MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#21943 Blbost

2014-12-04 10:55

Pan preziden, na rozdíl od jiných dělá něco pro obyvatele. Nás totiž hlavně pálí nezaměstnanost, krize a k tomu riziko války, kterou si zřejmě většina z Vás přeje. A pokud k ní dojde, tak v ní (taky většina z Vás) natáhnete bačkory. Místo toho, abychom se snažili uspět v mezinárodním obchodě i s Ruskem a čínou, tak si řežeme větev pod zadkem a to už je dost nařízlá předtím...

Proti tomu je to, že Zeman nazval kundy kundama naprostá marginálie.

K čemu potebujeme Ukrajinu v EU a NATO? Nemáme dost vlastních problémů? Jediný dovůd, proč to US podporuje je vyvolání konfliktu s Ruskem, který je ale proti naším zájmům. Už si nepamatujete na zbrojení, studenou válku? Co to stálo a proč? Zaplatíme to my a další z nás budou nezaměstnaný, i kdyby nakonec válka nebyla.

Tak hlavně mě můžete označit třeba za komunistickou svoloč, bolševika nebo za socku a levičáka, či za cokolikv jiného a vesele do mě.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#21962 Re: Blbost

2014-12-04 12:40:57

#21943: - Blbost 

 Co dělá  - konkrétně -  pro obyvatele ? Myslíte ty obchodní smlouvy pro Kellnera apod.? S Ruskem a Čínou  jsme obchodovali a obchodujeme i bez Zemana.

Kdo chtěl posílat NATO na Ukrajinu? Jestli Vám to ušlo, tak Zeman. Pak zas řekl sice řekl něco jiného, ale on mění svoje výroky často, asi podle toho, jak se vyspí.

Co my potřebujeme nebo ne, tady nehraje roli, důležité je, co chce Ukrajina sama a jaké smlouvy a dohody uzavře ( ne, co chce Rusko provádět s Ukrajinou). Mimochodem Rusko obsadilo kus  Ukrajiny, ne USA, to Vám taky ušlo? Jediný, kdo vyvolává konflikt, je Rusko.

Zeman nerespektuje, že Česká republika je členem EU a NATO, a pronáší výroky, které odporují politice našich spojenců,

 A pokud jde o ten vulgární výraz, komentátor se Zemana neptal výslovně na skupinu Pussy Riot, ale na politické aktivisty obecně. Zeman si  z nich schválně vybral Chodorovského a Pussy Riot, aby zamluvil svoji lhostejnost k lidským právům, kterou mu vyčítali. A to, co o té skupině řekl i jak její název přeložil, je záměrné mlžení. Není to pornografická skupina, i když využívá šokující prostředky, ale jejím cílem bylo upozornit na spolupráci ruské církve s totalitním režimem - tedy politika. A navíc smíchal dohromady činnost této skupiny se skupinou Vojna. A ta výmluva - já můžu mluvit sprostě, protože oni taky...- je nedůstojná prezidenta republiky.


Nepřihlášený uživatel

#21968 Re: Blbost

2014-12-04 13:18:24

#21943: - Blbost 

 Za to tento příspěvek nestojí, zkrátka soudruhy to pořád táhne na východ, věčný problém našeho národa.