MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#18222 Re: Re: Re: Nejlepší prezident ,,,,

2014-11-26 12:30

#18190: Martin Z. - Re: Re: Nejlepší prezident ,,,, 

 Vážený pane,

je mi Vás a Vám podobných upřímně líto. Vy vůbec netušíte. Celá minulá vládnoucí garnitura byla jen bandou amatérů. Teď nastoupil profík, úplně jiná liga. Obávám se, že až tady Babiš dokončí své pečlivě připravené dílo, řada občanů slabších povah spáchá sebevraždu. Já osobně ne, protože se na to psychicky připravuji již od doby jeho zvolení.

Dement z Hradu je jen dílčí a zastírací epizodkou v této velké hře. Reakce současné vlády a jejího velmi slabého premiéra jsou naprosto neuvěřitelné. Nesrozumitelné mumlání ministra Zaorálka, protichůdné výroky premiéra vně a uvnitř státu a občasné "hrdinné" výkřiky pana Babiše v jeho sdělovacích prostředcích jen vše dokreslují. Třešničkou na dortu je to, že premiér, místo aby řešil kritickou situaci ve své zemi, utíká na "předem domluvené" státní návštěvy. Myslím si, že by v této situaci představitelé Izraele přijali premiérovu omluvu za neúčast. Myslím si dále, že by premiér měl nejdříve urovnat situaci doma a pak se teprve věnovat zahraničním vztahům. Jak může protistrana při takovýchto jednáních brát slova o spolupráci a vzájemných vztazích z úst našeho premiéra vážně, když vidí, že není schopen rozhodného jednání ani ve své vlastní zemi a že mimo ČR slibuje, ale doma na to hned zapomíná. 

Tomuto bychom se měli věnovat především. Sebedestrukční president se v dohledné době vyřeší sám, to chce jen trpělivost.

Odpovědi

Martin Z.

#18304 Re: Re: Re: Re: Nejlepší prezident ,,,,

2014-11-26 16:06:38

#18222: - Re: Re: Re: Nejlepší prezident ,,,, 

 Jasně, proto dělá pan Babiš ve všem pořádek ….………VOLE!!!!