MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#21098 Re: Re: Re: Re:

2014-12-02 07:19

#21094: part - Re: Re: Re:  

 Já ho nevolil ty vševěde. Typický kýč. Automaticky kdokoliv sem napíše je volič Zemana, omyl!!!! V prvním kole jsem volil někoho jiného a ve druhém jsem k urně nešel ty jelimane.

Možná PHM nekonzumuješ, ale cena PHM ačkoliv každý argumentuje tím, ať si nevozíš prdel v autě ovlivňuje vše ohledně ekonomiky. Kdo psal, že mám vozidlo? Nikde nevidím ani zmínku. Tak se hoď do klidu. Nemusíš jezdit autem, ale vyžereš si to stejně jak řidiči - budeš mít o 30% drazší rohlíky, potraviny komplet, i ty brambory, které kupodivu nerostou mezi paneláky budou dražší - představ si to. Nemluvím o dopravě a službách. I když nejsem řidič, tak má na mě vysoká cena PHM dost velký dopad. Jen zabedněnci tvého typu se ohání trapným argumentem o "jezdění na kole, pěškobusu, atd".

Odpovědi

part

#21107 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-02 07:57:01

#21098: - Re: Re: Re: Re:  

 Tak vidíš, ty magore, když jsi ve druhém kole k volbě nešel, pak jsi logicky podporoval Zemana, protože ten vyhrál. Nemáš jej rád, vol protikandidáta Karla. Pokud jsi se připosral a z předsudků a lží ke Karlovi jsi z trucu k volbám ve druhém kole nešel, je to jen a jen tvoje blbost a tvoje svědomí a vlastně i tvoje zásluha, kdo nám teď vládne!

Dokud budou existovat lidé jako ty, kteří byť částečně, sabotují volby, pak se logicky jako demokracie nikam dál neposunem, protože vlivem nevoličů se do parlamentu dostane zase hodně komančů, se kterými se nikdo paktovat nesmí a a naštěstí nechce a pak vzniká koalice s většinou např. 101:99 za Topolánka, nebo další křehká za Nečase - opřená o E.T. tedy o věci veřejné a potřebné zákony které se mají schválit se prostě neschválí a demokracie a společnost jednoduše Nevzkvétá!

Cena PHM mě opravdu nezajímá. Na jídlo to má minimální korunové dopady. Je to zase o zákonech a o blbech, jenž o tom rozhodují. Ropa za poslední dobu klesla skoro na polovinu, ale PHM ne! Jak to?Kde udělali soudruzi v NDR chybu??

Měli jsme tu na rozdíl od rakušáků 40 let bolševiky, proto je naše životní úroveň poloviční. Mají troj-čtyřnásobné platy, ale zase je tam docela draho, ale třeba ta tvoje slavná PHM je pro ně asi to, jako by u nás stála nafta 18kč..


Nepřihlášený uživatel

#21111 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-02 08:08:26

#21098: - Re: Re: Re: Re:  

 Pro vaše info (PHM).

Jezdím do Polska a tam klesla cena benzínu 95 během měsíce a půl až o 0,87  PLN = cca 6 CZK. Tam trh a prodejci reagují na klesající cenu ropy. U nás si nacpávají kapsy před Vánocemi a zdůvodňují to nakoupenými zásobami. Předpokládám, že jim zásoby vydrží až do zdražení ropy na světovém trhu. Pak rychle přirazí a cena bude okolo 43 CZK.