MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Roman Skácel
Hodonín

#22901 Re: Re:

2014-12-07 12:19

#22891: - Re:  

Zraje pouze sýr, lidé se už po svém cca 20.-25. roku věku zase tak moc nezmění a musí žít s tím, co stihli pobrat, už vesměs zbytek života.

P.S. Naše čtvrt století stará Sametovost nás bude stát naši prosperitu výhledově, protože s BOLŠEVÍKY se demokratický kapitalismus dá budovat stejně rychle, jako rozvinutá socialistická společnost s lidmi toužícími po SKUTEČNÉ svobodě a demokracii...

P.P.S. Vnitřně svobodní a jakoukoli ideologií neovládnutelní lidé, škodili kdysi socialismu, až na to nakonec chcípl. Ovšem zabít ideologii v lidech není možné...

P.P.S. Socialismus a jeho "komunistický předvoj" bude ještě dlouho škodit demokracii, skrze svoji masovou lidskou nesvobodu jednotlivých občanů (pokřivenou ideologií), ale v podstatě především SÁM SOBĚ, protože chudí budou ještě chudší a bohatí to v pohodě se svojí úrovní nějak, co nejpohodlněji, ...řekněme přečkají... :-)

A proč si to myslím? No protože Paretovo pravidlo 80/20 v otevřených tržních ekonomikách funguje absolutně dokonale a my máme pouze "vespolek" šanci zvýšit obsah peněz v systému, než jakkoli změnit poměr přerozdělení kapitálu ve společnosti. :-)

A co asi tak přerozdělíme a změníme se socialistickou vládou a hlubokým srdečním bolševismem u téměř poloviny české populace?

Přece budoucí DLUHY a zapadneme do toho lejna ještě hlouběji.

Přece stávající zahraniční politiku našeho prezidenta, kterého nám bolševíci dopřáli... 


Nepřihlášený uživatel

#22902 Zeman tu nestoudně porušoval Zákon o volbě prezidenta republiky.....

2014-12-07 12:24

...a nejen, že mu to prošlo u voličů, ale prošlo mu to i u Nejvyššího správního soudu. 

V Moldavsku by mu to neprošlo.  Je zvláštní, jak se Nejvyšší správní soud zachoval k tomu, že Zemam porušoval všechny tři základní limity Zákona o volbě prezidenta.  Tedy explitní požadavek na to, aby kandidáti mluvili pravdu, další naprosto jasný lmit, obě dvě kola dohromady mohou stát nejvýše 50 mil. korun, přičem první kolo max. 40 mil. korun a třetí lmitiou byla délka kampaně, ta může být zahájena nejdříve se vznikem Volebního účtu a může být ifnancována jen a puoze z právě z tohoto Volebního účtu. 

Všechcny výše uvedené limity Zákona o volbě prezidenta Zeman porušoval v takové míře, že měl být již před prvním kolem z voleb vyřazen, to je naprosto jednoznačné. 

Roman Skácel
Hodonín

#22903 Re: Toto je jedna z vašich hezkých myšlenek, je nejen pravdivá i vtipná a to je cenné.

2014-12-07 12:30

#22900: - Toto je jedna z vašich hezkých myšlenek, je nejen pravdivá i vtipná a to je cenné.  

Ba ne, diverzifikace ze 100% závislosti na přijatelnou úroveň, odpovídající politické a ekonomické stabilitě dodavatele strategické suroviny, nebude možná přes noc, dokonce ani v krátkodobém období (několik let), tohle je minimálně střednědobé zadání.

Uvidíme tuto a příští zimu, nebojím se přitom o svoje teplo doma, bojím se o teplo skutečně zranitelných, protože jsem občanem země, který na zdroje tepla má dostatek prostředků a kdo platí, ten poroučí. Naše země je v oblasti energetiky prakticky dokonale nezávislá, navíc patříme k solidním exportérům. Paliva a plyn můžeme nakoupit v podstatě kdekoli a hned dvěma ropovody a plynovody je dostat až do rafinérií a podzemních zásobníků (odtud zemní plyn do rozvodné sítě).

