MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#19535 Hledat pozitiva v negativech je jistě možné, leč je taková aktivita do jisté míry revoluční.....

2014-11-29 09:59

#19525: Roman Skácel - Re:  

 ....a to není věc nějak extra pozitivní.  Na druhou stranu, je situace revoluční proto, že je situace na Hradě opravdu velmi nebezpečná. Léčbou Zemanem bych to nenazýval ani náhodou, je to spíše projev toho, že si velká část občanů již nechce nechat ukrást svobodu a veřejný prostor, ten je občanů, politika je totiž jen jednou součástí veřejného prostoru a politika dokonce musí na veřejný prostor reagovat, pokud se nechce dostat do izolace, jako se děje totalitním zločincům. 

Bohužel průběh volební kampaně, nedodržení Zákona o volbě prezidenta ve fatálních bodech - lhaní, financování a délce Miloše Zemanem nasvědčuje tomu, že nelze jeho zvolení nazvat zvolení "českým lidem" (nerad mluvím za druhé, vyjadřuji jen svůj názor) ale zmanipulovanou volbou - tedy voliči byli Zemanem podvedeni z mého pohledu neboť nebyly doddržen Zákon o volbě prezidenta. Zdráhám se tedy takovou volbu nazvat volbou "českým lidem". 

Zároveň vám ale ani v nejmenším nechci brát optimismu a už vůbec nebýt vůči vám v nějaké umělé opozici :-). Navíc jak vidno, jsem se toho napsal zbytečně mnoho, což už samo o sobě značí jistou argumentační nedostatečnost :-). 

 

Léčba Zemanem není Léčbou neklidem, bohužel. 

Odpovědi

Roman Skácel
Hodonín

#19547 Re: Hledat pozitiva v negativech je jistě možné, leč je taková aktivita do jisté míry revoluční.....

2014-11-29 10:34:24

#19535: - Hledat pozitiva v negativech je jistě možné, leč je taková aktivita do jisté míry revoluční..... 

Nebojte, mě můj Optimismus vzít nemůžete, přestože se spíš považuji za Skeptika, než za Optimistu, ale dík, občas jako Optimista působím i svojí Skepsí, hlavně na Pesimisty svou negací, jejich negativních negací...

Když nic jiného, Vaše příspěvky jsou a vždy byly Názorem, poněkud nepřímočaře nesebevědomými, a zamlženými, ale opravdu názory (dejte si aspoň nějaký nick, umím už číst Vás styl, ale je to tu samý anonym a není to pro mě jednoduché). Situace na pražském Hradě není ani Nebezpečná (demokracii), ani Revoluční, protože Zeman není Gottwald, zatím se mu jen podobá, jak jen dokáže, ale sám to asi ihned odmítne, protože se vidí spíš jako W. Churchill. Rozumíte?

Co se stane, když elektricky přepólujete celý neukostřený střídavý elektricky vodivý systém? A v domění, že jsme přepólováním systému v bezpečí držíte přitom i nadále oba dráty pod proudem...?

Premiérová přímá voba prezidenta byla v této zemi "socialistickým referendem", protože nikdo ze skutečných demokratických kandidátů nedokázal pobrat, že tomu tak být po 20 letech od sametové revoluce UŽ být nemůže, ti příští už budou chytřejší...

P.S. Máme, co jsme chtěli, kromě Klause si škrtnul i Zeman a ještě bude škrtat, co jen mu to síly umožní, sirkami mezi sudy plnými dynamitu. To je celý on, když tak vymění krabičku sirek a dá se do práce znovu, Dynamit čeká, ...že?

P.P.S. Zaručuji Vám, Zeman oheň nakonec nedá a že už může on i my stříhat metr ke chvíli, kdy si už ani NEŠKRTNE a "Bůh" ho pak zbytek života ochraňuj před svým Národem, jemuž se zpronevěřil. Bude se dovídat denně, jakou a čeho se stal IKONOU, kde pak budou jeho vstupenci, podoben Jakešovi se naučí chodit místo lesů spíše kanálem.

Ať žije Zeman předlouho...!

A tohle je to, co nás LÉČÍ, on totiž má aktuálně MOC alespoň v tom, že námi je nezpochybnitelně nemožné ho od jeho NEmoci demontovat...