MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Asenad

#23177

2014-12-08 17:48

Mějme pochopení, vyzývá Baudyš

Podle něj v okamžiku, kdy nás bude někdo jiný moci reprezentovat lépe, v tom okamžiku se tak stane. „Do té doby mějme pochopení pro to, že svatováclavský stolec k sobě pustil toho, komu je dáno, aby z jeho výše jednal. Kdyby byl Karel Schwarzenberg s to hájit české národní zájmy, byl by prezidentem dnes on. A určitě milovaným prezidentem. Připomenu mu, že namísto toho se pokusil v Radě bezpečnosti zablokovat rezoluci OSN stran ochuzeného uranu v americké munici. Jako jeden z mála, proti 122 zemím světa, které žádaly zákaz této genocidní zbraně. Skrze uran z americké munice na mnoha místech - jinak velmi úrodného - Srbska, ještě dnes, po patnácti letech, nerostou žádné zemědělské plodiny. A v Iráku je běžné, že v desetičlenné rodině trpí devět jejích členů na rakovinu, jelikož radiace z ochuzeného uranu je karcinogenní. Nevšimnul jsem si však, že by toto naší veřejnosti vadilo. Naší veřejnosti vadí, že prezident letěl do Číny a Číňany pochválil. Jako kdyby totéž bez zaváhání nedělali Angela Merkelová a Barack Obama,“ konstatoval dále Baudyš.Připomněl pak také to, že hlavní funkcí reprezentanta naší země je, aby chránil národ - tedy skrze sledování našeho národního zájmu. Nejen proti síle zvenčí, ale i aby nás chránil před našimi vlastními vnitřními tlaky.„Předchozí prezidenti náš národní zájem plus minus sledovali. Sleduje jej i Miloš Zeman. Ba co víc, bije se vehementně za něj. Sledovat náš národní zájem bude i Zemanův nástupce. Jinak se do tohoto úřadu nedostane. Se svatováclavským stolcem je to i dnes, v digitální době, velmi podobné, jako tomu bylo v legendě o králi Artušovi a jeho meči Excalibru. Stará kouzla a staré energetické ochrany mají větší moc než předvyrobené výzkumy veřejného mínění. Úřad hlavy státu je a bude energeticky chráněn,“ domnívá se Antonín Baudyš.Národním zájmem není být protektorátem

Naším národním zájmem není být protektorátem. Zatím však protektorátem jsme, stejně jako jsme jím byli před rokem 1989. Spojené státy si zvou našeho premiéra na koberec a velvyslanec Shapiro nás poučuje, že se odkláníme od lidských práv. Jako kdyby Spojené státy někdy někde lidská práva v minulosti prosazovaly. Zatím pouze likvidovaly pravdou a láskou nepohodlné režimy. Rád bych panu Shapirovi připomněl, že jeho vlastní země je na svém území v posledních letech zaměstnána především budováním koncentračních táborů,“ poukázal dále Antonín Baudyš.

A v těchto souvislostech udělal i jednu poznámku na téma pravé a levé politické orientace.

Všímejte si postojů pravice a levice, vyzývá Baudyš

„Nejsem politologem, jsem laikem. Ale nemohu si nevšimnout, jakým způsobem mají tzv. pravicoví a proameričtí politici napříč Evropou snadný postoj k válce. Prezident Petro Porošenko na Ukrajině stále pláče, že toto ještě není ta správná válka a že mu stačí ročně jen miliarda dolarů na její vedení. Pravicoví matadoři Francie, Nicolas Sarkozy a jeho souputník za La Manchem, David Cameron, neměli nejmenší problém vybombardovat Libyi. Proamerický prezident Saakašvili neměl problém vyvolat válku s Jižním Osetinskem, kterou vzápětí prohrál. Pravicový Carl Bildt ve Švédsku hecoval zmrzlé demonstranty na Majdanu a když se tam začalo zabíjet, vytratil se jak pára nad hrncem. Nakonec ho odstavila korupční aféra v jeho rodném Švédsku, velmi zajímavá, mimochodem. A to týden poté, co se vysmíval českému prezidentovi a českým bezpečnostním službám. Pravicový Anders Fogh Rasmussen, dánský expremiér, mezi Evropany nejochotněji kýval hlavou, když šlo o lži s údajnými zbraněmi hromadného ničení. Pravicový ministr zahraničních věcí Polska, Radoslaw Sikorski, dal zelenou vybudování logistickému zázemí pro novou válku na svém území, poblíž Štětína. Radar určený ke zničení Ruska u nás tlačili nejvíce pravicoví politici Schwarzenberg a Vondra. Jakože předtím neměl problém s vybombardováním Srbska proamerický prezident Havel. Vaklaf. Toto jsou okolnosti, kterých si nemohu nevšimnout. A myslím si, že si jich nemohou dlouhodobě nevšimnout ani voliči,“ zkonstatoval i pro ParlamentníListy.cz věty, které taktéž uvedl do svého blogu, Baudyš

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#23179 Re:

2014-12-08 17:54:34

#23177: Asenad -  

 Baudyš je proruský pablb!


Nepřihlášený uživatel

#23184 Znovu, Miloš Zeman masivně porušoval Zákon o volbě prezidenta.....

2014-12-08 17:59:51

#23177: Asenad -  

 ...dokonce jeho voliči už dnes neví, proč jej volili a mnozí své tehdejší jednání nejsou schopni ani zpětně rekonstruovat. Je obrovská pravděpodobnost, že došlo k masivní manipulaci s občany ČR a to nejen utracenými spíše stovkami miliony za "kampaň" naprosto mimo limity Zákona o volbě prezidenta, ale také odporným lhaním, které toto utrácení peněz provázelo. 

Porušovat zákon o volbách je jeden z nejhorších zločinů proti demokracii, neboť je to mechanismus pro získávání moci. Dělají to typicky komunisté a fašisté, obecně zločinci s totalitním smýšlením, kteří takto získanou moc zneužívají nejen k rozšiřování vlastní moci, ale mnohdy i ke zločinům. 

To se přesně nyní děje a to část občanů vidí jasně, část občanů to nesleduje příliš ale vadí jim to. 

Důvodem zvolení Zemana není nějaké "předurčení" či "jeho schopnosti", ale zločinnost, které právázela jeho kampaň a došlo k tomu, k čemu čas od času v demokraciích dochází, že svobody demokracie jsou zneužity zločinci k tomu, aby se dostali k moci. 


Nepřihlášený uživatel

#23194 Re:

2014-12-08 18:14:54

#23177: Asenad -  

 Nic jiného by člověk od Baudyše ani slyšet nemohl, vždyť on je takový osobitný.