MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel
Hodonín

#18365 Re: Re: Miloš Zeman má znalosti angličtiny, ale špatnou výslovnost :-) a pisatel se tváří, že jej sl

2014-11-26 17:57

#9337: - Re: Miloš Zeman má znalosti angličtiny, ale špatnou výslovnost :-) a pisatel se tváří, že jej slyšel 

O "rodné straně" skutečně svobodného občana této země nevím. On něco jako "rodnou stranu" nemá logicky, jako ji mají jiní. Též logicky.

Takže, co je mnou překroucené? Co je mojí demagogií (doporučuji nastudovat, co to demagogie je, než z ní někoho, jako já, obviníte)? Že je Zeman ruštinářem více, než angličtinářem je patrné více, než že zítra vyjde slunce, i kdyby ho nebylo vidět.

Vy paní, máte svobodu v této demokratické zemi? Proč? Co z toho vůbec máte? Kromě toho, abyste se sbobodně dověděla na svobodném veřejném politickém tématu, od skutečně svobodných lidí, ...že svobodnou opravdu nejste.

Prostě mě jen argumety přesvědčíte, že Váš milec Zeman není lhář a je to politicky jasnozřivý státník, který si Vaši podporu zaslouží. 

No a pak už stačí jen přiznat čím si Vaši podporu zaslouží...

P.S. Budu se (navždy) těšit. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#18373 Re: Re: Re: Miloš Zeman má znalosti angličtiny, ale špatnou výslovnost :-) a pisatel se tváří, že je

2014-11-26 18:13:56

#18365: Roman Skácel - Re: Re: Miloš Zeman má znalosti angličtiny, ale špatnou výslovnost :-) a pisatel se tváří, že jej sl 

 Mimochodom, Zeman hovorí rovnako strašne rusky ako anglicky. Rusky pekne hovoril iba Dubček, pretože tam strávil časť mladosti, keď tam jeho rodina spolu s ďalšími českými a slovenskými rodinami odišla s Interheľpom. Takže sa nesnažte naznačovať, že by snáď Zeman tú ruštinu z nejakého zvláštneho dôvodu mimoriadne ovládal. Ruský jazyk sa učí ľahko, ale podobne ako je to s Vami, ako ste ma presvedčili pri chabom pokuse o napodobenie slovenčiny, nie každý má na to talent. Ruština by sa vám zišla, mohli by ste porozumieť aj ukrajinsky a dnes by ste mali možnosť z prvej ruky získavať informácie zo všetkých strán a urobiť si možno na ich základe vlastné a nezávislé závery.