MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Stepca

#20885 Pokrytectví

2014-12-01 18:56

Dobrý den,

souhlasím s tím, že prezident by neměl mluvit sprostě. Může mi ale někdo z vás sdělit, kde protestoval proti exministrům Kalouskovi a Schwarzerbergovi a expremiérovi Topolánkovi, když oni mluvili jako členové vlády sprostě resp. v případě pana Topolánka ukázal vulgární gesto? Nevím o tom, že by dnešní kritici prezidenta organizovali a podepisovali petice v případě těchto pravicových politiků. První dva jmenovaní jsou stejně jako prezident ústavní činitelé (pan Topolánek jím byl), takže mezi nimi a prezidentem není  v tomto rozdíl. Nebo mi snad chcete tvrdit, že prezident sprostě mluvit nesmí a ministr resp. premiér ano? Demonstrace kolem 17. listopadu, na nichž se vyjadřoval nesouhlas s vulgaritami presidenta jsem chápal, tohle je, ale podle mě už čiré pokrytectví, protože jeho odpůrci by jej kritizovali, ať by se choval, jak by se choval.

A jestli vám to nedošlo prezidentům postoj k Rusku a Číně je čistě pragmatický. Jde mu o to, aby se České republiky buď sankce vůbec nedotkly anebo minimálně. A pokud jde o Čínu, aby čeští podnikatelé mohli vyvážet do Číny a nabrat tak nové zaměstnance. Silně pochybuji, že pro mlčící většinu, která má podprůměrný nebo průměrný příjem jsou lidská práva v Tibetu nebo přitomnost ruských vojáků na Ukrajině důležitější než, zda-li mají peníze na zaplacení běžných nákladů, jako je např. vodné, stočné, elektřina, jídlo atd.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#20892 Re: Pokrytectví

2014-12-01 19:00:25

#20885: Stepca - Pokrytectví 

 Tak ja prave tomu chovani presidenta rikam pokrytecke. A stydim se za nej,ne za sebe. Alkohol je spatny radce a absence moralky a ucty jakbysmet.


Nepřihlášený uživatel

#20893 Re: Pokrytectví

2014-12-01 19:01:15

#20885: Stepca - Pokrytectví 

 Bohužel lidských práv a svobody se prostě člověk nenají, ale na to studenti přijdou až se budou někdy živit sami. Jestli vůbec někdy budou pracovat.