MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Aseanad

#19766 Re: Nejdříve vy nebetyčný blb zdůvodněte, proč jste volil komunistického nácka Miloše Zemana a pak s

2014-11-29 19:34

#19761: - Nejdříve vy nebetyčný blb zdůvodněte, proč jste volil komunistického nácka Miloše Zemana a pak se... 

 On se někdo navážel do Havla? Mě je úplně ukradenej tehle humanitární bombardista. Já jen pojmenoval skupinu lidí co by rádi pomoci ulice prosazovali svoje cíle. Počkejte si na pres. volby 2018.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#19770 Petice, občanská neposlušnost jsou v demokracii aktivity chráněny dokonce zákonem.....

2014-11-29 19:41:42

#19766: Aseanad - Re: Nejdříve vy nebetyčný blb zdůvodněte, proč jste volil komunistického nácka Miloše Zemana a pak s 

 ....tedy není potřeba je jakkoliv dehonestovat, nakonec svoboda od bolševiků se tvořila na ulici a Miloš Zeman je dokonce bolševický nácek, tedy je logické, že budou petice i občanská neposlušnost v ulicích. 

Je to logické mimo jiné proto, že dnes už dokonce ani jeho voliči neví proč jej volili a je velmi pravděpodobné, že ony stovky milonů, které utratil za kampaň a získávání oněch 50 000 nutných podpisů aby vůbec mohl kandidovat naprosto mimo Volební účet, je ošklivě zmanipulovaly. Miloš Zeman je děsivě podvedli v kampani nestoudně lhal prakticky o všem o jeho týmu, o jeho působení v politice, o politických oponentech o jeho financování atd. atd. přitom přesně toto Zákon o volbě prezidenta explicitně zapovídá. 

Miloš Zeman tím, že porušoval Zákon o přímé volbě snad ve všech jeho klíčových bodech jednal jako ten nejhorší zločinec typicky tak jednají komunisté a nacisté, když získávají moc. Proto je dnes obtížné i pro jeho voliče se rozhodnout, jestli jej volili proto, že je to komunsita nebo proto, že je to nácek.