MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#19526 Re: Začátky totalit spočívají v dehonestací lidí.....

2014-11-29 09:30

#19520: - Začátky totalit spočívají v dehonestací lidí..... 

Je to marne, je to marne, je to marne.  Fanaticti podporovetele Zemana nemaji zadne argumenty, ktere by hovorily v jeho prospech.  Pokud by je meli, tak nas budou na techto strankach presvedcovat a hajit svoji pravdu. Takto jim zbyva jen stale dokola papouskovat par omletych frazi.


Nepřihlášený uživatel

#19527 Představu, že měl Miloš Zeman ideály (politický azimut) při vstupu do politiky s vámi nesdílím....

2014-11-29 09:41

#19522: Roman Skácel - Re: Je přehnané tvrdit, že je Zeman dokonalým obrazem "své" země..... 

 ....veimi by mne zajímalo, čím takovou věc chcete doložit. 

Myslím si, že dokážu děleko snadněji než "zemanův politický azimut" doložit, že Zeman by byl klidně pravičákem, pokud by existoval prostor na získání moci pravicovými názory. Nemá "azimut" má touhu po moci a bohužel jakousí zvrácenou touhu, tuto moc zneužívat pro získávání ještě větší moci. 

Doložit to lze např. důsledky doby, kdy byl v pozici premiéra - Gross vážně poškodil vtahy s USA, které dodnes do ĆR nedodávají zpravodajské informace, neboť spojené státy po  Jakubíkovi na ministerstvu vnitra již našim zpravodajským službám nedůvěřují. 

Těžce poškodil stát zdvojnásobením státního dluhu za 4 roky a masivní nezaměstnaností, které toto zadlužování provázela. Zadlužovat chudé je vůbec to nejasociálnější jednání, kterého se lze dopustit a to Miloš Zeman bohužel realizoval. 

Věc shledávám bohužel daleko vážnější, než že by byl Zeman "jen popletený" a to nejen proto, jakou bandou zločinců se obklopil o své vlastní vůli. 


Nepřihlášený uživatel

#19528 Re: Re: Začátky totalit spočívají v dehonestací lidí.....

2014-11-29 09:43

#19526: - Re: Začátky totalit spočívají v dehonestací lidí..... 

 Oni ve skutečnosti nemají ani fráze, ve skutečnosti jen a jen napadají diskutující a co je horší, napadají občanskou aktivitu, která bohužel má argumenty na kritiku Miloše Zemana a to je děsivá věc, neboť tímto způsobem začíná totalita. 


Nepřihlášený uživatel

#19529

2014-11-29 09:43

Myslím, že každý soudný člověk tuto petici podepíše.. Při počtu našich prezidentů a ne vždy dobrých je pan Zeman suverénně na špici. Šílená ostuda nás všech.
Roman Skácel
Hodonín

#19530 Re: Šišlavý blb Kmoníček je sice blb, ale bohužel, jeho vyjádření je děsivé....

2014-11-29 09:43

#19503: - Šišlavý blb Kmoníček je sice blb, ale bohužel, jeho vyjádření je děsivé.... 

Už od chvil tiskové konference s panem Ovčáčkem, po "ku*dovsky dobrém Radiožurnálu", jsem se ptal na této diskuzi sám sebe (i když veřejně), proč člověk (nezpochybnitelných) kvalit Jiřího Ovčáčka musí nezbytně "lokajsky" sloužit svým intelektem člověku, jako je Zeman, zda je to z důvodu příjmů, nebo snahy o zviditelnění se a zda nepřijde logicky brzy ten správný okamžik, aby se sám sebe zeptal, zda i nadále MUSÍ...

P.S. Kdyby na má slova alespoň nedocházelo tak brzy, když hájit vulgární pitomosti politického hlupáka, dokonale břitkým intelektem je totéž, jako laserovým mečem a lasery hájit křováka, je tak omračujícím způsobem nepřehlédnutelné, že se to blíží paradoxu. Blba by měl hájit Pitomec, si myslím, jako kdysi za socialismu, aby byli vstoupenci schopni aspoň uvěřit svým očím a uším...

