MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#21101 Proto není vůbec přehnané, že to na Hradě vypadá jak za Gottwalda.....

2014-12-02 07:35

#21097: -  

 ....v 7 hodin večer nikde nikdo, temný Hrad a tisíc občanů vlastně ani neví, jeslti "mohou vstoupit" hlavní branou do míst, které je placena z jejich daní a mělo být právě tím místem, které bude kulturním centrem země. 

Klaus i Zeaan jsou panelákoví kulturisté, vyrostli v paneláku, nemají dokonce ani to nejmenší povědomí, jak se spravuje nemovitost. Kluas nechal řádit na Hradě v Lánech tu jeho nevkusnou nacisticko-bolševickou dcerunku. Zeman ten je úplný mimoň za rok na úřadě nebyl napsán snad jediný text o tom, jak se rozvíjí Hrad a zámek v Lánech, tedy evidentně je komunista, pravděpodobný StBák a KGBák Zeman vybydluje jak Gottwal a všichni po něm až po Husáka. 


Nepřihlášený uživatel

#21102 Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman? Zákon o volbě prezidenta přesně stanovuje tři věci...

2014-12-02 07:37

#21099: - Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman? Zákon o volbě prezidenta přesně stanovuje tři věci... 

 Raději opravím, Václava Havla by samozřejmě nenapadlo....


Nepřihlášený uživatel

#21103 Re: Re:

2014-12-02 07:40

#21100: - Re:  

 Jste naivka.. ja měl plat stejný 7 let a bylo to ubohých 13 800 Kc. Plat se mi zvýšil, až když jsem začal dělat v Mnichově


Nepřihlášený uživatel

#21104 Re: Proto není vůbec přehnané, že to na Hradě vypadá jak za Gottwalda.....

2014-12-02 07:42


Nepřihlášený uživatel

#21105 Re:

2014-12-02 07:43

#21095: -  

 Smysl těch anglických textů je v tom, aby lidé v zahraničí , kteří to uvidí v televizi, pochopili, že  ti demonstrující lidé se Zemanovými výroky  o Číně, Ukrajině  atd. nesouhlasí.  Někteří z nás se totiž za jeho výroky stydí.


Nepřihlášený uživatel

#21106 Re:

2014-12-02 07:46

#21080: -  

 Co konkrétně máte na mysli?

part

#21107 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-02 07:57

#21098: - Re: Re: Re: Re:  

 Tak vidíš, ty magore, když jsi ve druhém kole k volbě nešel, pak jsi logicky podporoval Zemana, protože ten vyhrál. Nemáš jej rád, vol protikandidáta Karla. Pokud jsi se připosral a z předsudků a lží ke Karlovi jsi z trucu k volbám ve druhém kole nešel, je to jen a jen tvoje blbost a tvoje svědomí a vlastně i tvoje zásluha, kdo nám teď vládne!

Dokud budou existovat lidé jako ty, kteří byť částečně, sabotují volby, pak se logicky jako demokracie nikam dál neposunem, protože vlivem nevoličů se do parlamentu dostane zase hodně komančů, se kterými se nikdo paktovat nesmí a a naštěstí nechce a pak vzniká koalice s většinou např. 101:99 za Topolánka, nebo další křehká za Nečase - opřená o E.T. tedy o věci veřejné a potřebné zákony které se mají schválit se prostě neschválí a demokracie a společnost jednoduše Nevzkvétá!

Cena PHM mě opravdu nezajímá. Na jídlo to má minimální korunové dopady. Je to zase o zákonech a o blbech, jenž o tom rozhodují. Ropa za poslední dobu klesla skoro na polovinu, ale PHM ne! Jak to?Kde udělali soudruzi v NDR chybu??

Měli jsme tu na rozdíl od rakušáků 40 let bolševiky, proto je naše životní úroveň poloviční. Mají troj-čtyřnásobné platy, ale zase je tam docela draho, ale třeba ta tvoje slavná PHM je pro ně asi to, jako by u nás stála nafta 18kč..


Nepřihlášený uživatel

#21108 Re:

2014-12-02 07:58

#21095: -  

 Odpovím ti na 2.část dotazu.