P.S. Možná přijde vcelku rychle doba, kdy např. Rakušané ještě rádi za zlato nakoupí elektřinu z jádra od "zlých Čechů" a kdy Němci zase nastartují nějakou tu svoji jadernou E...

Ale ano, časy se nám mění a jsou to Rusové, kteří se snaží přepisovat světové dějiny a jsme to my, kdo si je nesmí nechat přepsat. A už vůbec neuvažujme o tom, že bychom dokonce opisovali z vlastní historie, kam se už Rusové zapsali dostatečně důrazně. Jen tentokrát by ji nepsali Indrové, Biľaci a Husáci, nýbrž Zemani, Filipové a Sobotkové... 


Nepřihlášený uživatel

#22904 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-07 12:33

#22896: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re:  

 O jakém rozkazu mluvíte čoveče? Pokud vím, bordel na majdanu trval strašně dlouho, než jim bylo umožněno proti těm náckům zakročit ostrýma. Kdyby se tohle stalo v kolébce DEMOKRACIE USA, dávno by leželi všichni ti zakuklenci s kulkou v hlavě na asfaltu... není to tak jednoduché, že Janukovič byl za vše zodpovědný a byl nějaký "vlastizrádce".

Mohl je nechat postřílet hned na začátku, proč to neudělal a nechal ohrožovat životy policistů?????? Lusknutím prstu mohli policii dovézt zbraně a bylo by po Majdanu za dopoledne... tento fakt nikdo z nás-vás nemůže popřít. 

Majdan byl uměle vyvolaný. Nedávno jsem se o tom bavil s kamarádem, který má známé v Ukáčku a v realitě byl Majdan jen médii nafouknutý do obrovského prostoru, aby to vypadalo - že celý Kyjev válčí v ulicích. Ano, na začátku tam byly demonstrace proti Janukovičovi - studentíci, lidi. Pak se tam bohužel stalo něco, co si každý vykládá po svém, někdo jako vliv ruska, druzí zas trvdí o převzetí kompetencí amerikou a CIA. Jeden fakt ale zůstane, v době kdy tam házeli molotovy fašouni z kdovíkama po fízlech, většina lidí v UK, Kyjevě chodila o několik ulic od Majdanu do práce, život běžel normálně. To - že média využívala propagandy, manipulace s úhly záběrů kamer, aby docílila pocitu manifestace celého města už je věc jiná... Má smysl tady diskutovat o pravosti Majdanu? Když existují videa, které ukazují jak prozápadní media točila falešné videa protestů na stadionech a využívala je k protiruské propagandě??? A tyto sestříhané videa o masové demonstraci několik desítek tisíc ukrajinců na stadioně probíhali na ČT24, Nově, Primě, hovínkách.cz atp - a to jsou jen naše zaprodané media, kde jsou ty zahraniční, co to ještě víc přibarví. Každý, i Vy se tady oháníte nezávislostí, nadhledem, ale po prvních pár slovech je vidět, kdo čemu a komu věří. 

Kdyby Janukovič zůstal, byl by zlinčován v chaosu uměle vyvolané občanské války. Jednoduše přeloženo - byl by odstraněn nevinně. Tak jako dopadlo Kaddáfí, když tam vyvolala amerika svou demokracíí "pořádek". Podívejte se, co se děje v Sýrii teď. Chaos, bordel, chudoba, občanské válka online. A lepší to už nebude.

Peman

#22905 Chlív na pražském Hradě.

