MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#19620 Re: Re: Rozdíl mezi námi je v komplexním pohledu na člověka.....

2014-11-29 13:46

#19585: Roman Skácel - Re: Rozdíl mezi námi je v komplexním pohledu na člověka..... 

  Možná vzdělané, ale jinak blbé krávy šli do kostela stupidně urážet Bohorodíčku. Kdyby urazili v mešitě alláha, muslimové by je zabili. Ruské úřady je zašily do basy, akorát Putin, aby ukázal že se on osobně tolik neurazil je amnestoval.(Že by to udělal pod tlakem médií je volovina). Že byly krávy v lochu dva roky a že je to moc tvrdé? A to měly úřady dovolit dělat dementní hardcore koncerty pak už v chrámu obden kýmkoli kdo má díru v zadku a ignorovat ponížení důstojnosti pravoslavných věřících? Nebyl ten trest adekvátní reakcí?

Chcede dělat z výtržnic disidentky (možná pouze zpívaly, ale odporné urážky BOHORODIČKY hlavně jestli to taky někomu nedošlo vy prokatoličtí intelektuálové), disidentky na úrovni Václava Havla? Tak si tu kapelu vyhledejte na servru www.karaoketexty.cz, youtube.com, uwall.tv nebo jinde a pusťe si tu nádheru. Jak duchaplné a inteligentní bylo tohle hrát v chrámu. 

Odpovědi

Roman Skácel
Hodonín

#19716 Re: Re: Re: Rozdíl mezi námi je v komplexním pohledu na člověka.....

2014-11-29 18:11:00

#19620: - Re: Re: Rozdíl mezi námi je v komplexním pohledu na člověka..... 

Nechci dělat z výtržnic Pussy Riot disidentky, to za mě přece už dávno udělal Evropský parlament, který je navrhl v roce 2012 na Sacharovovu cenu, jsou držitelkami i jiných uznání a především, já nepochybuji o tom, že to DISIDENTKY jsou, tohle je totiž nemožné popřít...

Jejich disent je prostě šílený a na samé hraně lidské důstojnosti, ostatně asi stejně, jako život lidí v "demokratickém Rusku", na hrubý pytel se dává ta nejhrubší záplata. Nebojte se, znám jejich dílo už dva roky, dokonce jsem si jejich "album písní" pustil celé, jinak bych ho jen stěží mohl posoudit, a co Vy, jen jste se šel mrknout na super fotogalerii, kterou Vám doporučil osobně prezident naší republiky...?

Stačí, když mi jen odpovíte na otázku, proč Zeman musel na takový hudební a morální brak upozorňovat českou veřejnost, vše v přímém přenosu Radiožurnálu, velmi vulgárně a ještě přitom LHÁT, co obsahují texty této kapely? Proč lhal o tom, co texty obsahují? Protože to ani neslyšel, když rusky umí? Je tedy zpochybnitelné, že se na tuto pasáž z vysílání Hovorů z Lán nepřipravil?

A proč se Zeman alespoň neomluvil, když vyšlo najevo, že lhal, byl vulgární a politicky byly jeho výroky každopádně přinejmenším hloupé? 

Uvažujte, než sem budete zase něco smolit.