Nebýt Reagana mudrovali by tu ještě pořád Jakeš a Bilak. Ač herec, byl zdatným politikem, který se uměl dohodnout s Gorbačevem.

srdíčko

#21109

2014-12-02 07:58

Proboha, co je ten Veleba zač? Chová se jak milenec, který zuby nehty chrání svojí milenku!!! Je směšný, copak to nevidí? Zastávat se takového člověka, to opravdu nemůže dělat nikdo, kdo má všech pět pohromadě.  


Nepřihlášený uživatel

#21110

2014-12-02 08:01

Děkuji všem organizátorům petice za jejich úsilí!

Nepřihlášený uživatel

#21111 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-02 08:08

#21098: - Re: Re: Re: Re:  

 Pro vaše info (PHM).

Jezdím do Polska a tam klesla cena benzínu 95 během měsíce a půl až o 0,87  PLN = cca 6 CZK. Tam trh a prodejci reagují na klesající cenu ropy. U nás si nacpávají kapsy před Vánocemi a zdůvodňují to nakoupenými zásobami. Předpokládám, že jim zásoby vydrží až do zdražení ropy na světovém trhu. Pak rychle přirazí a cena bude okolo 43 CZK.

Sakuranbo

#21112 Koukám že tady začaly řádit zeman-ovce řízené soudruhem ovčáčkem čtveráčkem

2014-12-02 08:16

"Co si to dovolujete stěžovat si, že je prezident hulvát a ožrala? Proč si nestěžujete na něco jiného?"

"Třeba na to, jaké jsou platy politiků, že si Petr Nečas koupil nové auto, nebo že není všude na světě mír?"

Nebo třeba na cokoliv jiného, co by tomu sebestřednému násoskovi bylo příjemnější...

 

Roman Skácel
Hodonín

#21113 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-02 08:23

#20982: - Re: Re: Re: Re:  

Lžete.

Ukrajina je aktuálně deklarativně a smluvě Neutrální republikou, neutralita je součástí její ústavy. Ukrajina je ústavní státností.

Už z toho zřetelně vyplývá, že není možné její území napadnout žádnou z mocností, které byly signatářem tzv. Smlouvy o denuklearizaci Ukrajiny, kterou samozřejmě podepsalo i Rusko (aby si mohlo odvézt celý jaderný arzenál, umístěný na ukrajinském území po rozpadu SSSR). V této smlouvě je definována nedotknutelnost státní celistvosti Ukrajiny, také to, že Ukrajina bude mít pouze malou obrannou armádu.

Je vyloučeno, aby na straně ukrajinské armády bojovali cizí státní příslušníci a už vůbec není snadné neutrální Ukrajinu vyzbrojit, když smlouva definuje její národní ozbrojené síly, jako "nezbytné obranné". A nemít Ukrajina za souseda Rusko, asi by ani armádu nepotřebovala...

Aby bylo možné Ukrajinu ozbrojit, nebo jí vojensky pomoci, bylo by nezbytné aby Rusko deklarovalo, že proti Ukrajině vede válku. Tohle ale deklarovat není možné, jen stěží by to Putin v Rusku mohl ustát, ale pravda stejně vyjde najevo i v Rusku a pak uvidíme, co zbude z Putina. Zajatí Rusové, vojáci ruské armády, byli údajně na dovolené a tak si zašli zaválčit do sousedního státu (jde už o stovky dokladovaných případů), ostatní Rusové na straně tzv. separatistů, jsou údajně Rusové z pohraničí, kteří se už "nemohli dívat" na trýznění ruzkojazyčného obyvatelstva ukrajinskou "teroristickou" vládou. Tolik Lavrov.

NATO tvrdí, že je na východě Ukrajiny přibližně 20-30 tis. ruských vojáků, plně ozbrojených nejmodernější technikou, s dokonalým velitelským sborem a zřetelně logisticky i zpravodajsky zajištěných z Ruska...