Co bude následovat?

Můžeme se těšit, had se začíná požírat tím, že se se vší "zoufalou polickou rozhodností" zakousl do svého vlastního ocasu a bude pokračovat, dokud se nedožere až k srdci...

P.P.S. To mi řekněte a rozumně vysvětlete, KDO JINÝ by mohl ZAVINIT brutální propad preferencí Zemana, co prezidenta ČR, nejvyššího ústavního činitele, z 58% na 37% (když to už níž nikdy nemůže jít s ohledem na "politicky totálně socialistický" polštář v této zemi), než jeho politicky zoufale inteligentní rétorický "osobní strážce"?

To nedáte... :-)

P.P.P.S. Jakeš aspoň UMĚL zmizet sám, jako ta pára nad hrncem a nebyl už pak ani moc trapný, protože nikoho, kdo se nechtěl politikou moc dobře bavit, příliš nezajímal... 


Nepřihlášený uživatel

#19531

2014-11-29 09:44

Pan Zeman zneuctil svým sklonem k alkoholu státní korunovační klenoty a ke všemu se nezachoval jako chlap, schovával svůj skutek za virózu. Takto by se pan Havel, či pan Masaryk nikdy nezachoval. PH


Nepřihlášený uživatel

#19532

2014-11-29 09:47

Sice to není tak jednoduché ho odvolat, ale myslím si, že by někdo měl mít zdravý rozum a skončit toto období plné trapasů a amatérských vystoupení - viz jeho angličtina apod.Je to nejhorší prezident, kterého jsme měli. Klus sice kradl průpisky, ale byl to člověk na úrovni. Což se tomto křaku opravdu říci nedá. Podepíši vše, jan aby zmizel.

Nepřihlášený uživatel

#19533

2014-11-29 09:53

Souhlasím s peticí a uvedenými argumenty.
ing. Novotny

#19534 Pane Skacel, Re: Re: Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec

2014-11-29 09:57

#7286: Roman Skácel - Re: Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec 

 Pane Skacel, to co tady písete je cirá theorie.....vlastne ani to ne , to jsou spís nesplnitelná práni. Nenapsal jste vubec nic konkretního, jak si predstavujete tu vytouzenou politiku. Jake "moudré východisko " byste navrhoval, koho byste chtel volit jako alternativu?Co jste chtel rict tim, ze jste optimista , ale skeptik. Vzdyt si to preci odporuje!!!!:-)Zkuste se nekdy podivat na FB stranky Úsvitu prime demokracie , nebo na Okamuruv FB a zapomente na ty nalepky, ktere mu dali prave ti, kteri s vámi " mocensky manipuluji"!!!!Mozna ze najdete konecne smer, ktery byste mohl podporit!!!TOP09 s ospalým Knizetem a podvodnikem Kalouskem nam urcite nic nového neukází!!!!


Nepřihlášený uživatel

#19535 Hledat pozitiva v negativech je jistě možné, leč je taková aktivita do jisté míry revoluční.....

2014-11-29 09:59

#19525: Roman Skácel - Re:  

 ....a to není věc nějak extra pozitivní.  Na druhou stranu, je situace revoluční proto, že je situace na Hradě opravdu velmi nebezpečná. Léčbou Zemanem bych to nenazýval ani náhodou, je to spíše projev toho, že si velká část občanů již nechce nechat ukrást svobodu a veřejný prostor, ten je občanů, politika je totiž jen jednou součástí veřejného prostoru a politika dokonce musí na veřejný prostor reagovat, pokud se nechce dostat do izolace, jako se děje totalitním zločincům. 

