MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#22867 Re: Re: Re: Re:

2014-12-06 21:48

#22860: - Re: Re: Re:  

 Zeptam se takto, videl jste pane nejake autenticke videa z tech poprav policistu, lidi v Odese, atd? Videl jste ty spalene a postrilene lidi v Odese? Videl jste, jak fasouni - demonstranti v jednom videu dlazebni kostkou na 90% primym uderem do hlavy zabiji dva policisty asi behem 2 minut nepreruseneho zaznamu???? Kolik je zaberu, jak jsou policisti tezce zraneni tema zasranyma molotovama? Pritom tam ti chlapi stoji a nemuzou nic delat, kdyby policie dostala rozkaz, tak ty nacky postrili bez varovani. Tohle je jedna z veci, kterou nechapu. Na co jako cekali. Kdyz videli jak jim tam padaji na zem kolegove, nekdy i zemreli a oni stoji jak pera a nic. Proste nic. I debil musi zapremyslet proc? Protoze nemeli povoleni zasahovat zbranemi. Nechteli davat zaminku tem fasounum.

Ty smyslene kecy o armadnich ostrelovacich jsou naprosta blbost. Kdyz shlednete zaznamy, kde je strelba z rad policistu, vetsinou ti demonstranti padaji a drzi se za nohy - cili jasna strelba do nohou, atd.

Chcete rict, ze ja jako nezavisly obcan po shlednuti takovym zaberu zabijeni lidi jsem rizeny FSB? Jste tady vsichni uplne vymrdani, nebo se jen tak "delate" vymrdanyma...

Meli je policiste zavcasu svine zakuklene postrilet vsechny, nemusel byt konflikt na Ukrajine, nemusel byt Majdan, atp. 

Ted prosim dementni, podplacene komentare o mem spojeni s KGB, FSB, CIA, FBI, mongolske rozvedky, rozvedky KLDR, cinske rozvedky...

Odpovědi

Roman Skácel
Hodonín

#22896 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-07 11:45:31

#22867: - Re: Re: Re: Re:  

Proč tam ti policisté šli? Nechat se zabíjet a zabíjet jiné pro nějakého vlastizrádce?

P.S. Kdo už dnes najde toho, co vydal rozkaz, když je ten někdo po emigraci s "kamiony nahospodařeného zbožíčka" v Rusku...?

P.P.S. Klidně přineste i tisíc osm set videí, jak někdo blíží státní totalitní moci, která se zpronevěřila lží svému vlastnímu národu, stejně bude platit to, čeho se nedočkal Janukovyč. A čeho se to zatím nedočkal a ještě chvíli nedočká? Protože ho nebude nikdo soudit, jako nesoudil fašistické exponenty ještě za 2.SV? Tedy v tomto roce, kdy válka s Ruskem na Ukrajině stále trvá... :-)

Neblbněte, nebo mi řekněte, proč musel "skutečně" demokratický prezident Ukrajiny co nejdříve za východní hranice své země? Proč neutíkal trošku západněji, když je to takový demokrat a nemá na hlavě tlustou vrstvu ruského másla a na rukách ukrajinskou krev lidí z Majdanu...?

VŠECH TĚCH, CO TAM UMŘELI.