MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Stepca

#20944 Čína a Tibet , Turecko

2014-12-01 19:53

Mimochodem, vy všichni co kritizujete Zemana za Čínu a Tibet, řekněte mi, proč USA nevadí komunistický režim v Číně? Teda aspoň já nemám pocit, že by USA nějak sankcionovaly Čínu za porušování lidských práv. -:D Vzhledem k tomu, jak se americké firmy předhánějí, aby mohly na čínském trhu podnikat. -:))

Nechce se mi věřit, že je to proto, že Obama není český prezident. -:)

A taky si porovnojte turecký a ruský režim. Že by se turecký prezident Ergogan staral o dodržování demokratický principů? -:D Nestará se. Ale nikdo Turecko nesankcionuje, protože je součástí NATO.  Kdyby SKUTEČNĚ západní země chtěly pomoci Ukrajině, tak už tam poslaly "dobrovolníky" i s výzbrojí, jako to dělá Rusko.

Že by to vyeskalovalo napětí? No a? Každý trochu normálně myslící člověk ví, že sankce poškozují obě strany. Že padá rubl? Aby nepadal, když většina světových burz, včetně největší v N. Y. je na Západě. Výsledkem sankcí bude, že technologie, k nimž nemají teď Rusové přístup prostě jednoduše okopírují, jako to dělaj Číňani.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#20946 Re: Čína a Tibet , Turecko

2014-12-01 19:59:00

#20944: Stepca - Čína a Tibet , Turecko 

 Vždyť to Rusové dělají už odjakživa.


Nepřihlášený uživatel

#20964 Re: Čína a Tibet , Turecko

2014-12-01 20:46:58

#20944: Stepca - Čína a Tibet , Turecko 

 No asi proto Cine Obama vmeta jeji porusovani lidskych prav,prijima disidenty,hosti dalajlamu a kritizuje ji za podporovani hackeru.

Skutecne,je uplne stejny jako vlezdoprdelka Zeman...))))))))