Bohužel průběh volební kampaně, nedodržení Zákona o volbě prezidenta ve fatálních bodech - lhaní, financování a délce Miloše Zemanem nasvědčuje tomu, že nelze jeho zvolení nazvat zvolení "českým lidem" (nerad mluvím za druhé, vyjadřuji jen svůj názor) ale zmanipulovanou volbou - tedy voliči byli Zemanem podvedeni z mého pohledu neboť nebyly doddržen Zákon o volbě prezidenta. Zdráhám se tedy takovou volbu nazvat volbou "českým lidem". 

Zároveň vám ale ani v nejmenším nechci brát optimismu a už vůbec nebýt vůči vám v nějaké umělé opozici :-). Navíc jak vidno, jsem se toho napsal zbytečně mnoho, což už samo o sobě značí jistou argumentační nedostatečnost :-). 

 

Léčba Zemanem není Léčbou neklidem, bohužel. 


Nepřihlášený uživatel

#19536 Co nového byste od konzervativní strany očekával :-)?

2014-11-29 10:02

#19534: ing. Novotny - Pane Skacel, Re: Re: Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec 

 Okamura se bohužel mnohorkát projevil jako blázen, byť jistě prvky přímé demokracie ve všudepřítomné elektronické síti mají svůj smysl. 

Na druhou stranu je dobré se podívat, co uděla opravdu nebetyčný blb Krása s S-kartou, což byl bez nejmenších pochybností obrovský krok kupředu v elektronizaci státní správy a je jednoznačné, že pokud tato vláda přežije do konce svého období, že s obdobou s-karet příjde, bohužel již nabídka z businessu nebude zdaleka tak velkorysá. 


Nepřihlášený uživatel

#19537 Re:

2014-11-29 10:04

#19531: -  

 Ach jo, prezidentova slavna virozka. Divite se jeho slabosti pro Rusko?  Vzdyt byl opravdu OZRALY, JAK CARSKY DUSTOJNIK.  Jeden z tymu jeho osobnich lekaru, na dotaz, zda slo o virozu, nebo alkoholove opojeni, odpovedel - Bez komentare.  To prece o necem vypovida.

jana

#19538 petice

2014-11-29 10:08

 prosím,kde je zbytek cirka 90 000 tisíc podpisů se jmény? dole je jasně necelých deset tisíc...podpisů...

Jitka

#19539 Re: petice

2014-11-29 10:11

#19538: jana - petice 

 z KOMENTÁŘE se přepněte na PODPISY


Nepřihlášený uživatel

#19540 Rozdíl mezi námi je v komplexním pohledu na člověka.....

2014-11-29 10:11

#19530: Roman Skácel - Re: Šišlavý blb Kmoníček je sice blb, ale bohužel, jeho vyjádření je děsivé.... 

 ...nedilnou součástí vzdělání je kultura a morálka, znalosti a přirozená "inteligence" bez kultury a morálky, tedy "inteligence" komplexní která je v přímém rozporu s "inteligcí" zločince (zločinci nejsou jen hloupí či asociální jedinci, byť Ovčáček je v jistém smyslu nepochybně také asociál, obdobně jako Kmoníček, Fajt, Mynáře, Nejedlý atd.) je k ničemu a právě z důvodu asocílnosti, která takovou "inteligenci" provází může být nebezpečná. 

Je to velm vážné téma, které otevřeli tehdejší hvězdy ve fyzice v období II. světové války a je to věc, která stále platí. 

Já se zdráhám asociály typu Ovčáčka nazývat lidmi inteligentními, neboť inteligenci shledávám komplexnější pojem, který v sobě také zahrnuje morálku a kulturu. Inteligentní má pozitivní konotaci a na lidech asociálních s velkou schopností učit se, pamatovat a se schopností analyzovat není ve skutečnosti nic pozitivního. 

ing. Novotny

#19541 Re: Re: Re: Začátky totalit spočívají v dehonestací lidí.....

