MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel
Hodonín

#22896 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-07 11:45

#22867: - Re: Re: Re: Re:  

Proč tam ti policisté šli? Nechat se zabíjet a zabíjet jiné pro nějakého vlastizrádce?

P.S. Kdo už dnes najde toho, co vydal rozkaz, když je ten někdo po emigraci s "kamiony nahospodařeného zbožíčka" v Rusku...?

P.P.S. Klidně přineste i tisíc osm set videí, jak někdo blíží státní totalitní moci, která se zpronevěřila lží svému vlastnímu národu, stejně bude platit to, čeho se nedočkal Janukovyč. A čeho se to zatím nedočkal a ještě chvíli nedočká? Protože ho nebude nikdo soudit, jako nesoudil fašistické exponenty ještě za 2.SV? Tedy v tomto roce, kdy válka s Ruskem na Ukrajině stále trvá... :-)

Neblbněte, nebo mi řekněte, proč musel "skutečně" demokratický prezident Ukrajiny co nejdříve za východní hranice své země? Proč neutíkal trošku západněji, když je to takový demokrat a nemá na hlavě tlustou vrstvu ruského másla a na rukách ukrajinskou krev lidí z Majdanu...?

VŠECH TĚCH, CO TAM UMŘELI.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#22904 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-07 12:33:26

#22896: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re:  

 O jakém rozkazu mluvíte čoveče? Pokud vím, bordel na majdanu trval strašně dlouho, než jim bylo umožněno proti těm náckům zakročit ostrýma. Kdyby se tohle stalo v kolébce DEMOKRACIE USA, dávno by leželi všichni ti zakuklenci s kulkou v hlavě na asfaltu... není to tak jednoduché, že Janukovič byl za vše zodpovědný a byl nějaký "vlastizrádce".

Mohl je nechat postřílet hned na začátku, proč to neudělal a nechal ohrožovat životy policistů?????? Lusknutím prstu mohli policii dovézt zbraně a bylo by po Majdanu za dopoledne... tento fakt nikdo z nás-vás nemůže popřít. 

Majdan byl uměle vyvolaný. Nedávno jsem se o tom bavil s kamarádem, který má známé v Ukáčku a v realitě byl Majdan jen médii nafouknutý do obrovského prostoru, aby to vypadalo - že celý Kyjev válčí v ulicích. Ano, na začátku tam byly demonstrace proti Janukovičovi - studentíci, lidi. Pak se tam bohužel stalo něco, co si každý vykládá po svém, někdo jako vliv ruska, druzí zas trvdí o převzetí kompetencí amerikou a CIA. Jeden fakt ale zůstane, v době kdy tam házeli molotovy fašouni z kdovíkama po fízlech, většina lidí v UK, Kyjevě chodila o několik ulic od Majdanu do práce, život běžel normálně. To - že média využívala propagandy, manipulace s úhly záběrů kamer, aby docílila pocitu manifestace celého města už je věc jiná... Má smysl tady diskutovat o pravosti Majdanu? Když existují videa, které ukazují jak prozápadní media točila falešné videa protestů na stadionech a využívala je k protiruské propagandě??? A tyto sestříhané videa o masové demonstraci několik desítek tisíc ukrajinců na stadioně probíhali na ČT24, Nově, Primě, hovínkách.cz atp - a to jsou jen naše zaprodané media, kde jsou ty zahraniční, co to ještě víc přibarví. Každý, i Vy se tady oháníte nezávislostí, nadhledem, ale po prvních pár slovech je vidět, kdo čemu a komu věří. 

Kdyby Janukovič zůstal, byl by zlinčován v chaosu uměle vyvolané občanské války. Jednoduše přeloženo - byl by odstraněn nevinně. Tak jako dopadlo Kaddáfí, když tam vyvolala amerika svou demokracíí "pořádek". Podívejte se, co se děje v Sýrii teď. Chaos, bordel, chudoba, občanské válka online. A lepší to už nebude.