Aby bylo zcela jasno, aktuálně je pravdou to, že Rusko de facto anektovalo Krym a obsadilo ho už cca 60-80 tis. vojáky. Dále "odebralo" Ukrajině celou její černomořskou flotilu a všechny vojenské základny Ukrajiny na Krymu.

Bez ruské pomoci v oblasti výzbroje, výstroje, munice, velitelů a vojáků, by už nejméně tři měsíce na východní Ukrajině žádná válka být ani nemohla, tzv. separatisté by už dávno neměli ani čím střílet, a pokud by je nepostřílela pravidelná ukrajinská armáda, asi by už dávno pochcípali hlady. Ukrajinští separatisté (kteří ještě v armádě "ukrajinských vzbouřenců" vůbec zbyli) jsou tak ze všeho nejvíc ukrajinskými vlastizrádci a mají na svědomí dokonalou demolici nejprůmyslovější část Ukrajiny. Efektivnější průmyslovou sabotáž nadnárodního charakteru nepředvedli na Ukrajině snad ani fašisté za 2.SV...

Rusové musí připojit Krym pozemně, tedy s možností dodávání všeho potřebného po silnicích a železnici, Krym s cca 2,3M obyvatel je nesoběstačný i ve spotřebě pitné vody, o potravinách, palivech a energiích ani nemluvě. Je to ze všeho nejvíc turistická destinace, což anexí Ruska taky zhaslo, takže ekonomicky je to aktuálně dokonalá troska (a ruské pyrrhovo vítězství), kterou zásobovat a živit bude muset Kreml a už se na to těším, jat to budou zvládat po moři, přes Kerčský průliv, kde není možná lodní přeprava ani denně, z povětrnostních důvodů, terminály na ruské i krymsklé straně mají asi jen poloviční kapacitu potřebnou pro zásobování Krymu. Očekávejme potíže v zásobování a vcelku solidní humanitární krizi už na jaře a v létě příštího roku...

P.S. Doporučuji Vám nejdříve zjistit si informace, než budete občany ČR posílat do války na Ukrajině. Ostatně na Ukrajině je aktuálně válka mezi Ruskem a Ukrajinou, pokud by se Rusku destabilizace podařila (i díky tomu, že by tam bojovalo spousta lidí odkudkoli za cokoli) a na Ukrajině by vypukla skutečná OBČANSKÁ VÁLKA (podobná té v Sýrii), neměla by EU vůbec žádnou šanci něco takového humanitárně zvládnout, žije tam 43M lidí a Ukrajina je aktuálně na hraně státního defaultu, též z důvodu ztráty průmyslových celků na východní Ukrajině...

P.P.S. Případná občanská válka na Ukrajině více než hrozí a podle mě je právě to cílem Putina a jeho kremelské kliky, včetně plné podpory Zemana a nepřímo též naší vlády, aktuálně dokonale levicově prorusky oportunistické vůči zájmům EU. Pokud se to stane, mezinárodní situace se stane velmi kritickou a za hranicemi EU a NATO by byla dokonale nečitelná superkritická válečná situace (ve válce by byly s jistotou i jaderné mocnosti), která by se už dotýkala každopádně i Vás a mě osobně.

P.P.P.S. Ukrajina je aktuálně velkým významně trhavinami nacpaným domkem mezi dvěma plně obydlenými činžáky s různou politickou polaritou, u jehož plotu pobíhá obyvatel východního chaosčinžáku Putin s lukem...

...a domek Ukrajinu ostřeluje zápalnými šípy...

Pozor na to, co kdo chceme, mohlo by se stát, že bychom pak nestihli už ani litovat...


Nepřihlášený uživatel

#21114

2014-12-02 08:24

priority mého nechutenství
1. neohrabanost a vulgarita jeho vystupování hraničící až se zlobou a lstivostí - naprosto nepřijatelné pro funkci prezidenta

2. Jeho neústavní vystupování - ústava implicitně předpokládá i jisté morální zábrany a sebereflexi. Nelze se chovat stylem, co není psáno - je dáno!

