MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#18179 Re: Nejlepší prezident ,,,,

2014-11-26 10:10

#18166: - Nejlepší prezident ....

 Pomatený mozku, uvědom si, že rozkrádání se teď rozjede, že jsme to ještě nezažili!!!!!!

Estébák a oligarcha Babiš tahá za nitky pomatence Zemana, upevňuje svoji moc, protože veřejnost se zabývá jeho sprosťárnami a proruskými výroky v zahraničí.

Babiš v Čechách nakoupil sdělovací prostředky před volbami, tudíž oblbnul veřejnost hnutím ANO-potažmo si hýčká dementa Zemana.

Babiš dosazuje na vysoké posty další bývalé estébáky,je napojen na ruské tajné služby, náš stát bude řídit jako firmu!!!

To znamená, že velký vůdce bude sám o všem rozhodovat a ostatní budou slepě plnit jeho rozkazy???? Jako v Rusku vládně fašista Putin s Pravoslavnou církví?

Kreaturu Zemana volili stejní pomatenci, závistivci, bývalí komouši, jako jsi ty.

 

Odpovědi

Martin Z.

#18190 Re: Re: Nejlepší prezident ,,,,

2014-11-26 10:36:32

#18179: - Re: Nejlepší prezident ,,,, 

 Babiš tahá za nitky........ Tak nevím, jestli jste nás chtěl pobavit a rozesmát nebo jste tak stupidní člověk. Nebýt pana Babiše, tak Kalousek se svou bandou udělají z poloviny národa chudáky a bezdomovce. Na Kalouska si stěžujte, díky němu a dalším jemu podobným náš státní dluh stoupá a rozkradlo se tady vše, co šlo. My můžeme jen děkovat bohu, že to hovado už není ve vládě a finance dostal na starosti pan Babiš. On s panem Sobotkou a dalšími dělají konečně pořádek v tom bordelu, které tu nadělaly předchozí vlády ODS top09 a další. Přestaňte být tak hloupý a otevřete oči!!!