MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Barb

#21705 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-03 13:45

#21695: mamasu - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Mamasu, tak se mi ozval zástupce Lukoilu: prý ženskou za příštího prezidenta by brali, ale pokud nemá dlouhodobou praxi v KGB nebo aspoň v StB, tak by to za ty zbývající 3 roky těžko stíhali - a kdoví, jestli ne ještě dřív. 

Ale jako dlouhodobějšího kandidáta jo, platí dobře. Musíte projít přijímačkama, viz již naznačené zvyky a dovednosti od ostatních diskutujících: chlast a kouření není nutné, prý to některým občanům přece jenom vadí, ale lhaní bez mrknutí, čím lidovější, tím lépe, poslušnost, vděčnost zaměstnavatelům.  Moc inteligence škodí, vlastní nápady taky.

Troufáte si? Bude to fuška být zase nejlepší!

Odpovědi

mamasu

#21723 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-03 14:29:47

#21705: Barb - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 KGB, StB? .....to už opravdu asi nedám! Chtěli mne ke svazákům, ale nějak se to nedotáhlo. Ale podle Vašeho psaní, bych pro Vás měla místo ministra financí. V práci jsem sehnala kolegy - dělníky a obeznámila je s naším plánem, naslibovala jsem jim že se zasadím o zvýšení platů o 26%, prodloužení dovolené, plně placenou nemocenskou, služební byty, cestovní náhrady ..... rozdala jsem oblíbeným kolegům některé ministerské posty ......a všichni se někam odebrali malovat transparenty "naše holka na Hrad!"

........co říkáte? Je to tak dobře?