MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#23200 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je t

2014-12-08 18:25

#23188: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18 

 To nebol hocaký lichvář, bol ním konkrétne pán Kiska. Odvtedy nič na splátky od pochybných podnikateľov nekupujeme:-). Ešte raz : ČR nie je cudzia krajina. Moje rodisko je Československo. Morava je s nami spojená aj spoločnou dávnou minulosťou. Vy mi iste nebudete diktovať, kto je a kto nie je pre mňa cudzí:-).

Pán Zeman nie je zbohatlík, ktorý sa vynoril odkiaľsi zo špinavej stoky divokého kapitalizmu konca 20. storočia. Keď on niečo povie, má to hlavu, pätu a OBSAH. Napriek tomu ste na Albertove hádzali vajcia do neho, a nie do pána Kisku, ktorému ste naopak tlieskali, ako keby bol obrovský sympaťák a predniesol nejaký hlbokomyseľný prejav. Pritom len povedal pár servilných fráz so samoľúbym úsmevom. To už kľudne môže byť prezidentom aj káčer Donald:-). Alebo ktokoľvek, kto si môže kúpiť takú luxusnú hračku - prezidentskú funkciu. 

Ako zahraničný pozorovateľ môžem povedať, že Vám Zeman nerobí hanbu. Možno Vám ho (keď si preberieme plejádu našich zvolených do tejto funkcie) len úprimne závidieť.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#23208 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když

2014-12-08 18:40:43

#23200: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je t 

 Člověče z vás nenávist a zášť ke všemu demokratickému jenom čiší, to že se vám nepovedl nákup za to nemůže nikdo jiný než vy. Proč jste nevyužil všech možností k reklamaci, proč jste zboží přebíral, jste snad nesvéprávný.

Já jako místní pozorovatel marně pátrám po tom kde prezidet nějakou ostudu neudělal a jestli se vám tak líbí tak si ho klidně vezměte, dostanete ho zdarma i z flaškou na cestu.


Nepřihlášený uživatel

#23225

2014-12-08 19:13:02

#23200: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je t 

 A já, jako zahraniční pozorovatel závidím Vám vašeho presidenta a za svého se stydím. A jestli s tím máte problém, tak jsme dva. Rozdíl mezi námi dvěma je pouze ten, že já si řeším svůj problém a Vy ten můj.