MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Martin Z.

#18190 Re: Re: Nejlepší prezident ,,,,

2014-11-26 10:36

#18179: - Re: Nejlepší prezident ,,,, 

 Babiš tahá za nitky........ Tak nevím, jestli jste nás chtěl pobavit a rozesmát nebo jste tak stupidní člověk. Nebýt pana Babiše, tak Kalousek se svou bandou udělají z poloviny národa chudáky a bezdomovce. Na Kalouska si stěžujte, díky němu a dalším jemu podobným náš státní dluh stoupá a rozkradlo se tady vše, co šlo. My můžeme jen děkovat bohu, že to hovado už není ve vládě a finance dostal na starosti pan Babiš. On s panem Sobotkou a dalšími dělají konečně pořádek v tom bordelu, které tu nadělaly předchozí vlády ODS top09 a další. Přestaňte být tak hloupý a otevřete oči!!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#18198 Re: Re: Re: Nejlepší prezident ,,,,

2014-11-26 10:52:14

#18190: Martin Z. - Re: Re: Nejlepší prezident ,,,, 

 ANO :))) mám otevřené oči, ješita Kalousek nesahá Babišovi ani po kotníky!!

Oligarcha a estébák Babiš v 90.letech vytuneloval na Slovensku Petrimex a další firmy, odtud jeho zázračné zbohatnutí, na Slovensku s ním probíhal soud a v Čechách vznikl zákon, že ministři nemusí mít lustrace!!!

Estébák Babiš, stále napojený na ruskou rozvědku,do Čech tahá do vlády své soukmenovce a upevňuje svoji moc!!! Úlety našeho dementa Zemana mu náramně nahrávají do karet, což to nevidíte?

Vypitý dement Zeman by sám vymyslel své spanilé jízdy po Asii? Sám by vymyslel létat s bývalým vekslákem a mafiánem Kellnerem do Číny a Ruska?

Nenechte se vysmát, trochu víc studujte jiné tiskoviny než ty, které nakoupil Babiš!

Na co má Babiš ještě spadeno? V Čechách již vlastní zemědělské podniky, Kostelecké uzeniny,mlékárny,pekárny,výrobce biopaliv (proto tolik řepky na našich polích),zprac.dřeva,plastů, vrhl se dokonce do zdravotnictví: skupuje kliniky na "výrobu dětí", a to vše z pozice ministra financí ČR!!!

Na co ještě má spadeno?  Na Státní hmotné rezervy!!! Po nástupu do své funkce ministra financí prohlásil, že na Slovensku státní rezervy nejsou a že v Česku jsou také zbytečné, tam jsou pro jeho Agrofert velice zajímavé komodity!

A co jestli dojde na vojenský konflikt? Babiš potom bude tyto zásoby prodávat zpět státu za tučný zisk?

Přemýšlejte a nenechte se oblbovat sdělovacími prostředky, které ovládá Babiš!!!


Nepřihlášený uživatel

#18204 Re: Re: Re: Nejlepší prezident ,,,,

2014-11-26 11:49:34

#18190: Martin Z. - Re: Re: Nejlepší prezident ,,,, 

 Vy jste asi ten typ, co potřebuje mít někoho, kdo za něho všechno zařídí  - a to je Babiš, a pak někoho, kdo za všechno může,  - a to je Kalousek.  A takových je...


Nepřihlášený uživatel

#18207 Re: Re: Re: Nejlepší prezident ,,,,

2014-11-26 11:57:53

#18190: Martin Z. - Re: Re: Nejlepší prezident ,,,, 

 Oci by jste mel otevrit predevsim Vy.  Statni dluh Ceske republiky narostl nejvice v dobe opozicni smlouvy, tedy za aktivni pomoci Vami obdivovaneho prezidenta.  Chce to jen vyhledat si informace a ne jenom slepe papouskovat.


Nepřihlášený uživatel

#18222 Re: Re: Re: Nejlepší prezident ,,,,

2014-11-26 12:30:45

#18190: Martin Z. - Re: Re: Nejlepší prezident ,,,, 

 Vážený pane,

je mi Vás a Vám podobných upřímně líto. Vy vůbec netušíte. Celá minulá vládnoucí garnitura byla jen bandou amatérů. Teď nastoupil profík, úplně jiná liga. Obávám se, že až tady Babiš dokončí své pečlivě připravené dílo, řada občanů slabších povah spáchá sebevraždu. Já osobně ne, protože se na to psychicky připravuji již od doby jeho zvolení.

Dement z Hradu je jen dílčí a zastírací epizodkou v této velké hře. Reakce současné vlády a jejího velmi slabého premiéra jsou naprosto neuvěřitelné. Nesrozumitelné mumlání ministra Zaorálka, protichůdné výroky premiéra vně a uvnitř státu a občasné "hrdinné" výkřiky pana Babiše v jeho sdělovacích prostředcích jen vše dokreslují. Třešničkou na dortu je to, že premiér, místo aby řešil kritickou situaci ve své zemi, utíká na "předem domluvené" státní návštěvy. Myslím si, že by v této situaci představitelé Izraele přijali premiérovu omluvu za neúčast. Myslím si dále, že by premiér měl nejdříve urovnat situaci doma a pak se teprve věnovat zahraničním vztahům. Jak může protistrana při takovýchto jednáních brát slova o spolupráci a vzájemných vztazích z úst našeho premiéra vážně, když vidí, že není schopen rozhodného jednání ani ve své vlastní zemi a že mimo ČR slibuje, ale doma na to hned zapomíná. 

Tomuto bychom se měli věnovat především. Sebedestrukční president se v dohledné době vyřeší sám, to chce jen trpělivost.