MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#19546 To, že Zeman ukázal nafukovací člun a přitom utratil za kampaň spíše stovky milionů korun.....

2014-11-29 10:31

#19541: ing. Novotny - Re: Re: Re: Začátky totalit spočívají v dehonestací lidí..... 

 ...je věc, kterou selektivně pomíjíte. Stejěn tak pomíjíte jeho podivné lhaní o privatizaci MUS kde byla ukradena hotovost! v objemu 15 mld., neboť MUS měla hotovost na rekultivaci a společnost něměla žádné dluhy a navíc měla aktiva v podobě strojů v cenách miliard a lidí a uhlí. Toto Miloš Zeman "vyměnil" za 650 mil. pro stát, tedy kde je oněch 15 mld.? Aktuálně ve Švýcarsku, ale privatizace proběhla 1999 a tedy je někde spousta peněz výnosů z této tresné činnosti. 

Co se týče všech ostatních kauz o kterých se lze bavit jednotlivě i celkově, je otázka jak o nich tedy diskutovat. 

Z mého pohledu to byla právě Nečasova vláda, která byla vůbec úplně první v které si ministr vnitra nenechal reportovat otevřené politické kauzy, jak to dělali jeho předchůdci. Byla to první vláda, která přestala ovládat státní zástupce a tedy byla to vláda a především morální autorita Karla Schwarzenberga, která ukázala jak může fungovat demokracie a jak se v demokracii sdílí moc. 

Přes veškeré šetřené kauzy a z mého pohledu některé velmi podivné, např. informační systém na MPSV, kde si OK systém za údržbu existujícího systému účtoval 500 mil/rok a Šiška s Drábkem postavili systém v kterém se rok procesovalo za 200 mil. korun, je aktuálně stav, že policie, státní zástupci mohou konat svobodně. Problém ale dnes vidím s osobou Chovance a řekl bych že v kombinaci Zeman-Chovanec a schůzka Zeman-Ištván se věci bohužel opět mění k horšímu. 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#19584 Re: To, že Zeman ukázal nafukovací člun a přitom utratil za kampaň spíše stovky milionů korun.....

2014-11-29 11:51:24


Nepřihlášený uživatel

#19629 Re: To, že Zeman ukázal nafukovací člun a přitom utratil za kampaň spíše stovky milionů korun.....

2014-11-29 13:58:13