3. Zahraniční politika - nechci ji hodnotit černobíle, protože jsem si vědom toho, že nemáme informace pro jednoznačné posouzení. Jiná věc je samozřejmě soulad jeho výroků s výroky vlády. On je sice dle ústavy za svá jednání neodpovědný, ale měl by zachovávat vládní linii. Koneckonců i předešlí prezidenti tlachali a jednali jinak, než ministerstvo zahraničí (vláda).

hobitik

#21115

2014-12-02 08:27

 Naši předci si mohli vážit Masaryka, my jsme si mohli vážit Havla.

Klaus naší položil republiku do žebrácké kolébky a Zeman ji v té kolébce podržel a navrch přidal velmi, velmi ostudný kabát. 

Vláda si z této republiky a nás Všech udělala dojnou krávu a hlavní hlava státu ani my občané s tím neuděláme nic ...

Kolik důchodců v této republice má na ovoce, na maso a pod. - většina jich přežívá na chlebu s margarínem o důstojném životě si mohou nechat zdát a nebo se na něj podívat v amerických seriálech.

Kolika dětem mohou rodiče koupit dostatek ovoce, mléčných výrobků, kvalitní boty, zaplatit jim kroužky, aby uměly víc než základní školní výuku a mohli se rozvíjet ve svých schopnostech? Vzít je do zoologické zahrady a nebo na pout a nemuset na to nejdříve našetřit? atd.

Střední generace lidí - kolik z nás jde a bez problémů zaplatí složenky aniž by čekala na výplatu, vyjede si na výlet po republice a nepočítá spotřebu benzínu, nebojí se otevřít neznámou obálku aby v ní nebylo ,,zaplat nebo..." 

Na co má a jak žijí naši přední představilelé s naší hlavou státu???

KDE JE DŮSTOJNOST A NORMÁLNOST!?!?!

 

 


Nepřihlášený uživatel

#21116 Re: Re: Proto není vůbec přehnané, že to na Hradě vypadá jak za Gottwalda.....

2014-12-02 08:33


Nepřihlášený uživatel

#21117 Re: Re:

2014-12-02 08:34

#21108: - Re:  

 Ronald Reagan, nejlepší prezident v novodobé historii USA.


Nepřihlášený uživatel

#21118 V Brně cca 100 a v Praze se vás slezlo cca tři stovky.

2014-12-02 08:35

Nebýt tam novináři, kterých tam bylo více jak vás,  tak si vás nikdo ani nevšiml.  8-D


Nepřihlášený uživatel

#21119

2014-12-02 08:37

Dobrá akce! Držím palce!

Nepřihlášený uživatel

#21120

2014-12-02 08:37

Platfusák by se měl vrátit na svoji divočinu-Vysočinu.


Nepřihlášený uživatel

#21121 Re: V Brně cca 100 a v Praze se vás slezlo cca tři stovky.

2014-12-02 08:40

#21118: - V Brně cca 100 a v Praze se vás slezlo cca tři stovky. 

 Tebe vyloženě sere, že máte jenom 20 tisíc duší?Je to tak?


Nepřihlášený uživatel

#21122 Re: V Brně cca 100 a v Praze se vás slezlo cca tři stovky.

2014-12-02 08:43

#21118: - V Brně cca 100 a v Praze se vás slezlo cca tři stovky. 

 Ale ani Vás jsem v Brně neviděla - že byste se předvedl se zelenou kartou - Hrdino!


Nepřihlášený uživatel

#21123 Re: Re: Proto není vůbec přehnané, že to na Hradě vypadá jak za Gottwalda.....

2014-12-02 08:43


Nepřihlášený uživatel

#21124 HAŠEK VČERA DOST

2014-12-02 08:44

 PODLEJZAL OŽRALKOVI 

VÍCE A VÍCE AŽ MU VLEZL CELÝ HAŠEK DO PRDELE,ŠVEJK JEDEN


Nepřihlášený uživatel

#21125 Re: Re: V Brně cca 100 a v Praze se vás slezlo cca tři stovky.

2014-12-02 08:45

#21122: - Re: V Brně cca 100 a v Praze se vás slezlo cca tři stovky. 

 To bude tím, že ctím demokracii a demokratické volby a ne řvaní na ulici.