MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#22891 Re:

2014-12-07 11:04

#22876: -  Dobře to vystihuje komunistickou onuci, prosazenou komunisty a nevyzrálostí poloviny oprávněných voličů České republiky!

 

Odpovědi

Roman Skácel
Hodonín

#22901 Re: Re:

2014-12-07 12:19:00

#22891: - Re:  

Zraje pouze sýr, lidé se už po svém cca 20.-25. roku věku zase tak moc nezmění a musí žít s tím, co stihli pobrat, už vesměs zbytek života.

P.S. Naše čtvrt století stará Sametovost nás bude stát naši prosperitu výhledově, protože s BOLŠEVÍKY se demokratický kapitalismus dá budovat stejně rychle, jako rozvinutá socialistická společnost s lidmi toužícími po SKUTEČNÉ svobodě a demokracii...

P.P.S. Vnitřně svobodní a jakoukoli ideologií neovládnutelní lidé, škodili kdysi socialismu, až na to nakonec chcípl. Ovšem zabít ideologii v lidech není možné...

P.P.S. Socialismus a jeho "komunistický předvoj" bude ještě dlouho škodit demokracii, skrze svoji masovou lidskou nesvobodu jednotlivých občanů (pokřivenou ideologií), ale v podstatě především SÁM SOBĚ, protože chudí budou ještě chudší a bohatí to v pohodě se svojí úrovní nějak, co nejpohodlněji, ...řekněme přečkají... :-)

A proč si to myslím? No protože Paretovo pravidlo 80/20 v otevřených tržních ekonomikách funguje absolutně dokonale a my máme pouze "vespolek" šanci zvýšit obsah peněz v systému, než jakkoli změnit poměr přerozdělení kapitálu ve společnosti. :-)

A co asi tak přerozdělíme a změníme se socialistickou vládou a hlubokým srdečním bolševismem u téměř poloviny české populace?

Přece budoucí DLUHY a zapadneme do toho lejna ještě hlouběji.

Přece stávající zahraniční politiku našeho prezidenta, kterého nám bolševíci dopřáli...