MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#19527 Představu, že měl Miloš Zeman ideály (politický azimut) při vstupu do politiky s vámi nesdílím....

2014-11-29 09:41

#19522: Roman Skácel - Re: Je přehnané tvrdit, že je Zeman dokonalým obrazem "své" země..... 

 ....veimi by mne zajímalo, čím takovou věc chcete doložit. 

Myslím si, že dokážu děleko snadněji než "zemanův politický azimut" doložit, že Zeman by byl klidně pravičákem, pokud by existoval prostor na získání moci pravicovými názory. Nemá "azimut" má touhu po moci a bohužel jakousí zvrácenou touhu, tuto moc zneužívat pro získávání ještě větší moci. 

Doložit to lze např. důsledky doby, kdy byl v pozici premiéra - Gross vážně poškodil vtahy s USA, které dodnes do ĆR nedodávají zpravodajské informace, neboť spojené státy po  Jakubíkovi na ministerstvu vnitra již našim zpravodajským službám nedůvěřují. 

Těžce poškodil stát zdvojnásobením státního dluhu za 4 roky a masivní nezaměstnaností, které toto zadlužování provázela. Zadlužovat chudé je vůbec to nejasociálnější jednání, kterého se lze dopustit a to Miloš Zeman bohužel realizoval. 

Věc shledávám bohužel daleko vážnější, než že by byl Zeman "jen popletený" a to nejen proto, jakou bandou zločinců se obklopil o své vlastní vůli. 

Odpovědi

Roman Skácel
Hodonín

#19592 Re: Představu, že měl Miloš Zeman ideály (politický azimut) při vstupu do politiky s vámi nesdílím..

2014-11-29 12:27:58

#19527: - Představu, že měl Miloš Zeman ideály (politický azimut) při vstupu do politiky s vámi nesdílím.... 

Nemám aktuálně šanci NEDOLOŽIT (poněkud objektivně), že Zeman směřuje na Východ, kdežto naše země je přirozenou součástí Západní demokratické civilizace, to vše už od dob konce starověku a počátků i konce středověku, kdy bylo české království státností v samém středu křesťanské říše, ve všech jejích křesťansko katolických odstínech, jejichž odstíny dokonce sama velmi účinně hledala, až našla díky násilnosti katolicismu, svůj rozumný ...ateismus... :-)

Ani už zas nevím, oč Vám jde Akrobate? Kudy tudy myšlenkově...?

Zeman může po moci toužit tak ještě v Kazachtánu, ale u nás nemá prostě ani nejmenší šanci. Jeho moc už skončila tím, jak začal ztrácet autoritu náš prezident a jak se nám stále více odcizuje občan Zeman, jak jeho 37% nejvěrnějších vstoupenců ani netuší a neumí rozumově prokázat, proč ho vlastně ještě pořád podporují politicky...

Je jich tu plno, ptejte se jich, proč Zemana podporují, neodpoví Vám, jako dosud po celé týdny nedokázali odpovědět mě. 

Odpověď není!

To ale znamená, že je něco jiného, přímo v těch lidech. Nebudu je soudit já, to oni ať si se svými zideologizovanými názory na SVĚT žijí jak jen umí dál. Mohu je jen litovat, stejně, jako Zemana a počkat si, až to přejde a Zemanova MOC už zůstane jen běžně léčitelnou NEMOCÍ starého a pomateného člověka, ...s otiskem v historii tohoto prastarého národa, vyznačujícího se svojí doložitelnou tisíciletou historií, jazykem i státností...