2014-12-07 12:41

S prezidentem "zvoleným občany" vtáhli na Hrad opravdu žalostné existence,hotové panoptikum politického hnoje a odpadu. Ovčáčci z Haló novin, Mynářové ... Zatímco prezident se zabývá překlady spostých slov z jazyka, který neovládá (nebo ovládá jako příslovečný Massa Bob) a doporučuje druhým "omezenou suverenitu" ve které si zřejmě,když platila pro nás, rochnil, nemá čas ani schopnosti, uklidit alespoň chlív, který představují jeho nejbližší spolupracovníci. Taková kreatura jako Mynář dodnes,přes nesčetně prošlých termínů, nemá základní kvalifikaci pro místo,které zastává - bezpečnostní prověrku. Musí to být tedy opravdu grázl, když se nezmůže ani na toto.Kdo za ním stojí? Co mu v získání prověrky brání?Čí je to agent (americký sotva)? A hlavně kdo zaručí,že tento šmejd v cizích službách se nakonec stejně nedostane (třeba přes ožralého prezidenta) k věcem,o kterých nesmí vědět? A sprostý kolaborantský prezident tenhle chlív trpí a kryje! Není TOHLE dostatečný důvod ho vykopat z Hradu?

Roman Skácel
Hodonín

#22906 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-07 12:48

#22904: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

O jaké kolébce to mluvíte? O jakém bordelu? O jakých ostrých? Jáké ostré jste viděl používat za poslední léta v demokraciích?

S Janukovičem je to jedoduché, ještě jednodušší, než je 1+1, jeden vlastizrádce a jedna "velmoc", která ho hýčkala, když pro ni hrál její hru a která ho nyní uschová, řekněme za odměnu, před jeho vlastním národem. To už je celé, víc na tom nevymyslíme, vše ostatní už se událo a dokonce je zbytečné to i diskutovat... :-)

Majdan byl přímým důsledkem Oranžové revoluce, kterou Janukovič, zvolený na post prezidenta stejně demokraticky, jako Lukašensko v Bělorusku, aktuálními separatisky (tím, co z nich zbylo), poněkud zkoušel ukolébat a uspat. A nepoučil se, bolševíci jsou totiž nepoučitelní. Ten poslední útěk z jeho vlasti, kterou zradil ve prospěch Rusů stejně, jako ji zrazují aktuálně ti, co ho volili, by nás měl varovat, ...nemyslíte?

P.S. V naší zemi se děje něco podobného, bolševická menšina nám zde zvolila bolševického prezidenta, který se chová velmi podobně, jako Janukovyč, před nedávnem na Ukrajině. Třeba už má v Kremlu domluvenu i Zeman, nějakou tu komůrku, ale neriskoval bych to a zavřel ho do českého blázince, co nejdříve...

Mimochodem, Ukrajinci Janukovyčovi neuvěřili, ...a co my Zemanovi...? :-)

P.P.S. Víte, kam si máte strčit CIA? Přesně tam si strčte i soudruha Janukovyče a hned k němu i Zemana a jeho přítele Putina s celým "demokratickým" Rusem, příteli.

A bacha, je toho opravdu hodně, aby se Vám to tam všechno vešlo...

A bděte! Konspirace i spiknutí číhají a mohly by Vás hodně pokousat, kdybyste si nedával pozor a co pět sekund se nepodíval přes rameno za sebe.

 


Nepřihlášený uživatel

#22907 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-07 12:52

#22904: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Na Majdanu házeli "fašouni", u nás zase kdysi řádili "kontrarevolucionáři". Obojí řídila CIA a USA. Zdroj těchto "informací" je stejný: ruská svině, vládnoucí momentálně v Kremlu a mající choutky poskytovat "bratrskou pomoc".

My,co pamatujeme, jak to bylo s tou "kontrarevolucí" ovšem sotva sežereme Rusákem označené "fašouny".To si rusácký blbče uvědom.


Nepřihlášený uživatel

#22908 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-07 12:55

#22904: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Je vidět že FSB dělá svou práci až moc dobře. Bohužel na to doplácejí i v zásadě slušní lidé. Jediný komu Majdan prospívá je Putin, on potřebuje v rusech vzbudit nenávist k celému světu a dělat ze sebe velkého vůdce, jinak by dlouho ve funkci nevydržel. Bohužel se mu to zatím daří.

Antipassydent

#22909 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: j

2014-12-07 13:00

#22904: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jak můžeś věřit chlapovi, který má tři podbradky?


