přihodilo. Ono totiž bohužel mnoho lidí si neuvědomuje konsekvece toho, když se něco přijme jako úzus pro společenské chování. Kdybychom to nyní omluvili, tak bychom udělali krok zpět něčemu, co dle mého nebylo lidskou chybou ale špatným a nepříkladným chováním. Prostně není možné tuto hranici překročit a pokud bychom to udělali, tak to leccos o naší společnosti vypovídá. Jsem trochu dost rád, že máme zastupitelskou demokracii a nikoliv tu přímou. Odpovědnost rozhodnutí je zde na elitách a nikoliv na vůli prostého lidu, který bohužel a ze své povahy ani nemůžu domýšlet důsledky. 

Jen upozorňuji, že vše co zde píši není nic proti panu Scheinerrovi!!! Je to je proti lidem, kteří neumějí moc přemýšlet a podléhají emocionálním náladám. Vidíte urážím vás jako to dělá Miloš přecijenom je to i můj prezident. Stydím se.


Takže milá Lexinko keep calm, běž si nyní pro uklidnění koupit nějaké pěkné hadříčky na sebe a zčekni nějaký pěkný humoristický či komediální filmík o konzumní společnosti a debaty o společenských hodnotách přenechej jiným i když je zase dobře, že jsi tu mohla a měla tu šanci vyjádřit názor. ;-)

Odpovědi

Lexi

#19 Re: Re: enjoy it

2014-12-10 19:21:34

#12: Filantrop ;-) - Re: enjoy it 

Milý filantrope,  

1) vyhulákáno nemám, od toho jsou tu jiní :)

2) Ano zmínění jména nemělo proběhnout, děkuji, dávno vím, netřeba dál souhlasit :))

3) Jinak nejsem generace keep calm, ale klidně se do klidu hoď, pokud umíš anglicky :D A je rozdíl někoho zabít, nebo se vybourat. Kdyby někoho zabil při nehodě, rozhodně ho tu neobhajuji :) Ale díky Bohu se tak nestalo, a když nejde o život, jde o h***o nebo ne? 

4)  Vážně sem patří politické názory a Tvoje propagace nenávisti k prezidentovi? Najdi si tady jinou petici, je jich tu dost a jistě najdeš prostor se vyjádřit tam, kde to bude vhodné a ne jako zde - naprosto bezpředmětné :)

5) NesmyslY se píše s tvrdým Y :)

6) Nebuď sám proti sobě - cituji Tě ,, Jen upozorňuji, že vše co zde píši není nic proti panu Scheinerrovi!!! Je to je proti lidem, kteří neumějí moc přemýšlet a podléhají emocionálním náladám. Vidíte urážím vás jako to dělá Miloš přecijenom je to i můj prezident. Stydím se. ´´   nás přece upozorňovat na nic nemusíš, kdo je chytrý, pochopí, jak to myslíš, a lidé, co umí přemýšlet, píší správně i základní slova jako NESMYSLY :)) Svoje emoce jsi tu už projevil sám, tak jim zkus tolik nepodléhat :))

7) Tento týden jsem si koupila pár super hadříků a zašla do divadla :) Měl bys to taky zkusit. A mrkni třeba na filmy o politice, které jistě naplní Tvé rozbouřené emoce, doporučuji film Ve stínu nebo Příběh kmotra a nebo pak to divadlo. A jinak je jen na mě, komu přenechám debaty o společenských hodnotách, názor si mohu napsat jaký chci a stát si za ním budu vždy. Takže děkuji za pěkný, emotivní sloh a přeji hezký den. 

a nezapomeň - KEEP CALM! :D