MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#13

2014-12-05 13:59

Máte to dobře vymyšlené. Evidentně si platíte i své odpůrce, aby vás napadaly smyšlenými argumenty, které pak jakoby snadno vyvrátíte a tím rádoby posílíte svoji důvěryhodnost. To je klasická propaganda 2.0 a nedivím se, že se ve váš prospěch angažují klausovi lidé. Však to byli oni, kdo ČR pomáhali rozbít, pomáhali oslabit EU a nejraději by ji zrušili (zde je nejzřejmější rozdíl mezi nimi a Zemanem, který naopak chce posílit evropskou společnou zahraniční politiku a armádu, posílit Višegrád, tedy jasné kroky člověka hájícího české nikoliv USA a nikoliv Ruské zájmy a je to právě EU kdo na sankce proti Rusku dojede nejvíce), hájili vstup do NATO bez referenda. Ostatně Klaus se snažil podrazit Zemana už v prezidentské volbě, když se s ním nechal mediálně pospojovat a pak plácnul amnestii, i když ji mohl klidně plácnout až po prezidentské volbě (ještě na ní měl měsíc čas). Byl to taky Klaus, kdo tu celá léta intrikoval ve prospěch ODS, SZ, TOP09, VV a dalších..včetně vlády proradarové. Takže je zřejmé za koho Klaus doopravdy kope, ne naoko, ale když se láme chleba. Prostě CIA to má u nás pokryté celé, zdá se, že jediný kdo ji vadí, je opravdu a jen pan Zeman. A vadil už poprvé, když jej ČSSD sejmula. Ne náhodou si Gross koupil byt v USA a další podrazáci nápodobně.

 

Děkuji, pane Zemane, vydržte proti té hordě pokrytců, zmanipulovaných ovcí a mafiánů.

Odpovědi

Jarda

#16 Re:

2014-12-05 14:22:12

#13: -  

 Váš příspěvek je hezká ukázka  normalizační rétoriky a odhaduji, že jste obdivovatel té doby (možná i aktivní účastník). Nezužoval bych sympatizanty akce za odstoupení Zemana jen na klausovce, to by bylo málo a nvíc by toto označení asi většinu urazilo. Ve svém okolí eviduji naprostou většinu občanů, kteří tuto akci podporují. Jsem tomu rád. Ani já jsem Zemana nevoli, byl jsem však ochoten ho snášet, tak to v demokracii zkrátka chodí. Ale to, co v minulých měsících předvedl je na tak vysoko postaveného státníka prostě neúnosné. A to nemám na mysli jeho vyjadřování, to v našich politických kruzích je a asi ještě dlouho bude téměř standard ale jeho politická vyjádření. Podepsal jsem petici a jak jde čas, vůbec toho nelituji, naopak.

 

vláďalenin

#20 Re:

2014-12-05 14:58:16

#13: -  

 Slušný blábol, vypadá to tak na 3 promile alkoholu v krvi pisatele. Klaus, který pomáhal dostrkat na hrad opilce Ovara I. bude asi agent KGB i CIA. "Evidentně si platíte i své odpůrce, aby vás napadaly", tvrdé y, ale fuj chlape, nejsi náhodou také placený odpůrce?


Nepřihlášený uživatel

#83 Re:

2014-12-09 10:24:39

#13: -  

Tak to je fakt hustý, už to nehul.

Koukám jak se dá v jednom příspěvku urazit všechny lidi v ČR, včetně mě.

Já jsem Klause ani Zemana nevolil, ale petici jsem podepsal, protože prostě žádný z těchto lidí na hrad nepatří, jeden zloděj a sobecký střed všehomíra, druhý hulvát a ožrala, co si myslí, že bysme se měli vrátit do područí Ruska, protže jedině ono nás ochrání před zlými američany.

Rusko fakt ne, já vím Alzheimer je v ČR hodně rozšířený, všichni zapoměli jak v područí Ruska nemohli vycestovat, jen s doložkou, na kterou museli 2 roky čekat, aby mohli jet do Bulharska, jak kdokoli ze sousedu mohl kohokoli udat a pak si pro něj přišli a sebrali mu všechno, včetně toho, že děti nemohli vystudovat, nemohl dostat lepší práci než kotelník, apod. Ale jasně když člověk mlčel a držel krok, tak si žil jakž tak, respektivě jak mu ty rovnější pánové nahoře dovolili. 

To že dnes člověk má svobodu slova, to vám nic neříká? NEbo si myslíte, že byste jen tak mohl vykřikovat a urážet prezidenta republiky? V rusku kam se všichni zemanovci chtěji dostat by stačilo, že by jste na to jen pomysleli a už by jste neexistovali, prostě by jste najendou nebili a zmizeli byste... Ve vašem bytě by bydlel někdo jiný.

Jako je to teď na Krymu, nepřihlásil jsi se do té správné strany "Jednotného Ruska" zmizneš do vězení.

Lada

#87 Re:

2014-12-10 17:02:48

#13: -  

 Pěknýýý ... souhlasím