Nepřihlášený uživatel

#22910 Re: Chlív na pražském Hradě.

2014-12-07 13:01

#22905: Peman - Chlív na pražském Hradě. 

 je třeba vyćistit ten Augiášův chlív.


Nepřihlášený uživatel

#22911 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: j

2014-12-07 13:14

#22909: Antipassydent - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: j 

On má možno dva podbradky, ale stále je to lepšie, ako mať gynekomastiu. Zrejme si liečiš takýto malý komplex, keď sú pre Teba tak dôležité telesné vady:). Podľa Teba by asi mal dostatočne reprezentatívny prezident vyzerať ako Kenn. Idú vianoce, kúp si ho pod stromček.


Nepřihlášený uživatel

#22912

2014-12-07 13:16

Bursík na ČT24 včera - kus blbca. Navrhujem na Štedrý večer pochod na Hrad všetkých týchto nenávistníkov a vojnových štváčov na čele s tým Bursíkom a jemu podobnými "politikmi" a "politickými analytkmi". Môžu sa obliecť za Santov a naraziť si na hlavy červené čiapočky a vykrikovať tie heslá, plné vulgarít a osobných urážok, ktoré nacvičujú v tejto "diskusii". A nech nezabudú volať na slávu ukrajinským herojom a mávať nad hlavami ich handrami.


Nepřihlášený uživatel

#22913 Re: kus blbca...

2014-12-07 13:23

#22912: -  

 A ty jsi kus vola!!!


Nepřihlášený uživatel

#22914 Re: Re: kus blbca...

2014-12-07 13:29

#22913: - Re: kus blbca... 

 Bursíka a spol. neprekonám:-).


Nepřihlášený uživatel

#22915 Re: Re: kus blbca...

2014-12-07 13:31

#22913: - Re: kus blbca... 

 a ty si kus Putny! :-D


Nepřihlášený uživatel

#22916

2014-12-07 13:31

Echo24.cz:  Babišova rozvědčice Kleslová (Bartheldyová)-číslo průkazu 240361

Tato estébačka-rozvědčice provází Babiše už z Unipetrolu, Radmila mu dobře radí !!!! Dělala mu právničku.Babiš v 90.letech vytuneloval firmu Petrimex a další, odtud jeho "zázračné" zbohatnutí!

Teď máme tuto estébačku soudružku Kleslovou dosazenou hnutím ANO ve vedení Prahy 10, to ona dotáhla k Babišovi Krnáčovou, tato blbka zase sedí v křesle primátorky Prahy!!!

NE opilci a proruskému estébákovi Zemanovi, NE estébákovi a oligarchovi Babišovi!!!


Nepřihlášený uživatel

#22917

2014-12-07 13:33

Slovenští soudruzi estébáci by měli navštívit asi jinou petici, třeba na podporu estébačky Kleslové? :))))))


Nepřihlášený uživatel

#22918 Ruská propaganda je bohužel vcelku sofistikovaná....

2014-12-07 13:35

....všichni vysokoškoláci si prošli od "dělnického hnutí", přes bolševickou ekonomii" až k "bolševické filozofii". Tedy pro mného je jediným filozofickým "vzdělnáním" právě ono bolševické. 

Ruská propaganda toto velmi dobře ví a vcelku velmi tvrdě přes do podvědomí zasunuté bolševické ideologie vnucuje představu o USA jako zločinném státu. Dokonce jsou mnozí vysokoškoácí, ačkoliv podnikají, žijí v demokracii 25 let, jejich i oni sami jezdí po světě, schopni z ničeho nic, když obhajují "zločinnost" USA (někdy jej její zahraniční politiky :-)) uchylít k argumentaci z )Marxe, kdy vysvětlují, že zboží nemá hodnotu, za kterou se prodváá, ale hodnotu "práce" či "úsilí" a že tomu tak vždy bude v extrémní situaci, např. v období válek. 

