MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#19787 Re: Re: Re: Re: To je logické, že se shoda hledá obtížně :-)

2014-11-29 20:10

#19782: Roman Skácel - Re: Re: Re: To je logické, že se shoda hledá obtížně :-) 

 Velmi přeháníte, když tvrdíte, že jedinou pohnutkou pro jeho "oplzlost" :-) byla podpora Putinovy. Miloš Zeman je mnohovrstvý zvrhlík, ten nic nedělá jen tak prvoplánovitě. Důvodů bylo hned několik, např. odradit kohokoliv jen trochu slušného v politice, aby s ním stoupl na jedno podium, byla tam jistě i relativizace oplzlostí jeho povedené porno dcerunky, je tam samozřejmě to co skutečně deklaroval útok na pana Schwarzenberga a zprostředkovaně na TOP a jejich voliče a možná by se našlo i něco dalšího, mimo to, že tím obecně relativizoval hodnoty a hladil taktkéž bolševického nácka Putina. 

Odpovědi

Roman Skácel
Hodonín

#19802 Re: Re: Re: Re: Re: To je logické, že se shoda hledá obtížně :-)

2014-11-29 20:34:57

#19787: - Re: Re: Re: Re: To je logické, že se shoda hledá obtížně :-) 

Já přece netvrdím, že pohnutkou pro Zemanovi vulgarity byla podpora Putinovi. Jen se domnívám, že ta vulgarita souvisí s jeho obsesivním chováním obecně. 

Neumím si představit, jak by mohl Zeman Pussy Riot uškodit, podle mě jim udělal pouze super skvělé PR v naší zemi, lepší reklamu by nemohla tato kapela dostat ani za miliony. Aby Putinovi opravdu pomohl, musel přitom být vulgární, jinak by si toho nikdo ani nevšiml a je mi jasné, že to nepřipravoval, jen to prostě najednou bylo neodolatelně nutkavé a tak vulgarismy použil. Důsledky neměl šanci ani domyslet, tímto zasáhl mnoho svých vstoupenců rovnou do živého, ty ostatní by musel zabít, aby mu to neodpustili... 

Nebudu soudit Zemanovu dceru, neznám ji.

Souhlasím s hodnocením předvolebních praktik, jako politicky nejšpinavějších možných, je mi líto, že to nejen přehlédlo, ale dokonce většinou i chtělo vidět 2,7 milionu oprávněných českých voličů. Tohle je pro mě důležitá informace, to ostatní není tak důležité.

Nemusíte mi rozumět, netrvám na tom, ale vím jistě proč na tomto tématu jsem...