MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#23086 Re: Re: Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18. prosince..

2014-12-08 06:11

#23061: - Re: Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18. prosince..... 

 Všimnite si, čo robíte. Neustále pridávate k Zemanovi a ku každému, kto sa postaví proti tejto naozaj opovrhnutiahodnej poľovačke, alebo kto mu vyjadrí rešpekt a uznanie a chápe celkom inak ako Vy jeho výrok o Pussy Riot aj jeho postoje ku geopolitickej situácii, dehonustujúce, urážlivé prívlastky. Takto to robila napr. nacistická alebo stalinská propaganda. Pre nacistov boli Židia podľa možnosti nejaký odporný hmyz, šváby, zobrazovali ich ako potkanov, s obrovským "rypákom", ušami, celkom ako v stredoveku príšerky na vonkajších fasádach chrámov - dnu Boh, vonku diabol. Už len nájsť čarodejnice a upáliť zaživa. To isté robila tá "boľševická" propaganda ( aj keď vy slovo boľševik používate ľubovoľne ako paušálny výraz pre všetkých, ktorí by vám protirečili) - nepriatelia ľudu ako tlstí kapitalisti s troma podradkami:)), podobní prasatám pred zakáľačkou. Toto tu robíte - snažíte a zmanipulovať ostatných, aby sa pridali k vášmu vajíčkovému prevratu.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#23087 ...Všimnite si, čo robíte.....

2014-12-08 06:34:48

#23086: - Re: Re: Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18. prosince.. 

 Vy mate na slovensku malo svych starosti? Vsimete si co "robite" vy... strkate rypak do veci, do kterych vam nic neni...


Nepřihlášený uživatel

#23088 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18. prosin

2014-12-08 06:42:49

#23086: - Re: Re: Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18. prosince.. 

 Není pochyb, že Zeman oplzlými vyjádřeními o Pussy Riot tyto mladé slečny dehonestoval. Je v pozici absolutně beztrestného, tyto děvčata kritizovala Putina v době, kdy ještě nebyl Krym ukraden, kdy ještě Putin nerozpoutával válku na Ukrajině. Zneužítí moci je další odpornou věcí, které se může politik dopustit. Stejně jako je zločinem proti demokracii zneužití volebního zákona, je logické, že když se Zeman porušoval demokracii lhaním, podivným financováním, že ji bude porušovat i v budoucnu. 

Na kritizovanání Zemana není nic hanebného, je to naopak povinnost každého voliči, pokud takovou věc vidí. 


Nepřihlášený uživatel

#23089 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18. prosin

2014-12-08 07:13:34

#23086: - Re: Re: Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18. prosince.. 

 Nikoliv nejde o nějaký vajíčkový převrat. Jde o seriozní a celospolečenskou diskusi, jak se mohlo stát, že člově masivně porušující volební zákon se stal absolutně beztrestným.  Člověk, který se bez nejmenších pochybností podílel na spolukradení 15 mld. hotovosti z MUS neboť o této privatizaci nestoudně lhal ve volební kamapani se stal absolutně beztrestným. 

To jsou velmi vážné věci především pro budoucnost. Občané si tím bohužel musí projít musí zjistit, že se zločinci typu Zemana nejen derou k moci, ale také k beztrestnosti. Jeho voliči Zákon o volbě prezidenta ani Ústavu nikdy za celý svůj život nepřečetli, to je zřejmé z toho, že Zemana volili a přitom jdou k volbám. Velmi zvláštní přístup k pravidlům. Na silnici by většina z nich bez znalosti pravidel nevyjela, ale dopravit do pozice absolutně beztrestného zločince jim nedělalo vůbec žádný problém. 

Dnes je zřejmé, že neví jak se jim to stalo, nechápu to, že mu dali hlas. Nejsou už schopni si to zdůvodnit. 

Je tedy potřeba, aby se k této věci sešla společná schůze obou komor a poslanci jasně do steno záznamů řekli co si o situaci na Hradě myslí. A stejně tak by bylo dobré, kdyby se občasné sešli v ulicích ve větších počtech a také řekli nahlas, co si o tom myslí oni. 

 


Nepřihlášený uživatel

#23100 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18. prosin

2014-12-08 09:49:19

#23086: - Re: Re: Re: Re: Re: Je potřeba svolat skutečnou demonstraci a to na 18:00, když je to 18. prosince.. 

 Ano, přiznáváme, jsme fašisti, neonacisti, stalinisti a nenávidíme židy. A Vy už běžte do prdele, Vy Zemanův zparchantělý levobočku z Asie. S 3,5 ampéry v krvi se děti dělat nemají.