2014-11-29 10:14

#19528: - Re: Re: Začátky totalit spočívají v dehonestací lidí..... 

 ven s temi argumenty....a pak mi jeste sdelte,kdo volil ty predesle garnitury TOP09 s Kalouskovými reformami, padakovými aférami,Parkanovou s letouny Casa, ODS s Klausem ,jeho amnestii a ekonomickými reformami , co privedli stat na buben?Byl to Zeman, kdo si nahrabal miliardy a stavi si luxusní paláce? Ne to jsou vámi voleni politici......a kdyby Zeman odesel, koho byste si tam posadili?Jednoho z vás pravdoláskarú? No to by dopadlo jako za Havla....jen samy humanismus a velke proslovy, sbírani titulu cestny doktor a byvaly estébaci kradli o sto6 a tunelovali nas prumysl. S tim byste meli konecne neco delat, sem naprit vasí ctenou pozornost a ne se trefovat do stareho a ne zrovna blbého politika, který aspon umi zatnout vlade tipec!!!!Jinak jsem strasne rád, ze vidim, kolik je v tomto státe " slusnákú"!!!Skoda, ze jen tady....na ulici je videt a slyset jen hrubost a v tramvaji si stara baba nebo zensky s taskama nesednou!!!!Kdo by je taky pustil sednout, kdyz pravdolaskari a jejich studujici výrostci si drepej a delaj, ze nikoho nevidí!!!Jste smesní vy pseudodemonstranti!!!!

ing. Novotny

#19542 Re: Rozdíl mezi námi je v komplexním pohledu na člověka.....

2014-11-29 10:15

#19540: - Rozdíl mezi námi je v komplexním pohledu na člověka..... 

 blá,blá,blá!!!!Vic se k tomu traktatu neda dodat!!!:-D


Nepřihlášený uživatel

#19543 Jakou "kvalitou" vyniká Ovčáček?

2014-11-29 10:16

#19530: Roman Skácel - Re: Šišlavý blb Kmoníček je sice blb, ale bohužel, jeho vyjádření je děsivé.... 

 Ovčáček je, v nejlepším případě, prodejná děvka. Sloužil Haló novinám, poslouží prezidentu hulvátovi a když na to přijde, za peníze, i dalším. To je jeho "kvalita"...

Jitka

#19544 Re: Re: Re: Re: Začátky totalit spočívají v dehonestací lidí.....

2014-11-29 10:22

#19541: ing. Novotny - Re: Re: Re: Začátky totalit spočívají v dehonestací lidí..... 

 studenti jsou zdravé jádro národa a Zeman je prezident, který nezvládá mimo slušné vyjadřování ani komunikaci - je to hejsek vhodný nanejvýš do parlamentu, tam může vykřikovat a dohadovat se, klidně mu může padat i hlava ...

Peman

#19545 Nebuďme horší než Ukrajinci!

2014-11-29 10:31

Byla to jiná doba, nebyla žádná EU, ale čerstvě svobodné státy Západu se s americkou pomocí dávaly dohromady,politicky i ekonomicky. S pomocí Marshallova plánu. Pozváno také Československo. To se ovšem nelíbilo Stalinovi,který viděl v Československu "blízké zahraničí" a proto nám účast zatrhl. Slabošský politik Jan Masaryk se údajně pak vyjádřil (samozřejmě neveřejně),že je jen "Stalinovým pohůnkem". O osudu 15 milionů obyvatel Československa bylo na 40 let rozhodnuto... Po více než 66 letech jiný,svobody se konečně dočkavší národ, Ukrajinci, dostali analogickou nabídku od EU,která by mohla pomoci postavit zemi na nohy. Není již Stalina,ale jeho následovník, stejně zločinný Putin zakázal svému pacholkovi v "blízkém zahraničí", na Ukrajině Janukovičovi účast.Ukrajinci nejsou ovšem Češi-Janukoviče vykopali k Putinovi. Tak musel nastoupit český pacholek Zeman,aby Ukrajince poučoval,kde jedině je jejich místo.Nešťastný Jan Masaryk byl obětí doby.Nechutný hnus Zeman,dobrovolný ruský pacholek je největší hanba českého národa za dobu jeho samostatnosti.Leda že český národ vykope Zemana, jako Ukrajinci dokázali vykopat Janukoviče....