Je velmi zajímavá také jakásí shovívavost v tomto ohledu k zahraniční politice Ruska, vždyť přece mu EU zasahuje do "jeho teritoria". I kdybych na takovou věc přistoupil, že Rusko může mít "své teritorium" (pro by jej mělo mít, jaký to má smysl a jak je to vlastěn "teritoriem USA" - to jsou všechny demokratické státy "teritoriem USA" :-)? ) zůstává stále rozpor v tom, že Rusko děsivě "ono svá teritoria" ničí, nikdy to v Ruském teritoriu a to i hluboko do minulosti nevedlo ke svobodě občanů, vždy to vedllo k zbídačnování a to především v oblastí myšlní, neb ekonomické zbídačnování je věc druhořadá a je důsledkem zbídačování duchovního (cenzura, zákazy literatury, obecně kultruy atd. )

Na jednu stranu jsem samozřejmě překvapen a zklamán, když něco takového slyším, na druhé straně je je to velký podnět k přemýšlení, jak se taková věc udála a jak funguje ruská propaganda. 

Bohužel je skutečně ruská propaganda na jednu stranu naprosto směšná, pokud má člověk zakotvený žebřík hodnot - od mravnosti, kultury  na druhou stranu, díky tomu, že mravnost a kulturu velká část populace za žádnou hodnotu nepovažuje, je logické, že vskutku velmi lehce podléhají ruské propagande. 

Je to dlouhé, že :-). 

 


Nepřihlášený uživatel

#22919 Re:

2014-12-07 13:36

#22895: -  

 Pán Lábus hral v kde akej normalizačnej hovadine. Boli aj takí, čo by radšej nežrali, ako keby sa mali prepožičať na také trápnosti. Že Gott, na ktorého sa nadávalo ako na starú štruktúru, finančne podporoval Kubišovú, to nikoho nezaujímalo a nezaujíma, pretože sa dnes neprepožičiava na Vaše zaslepené zúrivé politické boje ako tí odporcovia "komunizmu", čo sa vyrojili do prvých línií, keď im už nič nehrozilo:-).


Nepřihlášený uživatel

#22920

2014-12-07 13:39

Estébák a oligarcha Babiš využívá excesů Zemana a potichu si upevňuje moc, média skoupil před volbami, hnutí ANO protlačil populistickými žvásty o potírání korupce, to je hroší kůže!!! Sám má na triku rozkrádání v 90.letech a nám tady bude dělat "pořádek"? Tento oligarcha je pořád napojen na ruské tajné služby,obklopuje se bývalými estébáky a rozvědčíky,do vysokých funkcí dosazuje své poslušné poskoky!!

Stát bude řídit jako firmu? Všichni budou poslušně plnit příkazy "velkého vůdce"? Všechny a všechno si koupí?

NE opilci a estébákovi Zemanovi, NE estébákovi Babišovi, NE všem oligarchům!!


Nepřihlášený uživatel

#22921 Re:

2014-12-07 13:43

#22917: -  

 Koho myslíš slovenskými súdruhmi eštébakmi? :-) Vy ste tu podarení, ako sa pokúšate odhadzovať svoj vlastný hnoj od seba a sebe podobných. Zlodej volá, chyťte zlodeja! Stará známa technika, ako sa vyviniť. Nezaberá, skús si pozrieť do svojho svedomia a nepozvracať sa.


Nepřihlášený uživatel

#22922

2014-12-07 13:43

Přijďte 18. prosince na Václavák, zapálíme svíčky na uctění památky Václava Havla,prvního a zatím jediného prezidenta České republiky!!!

Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí!!!


Nepřihlášený uživatel

#22923

2014-12-07 13:44

Těrazky som tady majorom ja!!!! Taký hentý Babiš!!!


Nepřihlášený uživatel

#22924 Re:

2014-12-07 13:44


Nepřihlášený uživatel

#22925 Re:

2014-12-07 13:45

#22923: -  

Hlúpy brak:))- povedz mi čo čítaš, a ja Ti poviem, čo si za blbca.