Nehoda

Lexi

/ #19 Re: Re: enjoy it

2014-12-10 19:21

#12: Filantrop ;-) - Re: enjoy it 

Milý filantrope,  

1) vyhulákáno nemám, od toho jsou tu jiní :)

2) Ano zmínění jména nemělo proběhnout, děkuji, dávno vím, netřeba dál souhlasit :))

3) Jinak nejsem generace keep calm, ale klidně se do klidu hoď, pokud umíš anglicky :D A je rozdíl někoho zabít, nebo se vybourat. Kdyby někoho zabil při nehodě, rozhodně ho tu neobhajuji :) Ale díky Bohu se tak nestalo, a když nejde o život, jde o h***o nebo ne? 

4)  Vážně sem patří politické názory a Tvoje propagace nenávisti k prezidentovi? Najdi si tady jinou petici, je jich tu dost a jistě najdeš prostor se vyjádřit tam, kde to bude vhodné a ne jako zde - naprosto bezpředmětné :)

5) NesmyslY se píše s tvrdým Y :)

6) Nebuď sám proti sobě - cituji Tě ,, Jen upozorňuji, že vše co zde píši není nic proti panu Scheinerrovi!!! Je to je proti lidem, kteří neumějí moc přemýšlet a podléhají emocionálním náladám. Vidíte urážím vás jako to dělá Miloš přecijenom je to i můj prezident. Stydím se. ´´   nás přece upozorňovat na nic nemusíš, kdo je chytrý, pochopí, jak to myslíš, a lidé, co umí přemýšlet, píší správně i základní slova jako NESMYSLY :)) Svoje emoce jsi tu už projevil sám, tak jim zkus tolik nepodléhat :))

7) Tento týden jsem si koupila pár super hadříků a zašla do divadla :) Měl bys to taky zkusit. A mrkni třeba na filmy o politice, které jistě naplní Tvé rozbouřené emoce, doporučuji film Ve stínu nebo Příběh kmotra a nebo pak to divadlo. A jinak je jen na mě, komu přenechám debaty o společenských hodnotách, názor si mohu napsat jaký chci a stát si za ním budu vždy. Takže děkuji za pěkný, emotivní sloh a přeji hezký den. 

a nezapomeň - KEEP CALM! :D