Nepřihlášený uživatel

#19546 To, že Zeman ukázal nafukovací člun a přitom utratil za kampaň spíše stovky milionů korun.....

2014-11-29 10:31

#19541: ing. Novotny - Re: Re: Re: Začátky totalit spočívají v dehonestací lidí..... 

 ...je věc, kterou selektivně pomíjíte. Stejěn tak pomíjíte jeho podivné lhaní o privatizaci MUS kde byla ukradena hotovost! v objemu 15 mld., neboť MUS měla hotovost na rekultivaci a společnost něměla žádné dluhy a navíc měla aktiva v podobě strojů v cenách miliard a lidí a uhlí. Toto Miloš Zeman "vyměnil" za 650 mil. pro stát, tedy kde je oněch 15 mld.? Aktuálně ve Švýcarsku, ale privatizace proběhla 1999 a tedy je někde spousta peněz výnosů z této tresné činnosti. 

Co se týče všech ostatních kauz o kterých se lze bavit jednotlivě i celkově, je otázka jak o nich tedy diskutovat. 

Z mého pohledu to byla právě Nečasova vláda, která byla vůbec úplně první v které si ministr vnitra nenechal reportovat otevřené politické kauzy, jak to dělali jeho předchůdci. Byla to první vláda, která přestala ovládat státní zástupce a tedy byla to vláda a především morální autorita Karla Schwarzenberga, která ukázala jak může fungovat demokracie a jak se v demokracii sdílí moc. 

Přes veškeré šetřené kauzy a z mého pohledu některé velmi podivné, např. informační systém na MPSV, kde si OK systém za údržbu existujícího systému účtoval 500 mil/rok a Šiška s Drábkem postavili systém v kterém se rok procesovalo za 200 mil. korun, je aktuálně stav, že policie, státní zástupci mohou konat svobodně. Problém ale dnes vidím s osobou Chovance a řekl bych že v kombinaci Zeman-Chovanec a schůzka Zeman-Ištván se věci bohužel opět mění k horšímu. 

 

 

Roman Skácel
Hodonín

#19547 Re: Hledat pozitiva v negativech je jistě možné, leč je taková aktivita do jisté míry revoluční.....

2014-11-29 10:34

#19535: - Hledat pozitiva v negativech je jistě možné, leč je taková aktivita do jisté míry revoluční..... 

Nebojte, mě můj Optimismus vzít nemůžete, přestože se spíš považuji za Skeptika, než za Optimistu, ale dík, občas jako Optimista působím i svojí Skepsí, hlavně na Pesimisty svou negací, jejich negativních negací...

Když nic jiného, Vaše příspěvky jsou a vždy byly Názorem, poněkud nepřímočaře nesebevědomými, a zamlženými, ale opravdu názory (dejte si aspoň nějaký nick, umím už číst Vás styl, ale je to tu samý anonym a není to pro mě jednoduché). Situace na pražském Hradě není ani Nebezpečná (demokracii), ani Revoluční, protože Zeman není Gottwald, zatím se mu jen podobá, jak jen dokáže, ale sám to asi ihned odmítne, protože se vidí spíš jako W. Churchill. Rozumíte?

Co se stane, když elektricky přepólujete celý neukostřený střídavý elektricky vodivý systém? A v domění, že jsme přepólováním systému v bezpečí držíte přitom i nadále oba dráty pod proudem...?

Premiérová přímá voba prezidenta byla v této zemi "socialistickým referendem", protože nikdo ze skutečných demokratických kandidátů nedokázal pobrat, že tomu tak být po 20 letech od sametové revoluce UŽ být nemůže, ti příští už budou chytřejší...

P.S. Máme, co jsme chtěli, kromě Klause si škrtnul i Zeman a ještě bude škrtat, co jen mu to síly umožní, sirkami mezi sudy plnými dynamitu. To je celý on, když tak vymění krabičku sirek a dá se do práce znovu, Dynamit čeká, ...že?

P.P.S. Zaručuji Vám, Zeman oheň nakonec nedá a že už může on i my stříhat metr ke chvíli, kdy si už ani NEŠKRTNE a "Bůh" ho pak zbytek života ochraňuj před svým Národem, jemuž se zpronevěřil. Bude se dovídat denně, jakou a čeho se stal IKONOU, kde pak budou jeho vstupenci, podoben Jakešovi se naučí chodit místo lesů spíše kanálem.

Ať žije Zeman předlouho...!

A tohle je to, co nás LÉČÍ, on totiž má aktuálně MOC alespoň v tom, že námi je nezpochybnitelně nemožné ho od jeho NEmoci demontovat...


Nepřihlášený uživatel

#19548

2014-11-29 10:35

Pane Zemane odstupte

Nepřihlášený uživatel

#19549 Re: Re: Šišlavý blb Kmoníček je sice blb, ale bohužel, jeho vyjádření je děsivé....

2014-11-29 10:35

#19530: Roman Skácel - Re: Šišlavý blb Kmoníček je sice blb, ale bohužel, jeho vyjádření je děsivé.... 

 Prepad preferencií zavinia často sami občania, ktorí nerozumejú, čo sa deje a ktorí sa väčšinou nechcú do ničoho, čo sa netýka ich každodenných problémov, pliesť a politiku odsúvajú bokom. Veľká časť z nich je súčasťou mlčiacej väčšiny. Zeman stále ani podľa tých výskumov verejnej mienky, ktoré ovplyvňujú výsledky myslenia responentov a recipientov v jednej osobe:)), nemá až také katastrofálne preferencie a ich pokles nie je taký veľký, ako napr. u Obamu alebo u Hollanda. Pokles preferencií podľa výskumov nejakých reklamných agentúr:-) nie je dôvodom na vyhlásenie prezidenta za nelegitímneho, a okrem toho, pražský dav túžiaci po tradičnej defenestrácii, neodráža mienku  väčšiny ľudí, ktorá v ČR nežije z priemerného pražského platu 50 000 Kč ( dnes na ČT24 :-)), ale musí sa potýkať s existenčnými problémami, a ako vám tu už niekto, reagujúc na výzvy Skácelov a spol. k prozemanovským argumentom, napísal,  idete defenestrovať nepravého pod vedením tých (zase!), ktorí nesú hlavnú zodpovednosť za to, že väčšina ľudí, 17. 11. 1989 zmobilizovaných k odporu voči minulému režimu, je sklamaná a začína nostalgicky spomínať na prednovembrový poriadok, alebo sa jej pompézne oslavy podvodu storočia, ako November vnímajú, zdajú byť výsmechom ich vlastnej naivity a vtedajšej eufórie.  A ako víťazstvo tých, ktorí vstupovali do politiky celkom bez ideálov, len s jediným cieľom: pomôcť si k blahobytu a spôsobili všetky tie problémy, ktoré si dnes frustrovaní ľudia nimi nasmerovaní vybíjajú na Zemanovi.

Skácelovo P. S. : S Ukrajinou má Zeman pravdu:-).


Nepřihlášený uživatel

#19550 Re: Re: Re: Re: Začátky totalit spočívají v dehonestací lidí.....

2014-11-29 10:36

#19541: ing. Novotny - Re: Re: Re: Začátky totalit spočívají v dehonestací lidí..... 

Vy jste urcite volic KSCM. Jen ti mohou poutivat tak demagogicke argumenty. Pokud se zastavate Zemana a odsuzujete Klause, vzpomente na Opozicni smlouvu. Sli jeden druhemu na ruku a v dobe predvolebni kampane se Klausova rodina patricne odvdecila podporou Zemana.  Zrejme mu ani nezazlivate lzi a neferove jednani v dobe kampane.  A jen tak mimochodem, dodnes neni jasne financovani teto kampane. Jen lzi a mlzeni.